Valborg med bravur..

Träffade flickorna på Tellus uteservering och tog en kaffe, dom andra drack vin men jag ska ju köra i morgon bitti. Gick vidare till Fik@ och åt middag. Alltid lika trevligt!
Det blev t.om en drink ;)

Men jag var tvungen att gå hem, det var dax att byta förband på såret. Dock så hade förbandet fastnat i såret så nu blöder jag runt såret.. på den lilla millimeter som börjat läka :(

Imorgon ska jag KÖRA ut till farmor med pappa och Daniel. Ska mysa med hästar medans killarna hjälper farmor att ta ut utemöblerna.

Sen är det grillning hos Gustafssons. Det påminner mig att jag måste gå och marinera 2 fläskfiléer nu. Vi skall äta helstekt fläskfilé och bakad potatis! Mitt bästa!

Ciao!

Opps I did it again..

När jag slutade jobba idag stod min mamma utanför och väntade. Jag skulle nämligen köra hem mormor till Stigtomta. Av nån anledning började dom prata om livsförsäkringar. Och nu vet jag att det är ingen idé att köra ihjäl dem iaf. Det är bara dom som tjänar på på att jag dör ;)

Skulle ner på stan och hämta ut ett paket från Nelly.se som kommit. Tänkte samtidigt köpa tampisar och cigg. Står i kassan och skall betala när kortet är borta!

J*la Daniel.. När han väl hade hittat kortet (som han så gärna skryter om) så la han inte tillbaka det!
Så jag  fick skamset lämna tillbaka mina varor och gå därifrån..

Nu skall jag gå och möta upp tjejerna för en "after work" i solen.


Nån hade gömt mitt VISA kort!

Mitt kort är upphittat. Tydligen hade nån "gömt" det på en fyndig plats i plånboken!! I nuläget är ALLA som var med på Fik@ igår misstänkta :)

En komentar från Daniel:
Nu ska jag berätta den sanna historien om Sandras Visa-kort .... jag gick ju tidigare från Fika för att jag skulle jobba kl 21-07... Ca kl 22.30 ringer Sandra att jag måste ut o leta i bilen om hennes visa-kort ligger där för hon har tappat bort det... Jag letar då reda på en ficklampa och letar igenom hela bilen men hittar inget Visa-kort... Senare på natten ringer Sandra o frågar om jag kan gå till Coffee House kl 10.00 för att se om kortet finns där... Jag ska då sova 3h + att en jäkla grävskopa dånar precis utanför fönstret så att man tror att det är jordbävning i kåken.. Jag kan väl säga att jag var så där munter när jag gick upp... Väl på stan o Coffee House letar jag värre än en polishund med både näsa o ögon ;) Men hittar INGENTING! När jag väl kommer hem igen slår tanken mig "jag borde nog kolla Sandras plånbok ändå". O se där ja!!! Där låg visa-kortet under ett annat plastkort.... Som sagt jag är INTE bitter, det är inte första eller sista gången som Sandra kommer tappa bort sitt Visa-kort ;) Älskar dig fjant!!!

EN kortdag då..

Jaha då var det dax för veckans sista arbetsdag. Sen är det helg igen. Inte nog med att det är fint väder på våren/sommaren så är det himlans massa kortveckor också. Me like!

Ska nu springa(halta) iväg till jobbet.

Fan gånger hundra

Har varit och haft en jättetrevlig middag med mina vänner på Fik@. Dock så slutade kvällen sådär. När jag skulle betala så insåg jag att jag hade tappat bort mitt VISA-kort. Sjukt irreterande. Och nu är det långhelg. Jag får leva på min sambo och hans CSN-lån.

Inte nog med det så skulle jag leta lite på min innergård (där dom bygger om). Jag hade tidigare idag "genat" över den igenspikade trappan och skulle nu göra detsamma. SKillnaden nu är att det är kolsvart ute och jag fastnade i en spik och rev upp min nya favvotröja :( Större förlust än kortet!

Så arg och ledsen skall jag nu gå och sova

Btw.. Tack John för att du betalade min nota. Pöss

Fiiint väder :)

Åh det är så himla fint väder ute och sånt blir jag så himla glad för... det är få saker som så lätt kan få mig glad som solen. Barn och djur ligger på samma plats.

Har jobbat idag och det var riktigt skönt att få komma tillbaka igen :)

Mamma stod utanför när jag slutade jobba, redo för en körlektion. Gick bra men det är nervöst att köra när det är så himla mycket trafik ute..

Idag ska vi till Fik@ och käka. Lillasyster G har kommit hem från Frankrike och behöver få  i sig riktig mat istället för grodlår och baguetter som hon har käkat i flera månader nu.

Ska nu ner till Apoteket (igen!) och köpa mer förband till mitt lilla sår.  Daniel ska möta upp mig om nån halvtimma när han kommer till nyköping för en kaffe. Har jjag tur kanske jag hittar nått mer att köpa än förband.. när ja ändå går och strosar vill säga :)

Mysiga T.G

Nu ska jag gå och lägga mig efter en trevlig Tisdagsmiddag med tjejerna.

Ska bli så skönt att få komma tillbaka till jobbet imorgon och äntligen få göra nått annat än att bara ligga hemma.

Ska pyssla om mitt sår nu och sen försöka somna sött.

CIAO!

Tisdagsmiddag :)

Är på väg till veckans Tisdagsmiddag hos Madeleine. Ska bli så skönt att få träffa människor efter min "isolering"

Toppen!

Jag har idag varit hos farbror Doktorn eftersom min feber gick ner och jag började tillfriskna när det helt plötsligt började igen. Jag blev lite orolig och tog det stora steget att gå till läkaren.

Dom såg ganska snabbt att  mitt sår på knät var inflamerat och misstänkte en infektion i såret. Så nu  nån form av antibiotika ett par dagar och sen blir det bra :) Vilken tur.. jag som trodde det var nått värre eftersom febern kom o gick. Men jag hade väl bara otur att infektionen kom samtidigt som förkylningen började.

På bättringsvägen!

Hela huset skakar!!

Vaknade runt 06.30 av att hela huset började skaka!
Dom river nämligen upp hela våran innergård. Vi fick ett meddelande om detta för någon vecka sedan men då brydde jag mig inte så mycket. Visste ju inte då att jag skulle ligga hemma i feber.




Csi och Ballar av stål..

Nu är kvällen äntligen här. Dagarna går så sjukt sakta när man bara ligger i soffan/sängenhela dagen.

Nu är det paus i CSI sen kommer Ballar av stål men av någon konstig anledning är jag skittrött.. jag har ju sovit halva dagen(?)

Jag hoppas den äckliga dvärgen inte är med i dagens avsnitt av Ballar av Stål. Den är f*n äckligare än mitt sår :)

SEE YA!!

Såå äckligt!!

Mitt sår läker inte riktigt som det ska.. väldigt irreterat och varigt. Jag blir äcklad av mig själv och nu ska ni också få bli det :)




Fattig?

Nu måste jag bli frisk snart. Jag har inte råd att gå hemma!!
Dels får man mindre lön och så har jag inget annat att göra än att kolla på diverse prylar man kan köpa på nätet. Nu har jag inte bara shoppingförbud utan även internetshoppingförbud!

Men det är ju så kul.. :)


F*n också!!

Igår satt vi och skämtade om hur många lägenheter vi hade. En i Sthlm, en två:a på Stallbacksgränd, ett radhus på Bagaregatan( som vi tackat nej till för ett par veckor sedan men ändå fått en hyresavi och hyreskontrakt på!) och en 3,5:a på gång..

Idag ringde vi och tackade Nej till radhuset och sen vi fick jag ett meddelande att dom vi skulle byta lägenhet med på Västerport hellre tar en trea på Öster som är billigare än våran 2:a. ( inte konstigare att den är billigare, den ligger ju på fel sida av stan och inte på Nefre!!)

Så nu sitter jag kvar i min gamla lägenhet med alldeles för många tavlor. Köpte ju nämligen 2 nya tavlor häromdagen.


Stackars lillebror

Jag mår piss.. Men ännu värre är det med min stackars lillebror.

Han har precis skrivits ut från sjukhuset. Han har fått sova över på sjukhuset då han hade en blödning på stämbandet. Tyvärr så visade rönkenbilderna även att två broskben är brutna i halsen.
"Olyckan" som förorsaknade detta skedde på en förfest där han och en killkompis skojbråkade lite när den andra idioten tog strypgrepp och tryckte till det hårdaste han kunde.. Han ligger nu inte på min topp-lista.


Inte igen..

När jag vaknade upp i morse hade febern kommit tillbaka. Jag vill inte ligga hemma, det är så himla tråkigt!

Jag vill vara frisk och leka med dom andra på jobbet


Snart måndag

Imorgon skall jag gå och jobba igen. Det är fortfarande lite snorigt och täppt men det skall nå gå vägen. Jag får försöka hålla veckan ut, det är ju ändå kortvecka!

Varje sekund påminns jag om min vinst på Boda Borg igår.. mitt stackars knä är lite svullet och svider HELA tiden.

Nu skall jag kolla på Tv lite innan jag kryper till kojs. SEE YA!

Arrgh!

KUNDE INTE NÅGON BERÄTTA  ATT KOLMÅRDEN ÖPPNAR 1 MAJ!!


Kört bil :)

Oj vad konstigt.. mitt förra inlägg kom inte upp förens nu(?)

Nu har jag varit och kört bil med min mamma. Hon är ju inte komplimangernas kvinna men jag vet att hon var imponerad ;)

Ska låta Daniel sova iaf 1 timma till (han har ju jobbat 21:00-07:00) innan jag väcker honom för att åka och handla, söndagsfika och sen kolmården :)

AAAJ!

Vaknade inatt av att det gjorde så j*la ont. Såret har inte fått en skorpa än utan blöder/varar ganska lätt.Nu hade Varet/blodet torkat  och gjort så att påslakanet satt fast i såret och jag fick slita bort det.. Fy Fan! Nu gör det sjukt ont.

Ska köra bil nu.. Så håll er hemma!

Helt slut..

Den här dagen har varit lång för en som inte är helt kry..
Har ätit frukost (bakad potatis med kyckling) på Pause klockan 09.00
Shoppat på staden
Fikat på staden
Shoppat lite mer :)
Åkt till Boda Borg och aktiverat mig till 20:00
Fika med tjejerna och killarna
Tellus ( i ca. 40 sekunder)

Helt slut!!


Idag när vi var och fikade satt vi och pratade om hur svårt Daniel har och köpa byxor pga hans hockey-rumpa..
Jag sade nått  stil med att han hade en tjock eller stor rumpa
 och han kontrade arg med:
Den är inte stor, den är kurvig!!
 Okey Daniel, om du säger det så ;)

Imorgon skall jag övningsköra med mamma sen åka till Kolmården :)

God Natt!



 


Boda Borg med jobbet..

Idag har jag varit på Boda Borg med jobbet. Kan varmr rekomendera detta. Var i ett lag där vi är ganska tävlingsinriktade och det visade sig ganska tydligt då vi vann överlägset!

Detta är resultaten av laganda och segervilja :)




Solig lördag :)

Jättefint väder och förkylningen sitter i.

Idag skall jag till Boda Borg med jobbet. Ska bli kul. Synd bara att det är så himla finte väder ute och att jag inte riktigt är i form för att varken tänka eller några fysiska aktiviteter..

Ska nu gå till favvo-stället Paus och käka frukost :)

Sosseröda afficher i Sthlm..

 Jag brukar inte svära men nu..Blir så sur när jag ser sånt.. Jävla socialbidragstagare som " inte tänker betala".. Va fan! Dom betalar ju inget. Dom FÅR ju för i helvete! Det är okey att alla som HAR ett jobb kanske blir av med sina eller får gå ner i lön och dyl... men bidragstagarna dom ska inte lida? Vilken ironi



 


Dåliga dagar..

Ibland har man dåliga dagar.
Och då kan man bli arg.

Igår var en sådan dag..

Så nu är frågan: Var f*n kan man köpa ny garderobsdörr?


Nu är den avklarad!

Nu har jag kört min första lektion och jag var verkligen livrädd!!

Vi började köra utanför stan men ganska snabbt var vi mitt inne i stan och styrde. Riktigt roligt men också läskigt.

Nu är det bara att öva och öva!!

1:a lektionen..

Jag har ju missat att avboka min 1: lektion i tid så jag måste ta den nu. Lite feber kvar, halsen känns som en stor klump bara. Och näsan fylld med gegga.

Men det här skall nog gå bra!

Därför är jag lite rädd för att köra bil!!

Samma väg som jag för första gången övningskörde på idag..

http://www.sn.se/parser.php?sect1=101&sect2=157&id=279037

Trafikolycka på Stigtomtavägen
NYKÖPING
En trafikolycka inträffade på torsdagskvällen. En personbil körde på en älg. I bilen färdades en vuxen person och ett barn.
Bilen demolerades, men inga personskador uppges.
Olyckan inträffade strax före 22 på kvällen på Stigtomtavägen, nära avfarten till Väderbrunn, som ligger cirka fyra kilometer från Skavstarondellen.
Älgen dog.

Jag är grym!

Jag pratade med min pappa imorse som inte tyckte att jag skulle ligga hemma hela dagen och att frisk luft aldrig har skadat någon, så han tog med mig till farmor.

När vi åkte dit frågade jag om jag inte kunde få köra sista biten upp till henne.. det är ju ändå en enskild väg. Det gick bra.
På vägen hem ville jag göra likadant men när jag skulle stanna när vägen tog slut och samhället börja närma sig sa han åt mig att fortsätta så jag körde igenom Vrena sahälle. Måttligt stolt. Men när jag sedan ville stanna och byta tyckte han att jag skulle fortsätta ut på stora vägen. Och jag sa inte emot. Så på min första riktiga övningskörning har jag  kört ett par kilometer in till Vrena, genom Vrena, Stigtomtarakan i 90 km/h genom rondellen och avslutade i Oppeby. Jag är GRYM!!

Tack vare att min pappa var så otroligt ihärdig om att jag skulle fortsätta har jag släppt lite av den rädsla för att köra jag tidigare hade!  Tack älskade pappa!!

Dock så var nog detta lite mer äventyr än min kropp klarade av, för nu känner jag  mig helt däckad! Men det var det värt :)

 

Har fått upp hoppet igen,,

Igår när jag pratade med Daniel var jag helt övertygad om att vi inte skulle få lägenheten vi vill ha. Men efter ett sms från dom som bor där idag där dom säger att dom är "intresserade" kom allt hopp tillbaka!

Nu har jag suttot och letat utemöbler och annat roligt till vår ev. nya bostad!

Jag kommer bli så besviken om jag inte får den!


både bra och dåligt..

Om någon skulle fråga mig hur jag mådde skulle jag säga både bra och dåligt..
Febern har inte släppt, halsen gör ondare än tidigare och näsan rinner fortfarande.

Men jag har idag hört av dem som vi ev. skall byta lägenhet att dom fortfarande är intresserade. Och det är jättebra! För jag vill verkligen ha den lägenheten!

Bakat kanelbullar..

Jag har precis bakat kanelbullar och jag tror dom var jättegoda. Känner inte så mycket smak.
Lite av bakandet tappade sin charm när jag inte ens kan känna hur gått det luktar.

Idag fick jag även tillstånd att övningsköra med min pappa, typiskt att jag ska ligga nerbäddad i soffan då.


Känner ingen smak :(

Har varit på Apoteket och köpt nässpray, passade även på att köpa lunch på mitt favvo-lunch-ställe: Paus.
Jag äter alltid en bakadpotatis utan röra med en lite kycklingsallad till.  Alltid lika Mums! Men inte idag.  Jag känner ingen smak så jag kunde lika gärna käkat något annat :(

Jag har ganska tråkit här hemma. Jag har redan kollat alla hemsidor som är värda att se. Jag har läst alla roliga bloggar och väldigt många tråkiga också.
En sak jag upptäckte att jag är en av få som inte lämnar ut Dagens outfit.. Många av dom kvinnliga bloggarna gör det. Hittills har jag inte hittat en enda manlig bloggare som gör det.
Antingen så visar dom bara kroppen eller så putar dom med läpparna. Vilken är bäst?

En av Daniels gamla tröjor.. opps den är tydligen ut-och-in..



Sjösa IF-byxor och ett HM-linne från År 2002


Har sovit lite nu..

.. så jag borde känna mig bättre, men det gör jag inte. Tror att febern har gått upp och halsen känns mycket värre.
J*la skit!

Det kan nog bli en del inlägg dom här dagarna.. för jag har så himla tråkigt. Hoppas bara att jag kommer på något roligare än att jag är sjuk..

Det här sitter jag och kollar på nu :)
http://kanal5.se/web/guest/ballaravstal

F*n! Akut viral nasopharyngit

I tidigare inlägg hoppades jag på att det onda i halsen skulle gå över tills idag. Man skall tydligen inte önska för mycket!

Vaknade första gången vid 00:30 av att halsen var så torr att det gjorde ont. Jag har blivit så förkyld att jag inte kan andas! jag har jättesvårt att somna om när jag mäste andas med munnen.
Så jag önskade att halsen skulle bli bättre och istället kom en hosta, lite feber och täppt näsa.
Verkligen, tack som fan!!

Men jag tog ett ganska bra beslut idag :) Jag brukar alltid gå tillbaka till jobbet förtidigt och när jag idag gjorde min sjukanmälan frågar dom när man förväntas vara tillbaka och jag svarade måndag. Jag ska f*n bli helt frisk denna gång!

Ska försöka somna om igen för 4 gången denna natt. Jag har ju nämligen ingen nässpray :(




Förkylning-Wikipedia
Förkylning
är den vardagliga, sammanfattande benämningen på infektioner som drabbar de övre luftvägarna och näsans slemhålor. Akut viral nasopharyngit är det vetenskapliga namnet. Förkylning orsakas vanligen av rhinoviruset.

...

Precis kommit hem från en mycket trevlig middag hos Anna. Jättegod mat och ännu godare dessert :)

Innan jag gick över till Anna satte jag mig och började läsa i körkortsboken. Innan jag fick den trodde jag att den skulle bli kul. Men den börjar med ca 60 sidor om miljön. Hur fan ska jag orka plöja mig igenom den här urtrista boken.. och dessutom lära mig den?

På fredag har jag min första lektion, är riktigt nervös.
Mamma kommer hem från sin semester på fredagkväll så jag hoppas att vi hinner köra massor i helgen. Dock så är min helg ganska uppbokad med Boda Borg på Lördagen och Kolmården på  Söndag.. men lite körning skall nog gå och fixa ;)

Ska nu kolla färdigt på "Christine" och sen sova. Ska ställa klockan på tidigt imorgon och hoppas att halsen blivit bättre över natten så jag kan ta mig till gymet. Men det ser inte lovande ut.

Solen och värmen kommer till helgen!!

Jag gick hem från jobbet idag i vinterjacka och frös! Det ska ju vara vår och varmt. Men jag gick in på www.smhi.se och kollade.. Det ska bli upp till 20°C!!  I love it!!

Om några timmar ska jag hem till Anna på Tisdagsmiddag :)

Tröttmössa

Skulle vilja kolla på Ballar av stål. Programmet jag hatar och älskar. En del inslag är vidriga, olagliga och förnedrande. Men vissa är ju skitkul!!

Men jag orkar inte kolla på Tv utan går och knoppar istället..

Har nixat med Tessan

Jag har varit ute och promenixat med Tess lite, ingen pwernix utan mer bara en nix :)

Jag sitter nu och försöker kolla hotell. Måste ju vara ett hotell nära alla roliga aktiviteter jag (vi) skall göra i Turkiet. Jag mår ju inte så bra av att åka buss. Längtar mig bort. Skulle behöva åka på semester nu. Imorgon är det en månad sedan jag kom hem från Kanarieöarna men det känns ändå som om det var jättelänge sedan..


Kommer antagligen bli besviken :(

Jag har knappt kunnat jobba idag. Allt jag har tänkt på är lägenheten vi kollade på igår. Jag vill verkligen ha den! men jag känner på mig att dom inte är redo för att flytta och att vi inte kommer få den. Det är ju min otur här i livet.

Därför har jag bestämt mig för att om vi får lägenheten skall jag sluta röka!!

Idag när jag stod och hyvllade lite ost till maten så kom en våg av sorgsenhet över mig. Började gråta och bara fortsatte gråta jättelänge. Det kom över mig hur mycket ja saknar min lilla Gucci och när jag hylade ost, som var hennes favorit rann det bara över.
Det är svår att förklara, för många tycker att hon bara var en liten mus och jag kan köpa en ny. men hon var den jag kom hem till på kvällarna. Vi låg och kolla på Tv ihop och myste varje kväll. Saknar henne jätte mycket. Och det som gör ondast är att jag inte vet om hon led den sista tiden. Hon kanske hade jätte ont medans jag försökte medicinera henne för att få henne frisk. Jag kanske bara gjorde pinan längre. Det enda som känns lite bra är att  när jag köpte henne sa dom att hon skulle leva 1 år och hon blev 2 år och när hon ramlade och gjorde sig illa sa dom att dvärghamstrear sällan lider så länge, utan blir som sjuka eller skadade dör dom inom något dygn. Jag brukar kolla på dom hemska bilderna på henne när hon var jättesjuk precis innan hon fick somna in hos vetrinären.. Så himla destruktivt att kolla på dom, men det var ju så hon såg ut på slutet..

Så här låg hon och sov..




Så här sog hon ut när hon var nerdränkt av oljan i örondropparna.. Som en underbar liten kloakhamster





Usch vad jag är trött..

Måndagmorgon.. Usch vad jag är trött.
Är inte allt för sugen på att jobba idag, men man har ju inte så mycket val.

Jag har inte riktigt kunnat sova i natt. Jag har legat och "möblerat" den ev. nya lägenheten :)

Kollat på lägenhet!!

Har precis kollat på en jättefin lägenhet. Jag vill ha! Nu ligger bollen hos dem som har lägenheten idag om dom vill byta med oss. Hoppas, hoppas!

Ja, den som lever får se :)

Röka eller inte röka..

Alla i min omgivning har slutat röka!! Jag har alltid sagt att den dagen jag bestämmer mig för att skaffa barn skall jag sluta röka. Men jag börjar känna mig ensam om att röka.

Det är ju inte lika kul att gå ut själv och röka eller sitta på ett utecafé och röka när alla tycker det luktar illa.

Men det är ju så sjuuuukt gott att röka. Så skön känsla att tända en cigg efter maten, eller till kaffet på en uteservering.

Så nu är frågan: Att röka eller inte röka?

Jag försöker tigga till mig en presang av Daniel om jag slutar röka- som motivation :)
Jag tror jag kanske kan få min silverkandelaber jag drömt om!!


Den stora till höger är det ;)


eller...


Underbara Söndag..

Efter den alltid lika trevliga Söndagsfikan åkte jag och Daniel till Sthlm. Elin fyller snart år och Patrik fyllde år för ett par veckor sedan så dom hade en liten födelsedags-visa huset-tillställning. Mycket trevligt!

Underbara Adam :)





Daniel, Viktor och granne Olivia lekte tjuv och polis.. Gissa vem som var polis?


Vi ska städa, vi ska tvätta..

Nu är det dax för lite städning på Stallbacksgränd. Huvudet  är inte riktigt som det ska, men så kan det gå :)

Efter Söndagsfikat skall vi åka upp till Sthlm och hälsa på Fam. Reinhammar. Hoppas solen är mer effektiv i Sthlm än vad den är här idag.


See ya!


Oj då..

I tidigare inlägg skrev jag att vi skulle vara nyktra.. men så blev inte fallet. Vi hittade tre cider i kylen och gick på fest. Trots detta försök att vara städade lockade folk med shots och kvällen slutade vinglandes på Tellus.

Nu skall vi äta lite rån med ost (och salami var tanken, men Daniel hade redan ätit upp all salami) för att försöka nykra till. Vi skall gå upp tidigt imorgon och städa innan Söndagsfikat.

Btw. Det blev inget radhus denna gång, men man vet aldrig vart det slutar. Ska kolla på en lägenhet imorgon :)

Ska äta nu och sen zoooova!

Natti, natti!


Jaha, dä var det Lördagkväll..

Ikväll ska jag och Daniel på fest hos en av hans klasskompisar, Pär.
Party-paret som vi är skall vi gå dit tomhänta, utan sprit. Vi kanske tar med oss en varsin Coca-Cola. Konstigt att vi blir bjudna på fest i huvudtaget ;)

Nej, jag vill inte dricka ikväll för jag orkar inte vara bakfull imorgon, har mycket att göra. Och Daniel skall köra bil imorgon och kan inte dricka så mycket.. Men vi kanske går förbi Fik@ sen och tar oss en god drink :)

Nej, nu ligger jag efter i planeringen och måste göra mig iordning

 

Jävla idioter!!

Nu har idioterna varit igång igen. Tjuvat på Lotsen! Kan inte folk låta våra krogar vara ifred? Sluta bränn och sluta tjyva. Lotsen är ju kult för Nyköping, en form av kulturarv (iaf för oss avdankade krogpersonal)

Mina tankar går idag till stackars Esa och jag hoppas dom får tag på nötterna. Hejar idag på  polisens i deras arbete att hitta banditerna!


Åhh Lördag

Idag vaknade jag mer än utvilad. SÅ himla skönt.

Vad ska man göra en lördag då? Ner på Torget och köpa blommor kanske.. Grilla? Åka till stugan och sätta igång grillen eller kanske åka till havet med en engångsgrill och lite picknik? Kommer nog ta den lite latare vägen och bjuda in sig hos någon annan :)

Borde städa lite också. Fixa till ballen så man kan sitta där. Det måste göras i helgen!

Nej, ska gå och göra nått annat än att sitta vid datorn på min lediga dag. Ska börja med att äta frukost med Herr Wöyer. CIAO!


Ska sova nu..

Gick till fik@ och drack en drink, snackade lite skit.
Sen gick vi till Tellus. Jag var där inne i ca 20 sek. innan jag insåg att jag borde gå hem och sova istället. Jag var trött, nykter och alla var 18 år. (förutom mina vänner såklart, som är runt 20-21, precis som jag)

Jag tog ett moget beslut att gå hem istället för att stå i bajshörnet och frysa. Bajshörnet är hörnet jag hatar, där alla fiser och det är skitkallt :)

Ska nu bädda ner mig i sängen och försöka att drömma sött. God Natt!

Dom är ju inte allt för snabba!

Jag sitter hemma och väntar på att tjejerna ska bli klara. Jag pratade med dem för 45 minuter sen och då skulle Madde bara byta om!

Jag är ju inte världens kvällspiggaste och kommer snart somna om dom inte blir klara!

Tvätta, föna, platta och dona..

Har precis ätit mat och Daniel ligger och sover (han skall jobba i natt).

Nu har jag duchat och ska göra mig iordning för att gå ut och ta en god drink med mina vänner :) Trevligt!

Har på Talang 2009 i bakrunden.. en del är ju grymt duktiga!! Riktiga talanger :)

Helg!!

Nu är det äntligen helg!! Ska bli så skönt :)

Undra vad jag ska göra i helgen då? Vet att jag ska till SThlm och hälsa på Elin och Patrik + lilla Adam på Söndag.. Söte lille Viktor kanske också är där :)

Imorgon hoppas jag att min kille ska överaska mig och ta mig till Kolmården :)

Ska iväg och hämta mitt nya SIM-kort nu.

Fredag morgon..

... och jag är på lite bättre humör än igår. Men inte på topp, så reta mig inte.

Undra om jag kanske skall unna mig själv någonting.. då kanske jag blir på bättre humör :)

Snart ska jag gå och jobba, sista dagen innan helg!

Blev på dåligt humör..

När jag kliver in genom därren ligger där ett brev. Det är tillståndet som gör att jag får övningsköra med min mamma! Jag ringer henne glatt och meddelar att vi ska ut och köra. Men hon avböjer och skyller på att hon måste packa och sova- dom ska ju åka utomlands i natt. Snacka om dåliga priorieteringar. Hela min familj motarbetar mig med mitt körkort.

Min telefon har slutat fungera och SIM-kortet funkar inte i nya telefonen. SÅ jag var tvungen att beställa ett nytt kort. SÅ nu har jag ingen telefon över helgen.

Jag ringer Daniel och för att beklaga mig. Och han ger mig en annan diss. Han berättar glatt att han skall på fotboll på måndag och inte ens när jag säger "Oh, vad kul" bjuder han in mig.. Sen när jag påpekar detta säger han att det är nått han vill göra med klassen. Han kan dra (för tillfället)

JAG FÅR ALDRIG GÖRA NÅTT KUL!!

J*LA SKITDAG!!

Vår för hela slanten?

Solen lyser och våren är här. Det skall firas. och idag tänkte jag fira detta på Tellus uteservering i solen.. men icke sa Nicke. Där var det skugga. SÅ jag och Madde begav oss till Herr Wöyer och hans trevliga balkong där det stölades (drack starköl, för er som inte vet) Där satt vi och åt våran medtagna texmex mat och myste.

Mycket trevligt!!

Dock så blev ju kvällen senare än planerat och jag kom hem lagom till sista repliken i Grey´s. Men, men det var det värt :)

Ska nu ringa min kille och säga godnatt.
 

Ett inlägg till Madde och Anna

Här kommer en länk ämnad för er.. och alla andra förstås.. Kanske skall varna känsliga tittare att inslaget innehåller en dvärg

http://kanal5.se/web/guest/ballaravstal?p_p_lifecycle=0&p_p_id=K5AV_INSTANCE_MKCJ&_K5AV_INSTANCE_MKCJ_struts_action=%2Fk5journal%2Fav&_K5AV_INSTANCE_MKCJ_articleId=1617560&_K5AV_INSTANCE_MKCJ_groupId=1097&_K5AV_INSTANCE_MKCJ_version=1.0

By the way.. Man får inte fram något om man  bildsöker på google på dvärg....

TG och Desperat H- bra dag :)

Idag har jag varit på Tisdagsmiddag hos Tessan. Mycket trevligt och gott!

Inte nog med Tisdagsmiddag. Det är dubbelavsnitt av Desperat.. så jag hinner se ett :)

Fick idag en inbjudan av Patrik och Elin uppp till Sthlm på Söndag. Trevligt att komma iväg lite.

Ska kolla lite Desperat och sen sova. God natt!

Tisdag eller Måndag?

Känns så himla konstigt att det är Tisdag idag.. Känns som Måndag. Jobbig men endå skön känsla.

Idag har jag varit så sjukt trött. Jag är ganska morgonpigg av mig och har sovit ok i natt, men ändå har jag gått omkring och knappt kunnat hålla ögonen öppna. Gäspat som alldrig förr.

Jag tror Daniel börjar inse att han också vill åka iväg 2 veckor till Turkiet. Jag har idag fått beviljat en extra vecka semester. Nu får vi hoppas på att Daniel inte har så mycket att göra i skolan första veckan så att han kan vara ledig. Jag hoppas inerligt att han inte missar något viktigt. För jag vet vilken liten präktig skolpojke han är och hur dåligt han skulle må om han missade nått.

Nu skall jag slöa lite innan jag beger mig till Tessan för T.G :)


Snart är det över..

Snart är påsken över och man skall återgå till vardagen. Tur nog så smygstartar man ju med en 4 dagars vecka. Förr om åren när man jobbat resturang så har man varit lättad när påsken är över, för då har man jobbat häcken av sig och kan äntligen få lite lugn och ro. Gud vad jag ÄLSKAR Svensson livet med arbete 8-17, vardagar. Visst kan jag sakna att stå i bar nån gång eller jobba lite a la carte, tjäna bra med pengar och få massor med dricks. Men känslan av att vara ledig på helger slår det mesta.

Idag har vi varit hos Daniels föräldrar och spelat kort och käkat Kinamat. Mysigt.

Vi (eller jag) har nog kommit fram till att det blir inte en vecka i Kroatien utan två veckor till Turkiet :) Me like!!
Då kan jag åka på mina skölpadde utflykter, hyra jetski och simma med delfiner utan att ha ångest för att våtdräckten inte släpper igenom någon sol.. Jag  hinner ju sola också. Nu skall jag bara bearbeta in denna tanke till Daniel också..

Ska kolla lite på TV nu innan jag kryper ner till kojs.

Sista lediga dagen..

Idag är sista lediga dagen på denna Påskledighet.. sen är det arbete i 4 hela dagar.

Min moster kom förbi vid 10:00 med min kusins 2 hundar. Jag, Daniel och Tess packade fika-väskan och gick ut i skogen med jyckarna. Mycket trevligt.
Har precis kommit hem, ska fixa lite lunch nu.

Måste nu ge klartext i powernap-incidenten på Påskfesten. Jag har fått en komentar där felaktig person är utpekad som den skyldige. Den som kröka ner sig för att sedan gå hem och powernapa och komma tillbaka innan klockan var 22:00 är Linda!  (hon försökte skylla på den minsta av systrarna Sjödin)  Och jag tycker att det var tufft gjort. Hade jag själv gått hem och lagt mig hade jag inte vaknat förän klockan 07, morgonen efter.

Lunchdax!

Sköna söndag..

Sköna, sköna Söndag. Jag älskar Söndagar. Och denna är ännu bättre- för jag är ledig imorgon också!! SÅ skönt :)
Jag har haft en underbar Söndag och den kommer bli bättre. I ugnen ligger kyckling och bakad potatis och väntar på att bli klara. Jag älskar bakad potatis!

Nu ska jag kolla på Gossip Girl.

CIAO!

Vilken kväll..

Ja, vilken kväll det kunde ha blivit om jag bara vore lite mer på humör. Det onda i halsen och febern har gjort sitt.
Om jag hade varit helt frisk och kanske tagit mig en drink tillsammans med Sprit-Sandra kunde jag ha haft världens roligaste dag.
Påskfesten hos Gustafssons var jättetrevlig med massor roligt folk och Tellus var smockat med människor.Men jag var inte riktigt på humör.
Men alla andra hade kul så det var en bra kväll!!

Jag kom ju till festen ganska sent tydligen. För när jag kom (vid 22-tiden) hade en av festdeltagarna redan gått hem, tagit en powernap, kommit tillbaka och var måttligt berusad. Jag vill inte hänga ut nån så vi kan kalla henne "lillasyster Sjödin".

Av någon anledning hittar mina vänner alltid dom konstigaste ställerna och hänga. På Lotsen är det i hörnet, vid toaletterna. Man ser inget, men man slipper trängas. Och man vet ALLTID att det är där dom står.
På Tellus har det blivit "bajshörnet". Längst in på dansgolvet i ett hörn vid baren. Man ser inget. Men man slipper trängas. Och man vet ALLTID att det är där dom står.
Det värsta med hörnet är att tydligen alla som har en lite dålig mag-dag gör sitt när dom går förbi våran hörna. Så det stinker alltid massor där. Jag gillar verkligen inte bajs-hörnet!

Saknar min kille jättemycket. Han är ute på sin sista "pryo-natt" och kommer inte hem föräns sent :( Skulle verkligen vilja somna bredvid honom nu. Men, men.. Jag går och lägger mig ensam igen. Jag börjar förstå hur det är att vara polis-gräs-änkling.

Oj, vad klockan är mycket..

Klockan är 20:45 och jag har precis komit hem från min mormor, där jag har firat påskdagen.

Nu skall jag göra mig i ordning för Påskfesten hos Gustafssons :) Ska bli skoj!
Kram!


Vårförkylningen är här!

Varje år gör jag (och många andra) likadant. Så fort solen är framme tar man av sig vinterjackan och sitter i solen och "steker". I år var inget undantag.Och varje år kommer förkylningen. Man lär sig aldrig.

Har hostat hela natten och halsen känns som ett slagfält men det kommer inte hindra mig. Idag är det fest :)




:)

Är precis klar med att måla ägg. Innan det var vi hos mormor och farmor. Kom inte hem förän klockan nio.
Jag är lite sugen på att gå ut men ändå så trött. Klockan är ju mycket så det blir nog sängen istället..

Imorgon är den stora dagen in påskfirandet. Middag hos mormor och påskfest hos Gustafssons. Me like!!


Glad Påsk!

Nu ska jag snart iväg till mormor och fira hennes födelsedag och smygstarta påskfirandet.

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!


Lååångfredag

Har precis bjudit in mig själv till Madde på lite kaffe. Sen skall jag till mormor och sen farmor. ÄLSKAR att vara ledig :)


Uppe sent en torsdag

Ibland kan även tråkiga jag chocka och vara ute länge. Jag är ju ganska känd för att vara den som går hem tidigast, men idag höll jag ut.

Vi var på bio och såg Marley and I. Vi trodde det var en "feel good film" och att man skulle gå därifrån med ett leende på läpparna. Men ack så fel vi hade. En 20 minuter kvar av filmen har jag gråtit i mitt tysta i ett tag och kan inte längre hålla allt inom mig. Jag brister ut i hulkningar som skapar en form av reaktion hos min vän Madde som också brister i hulkningar. Klart sevärd film.. men man kanske inte ska sminka sig för utgång innan. Som tur var var mina ögon helt osminkade (för att jag inte hann) och tur var väl det :)
Efter filmen gick vi vidare till fik@ och sedan Tellus.

Min kille är återigen ute och patrulerar på stadens gator och jag får somna ensam.. inte mycket skillnad från att han sover i Sthlm alltså.
Nu skall jag sova och drömma fina drömmar!


Hittade silverägg :)

Jag har varit nere på stan en snabbis. Jag hittade jättesöta silverägg. Mitt påskris är redan ganska fullt. Men jag lever i min Sandra-anda " man kan aldrig ha för mycket pynt, så länge det är smakfullt"
Mitt påskris ser inte riktigt ut som det gjorde förr i tiden. Jag ÄLSKAR att ha björkris i vatten för det blir så fint när bladen slår ut. Men dom senaste 3 åren har jag inte kunnat haft det. Daniel är ju pollenallergisk (hahaha) så det får jag ju respektera..

Ska nu käka lite pepparsalami till middag för att sen gå och träffa mina bästa!! :)




Tack för den :)

Jag vill bara inflika att igår fick jag höra några grejer som gjorde mig väldigt glad. Ibland måste man få höra vissa saker bara. Jag har två vänner som är väldigt bra på att säga sådant man själv bara tänker om folk. Jag måste faktiskt själv bli bättre att ge komplimanger till mina vänner..

Igår sprang jag på dom här tjejerna på stan medans dom fika. Vi kan kalla dom Systrarna Sjödin. Jag går fram och hälsar som vanligt när dom öppnar med att säga
" Vi har kommit fram till att du är en kompis att lita på, även om man inte alltid pratar eller umgås kan man alltid ringa till dig om det är något- så gör du vad du kan för att hjälpa till"

Sånt värmer så himla mycket! Tack!

Jag måste gå igenom mig själv och bli bättre på att tala om även dom bra sakerna hos människor, det förtjänar alla mina vänner. Det är så lätt att man alltid pratar problem och tråkigheter. Men jag skall bli komplimangernas mästare!!



Fullspäckat schema inför Påskhelgen

Äntligen ledig!! Det har varit en skön dag på jobbet. Jobbat halvdag och alla var glada inför helgen!

När jag kom hem idag låg det en lite påskpresent från min kille. Han hade lagt den så han var säker att jag skulle hitta den. På datorn :) Det var silverbokstäver L.O.V.E. Jag har länge kollat på några träbokstäver i vitt som jag gillar men blev gladare när jag fick dom i silver. För silver är nya temat i vardagsrummet :) Tack Daniel! (men vi är fortfarande inte vänner.. och du vet väl att den riktiga påskpresenten skall man få på Lördag och ett tips är en kandelaber.. ca150 cm hög)

MIn helg är späckad av aktiviteter som alla andra storhelger. I min familj har vi det så :)
Det är födelsedagsfirande i morgon hos mormor, sen vidare till farmor för en liten påskfika, kanske ev rykta en häst eller kanske tre.
På lördag är det Påskmiddag hos mormor(igen) sen skall jag (eller Sprit-Sandra) till Gustafssons på påskfest.
På söndag ska jag försöka hinna med en fika hos pappa och tigga till mig en middag hos mamma (Frettan är ju hemma också) men man får ju inte missa den sedvanliga Söndagsfikan.
Än så länge finns det inga planer för måndagen, men det kommer bokas på där också.




Har varit på kurs :)

Nyss hemkommen från en kurs med mor och far.. Dom skall nämligen övningsköra med mig!

På kursen visade dom diagram över risker och olyckor. Där visade dom ett diagram över vilken ålder där minst olyckor förekommer. Jag har tur! Jag trillar nämligen direkt in på säkra-bilförar-åldern :) Vilken himla tur att man inte tog körkort när man var 19 ;)

Imorgon är det  kortdag på jobbet, sen vankas långhelg. Underbart!



Vart är Sven-Goran?

Här kommer en liten efterlysning!! Är det någon som har sett Sven Goran.. Han har varit försvunnen ett tag nu. Senast jag hörde något om honom var via ett mms där det stod: 100.000 SEK annars dör Sven Goran!! och bilden:



Här kommer fler bilder.. om någon känner sig vid att ha honom eller har sett honom.. Hör av er!!


            


Lite mer fakta?

Jag har fått några frågande sms och kommentarer.. bla
Men var är radhuset? Hur stort är radhuset? Varför skulle ni inte ta radhuset? Utveckla detta för en nyfiken!!!! :-)

Radhuset är en hyresrätt som ligger på en tvärgata mellan bagaregatan och brunnsgatan.
Vi letar igentligen bara efter en lite större lägenhet (tp 3:e eller 4:a) men råkade snubbla över detta gulliga raadhus på 5 rum. Tanken var att vi skulle flytta i höst eftersom csn inte betalar så mycket och inflytten här är 2009-06-01. Så om ekonomin går ihop sig och tapeter blir bytta kommer vi ta den.

Ska nu fortsätta jobba, för lunchen är strax slut :)

Städa och diska lite då :)

Nu har tjejerna lämnat skeppet och det är dax för mig att diska upp och städa undan innan Daniel kommer hem. Som vanligt alltid lika trevligt med TG.
Tack mina vänner för att ni finns!!

Vi har börjat närma oss ett eventuellt beslut om lägenheten/radhuset.. Men den som lever får se :)

Nu är det bara 1 och en halv dag kvar till påskledighet. Ska bli så skönt att ha lite långledigt och få umgås med familj/släkt och vänner. Lööövely

Jag ska börja diska nu innan Daniel kommer hem och skäller på mig... för det gör han mest hela tiden ;)

Dona inför TG

Kom ju på idag på jobbet att maten jag tänkt laga till ikväll tar ju minst 1,5 timma i ugnen.. jag skulle slutat vid 17:15 och varit hemma vid ca 17:30 så tiden hade inte riktigt räckt till. Så jag flexade ut vid 16;00 så jag kan dona i lugn och ro :)

Idag kommer tjejerna komma hit och Daniel blir utvisad från hemmet för ett par timmar..

Ska kramas lite nu med min kille sen ska jag laga mat till tjejerna!!

Ska vi eller ska vi inte?

Vi har varit och kollat på "radhuset" nu. Mysigt med massor av potensial. Gräsliga tapeter... men man får tänka bakom dom :) SÅ nu är ju frågan: ska vi? eller ska vi inte? Den är ju liksom inte gratis direkt..
Vi kommer ju ha en del rum över till en början.. sen kommer ju Gucci 2 få ett eget rum. Vovven kommer få ett eget men ankan och geten får dela :)

Lite beslutsångest.. men inte så tråkigt beslut.

Ska sova nu och tänka på saken. God Natt!!

Trippel lycka!!

Idag är en bra dag!

Solen lyser och det ä underbart väder (och jag försöker förtränga att det skall regna på onsdag)

Vi skall kolla på lägenheten/radhuset idag klockan 20:00. Önska oss lycka till! Hoppas verkligen att det här är drömhuset ;)

Jag har fått mitt körkortstillstånd!! Håll er undan från gatorna för nu kommer jag :)

Nån som vill donera?

Jag har idag hittat något jag letat efter i flera år. En  150 cm hög silver kandelaber från Affari!!
Jag måste ha denna!! Måste! Måste! Måste!   Jag har letat efter precis en sådann så himla länge och  äntligen finner jag den. Tyvärr så har ju nån idiot bestämt att jag ska ta körkort och även tvingat mig att betala allt denna månad samt nästa. Jag behöver 3500:- till min kandelaber!! Den är ju bara för mig... Jag vill..

Om jag önskar mig den från hela mitt hjärta kanske nån kan lägga ner den i mitt påskägg i år?

(Om jag inte får den kommer jag sälja den där fula Polon för exakt 3500 och stackars Daniel kommer inte ha någon bil längre)


Snart Gossip :)

Idag har jag inte gjort många knop. Söndagsfikan varade i nästan 2,5 timmar- det måste vara rekord. Sen åkte jag och Daniel och matade ankorna (och måsarna).
Har varit och handlat och lagat mat. Jag orkar inte städa, jag tänker inte städa idag. Idag ska jag göra som Gud vill. VILA på vår vilodag.

Daniel är och byter däck på bilen och jag ska snart bädda ner mig i soffan för att kolla på Gossip Girl. När han sen kommer hem ska vi svulla i våfflor och jordgubbar!


Tråkigt :(

                När jag gick upp imorse var jag på glatt humör. Men så fort jag kollade ut så försvann det. Det är moln och regn.
Man har på något sätt redan börja ta det fina vädret för givet och kräver mer!!

Daniel ligger och sover och jag kan inte väcka honom, Han har jobbat natt och slutade 07:00.

Så nu sitter jag hemma och har tråkigt!! Imorgon är det jobb igen, men man kan ju glädjas att det inte är en helvecka :) Och inte veckan därpå heller!!

Ska försöka göra något  vettigt nu innan Söndagsfikat


Hem, kära hem

Har nu kommit hem från en underbar kväll i goda vänners lag. Vi började kvällen tidigt på Tellus med jordgubbar och bubbel( ni som känner mig vet att jag inte drack bubbel och inte bara tog en chokladdoppad jordgubbe)
Vi satt på uteserveringen från klockan 19:00- 22.00 och myste. Åt mat och snackade skit. Sedan började showen. Modevisning med hår och kläder.
Måste även tillägga att det var en liten tävling under kvällen. En frågetävling med underbara priser. Man kunde vinna hårprodukter från Alterna, värde 2500:-. Jag hade gärna vunnit dom, för jag älskar deras produkter. Men lika glad är jag för det, men gladast är nog... ANNA J. Ja det är sant, av alla människor där var hon den mest kunniga och vann! Jag är mäkta stolt över min vän Anna!

Vi var ju även tvugna att dricka goda drinkar, så vi tog med oss några heliumballonger och smet upp till Fik@ en sväng.

Kvällen var mycket trevlig men nu är det skönt att vara hemma. Dock så får jag ju gå och lägga mig ensam idag igen för Daniel är ute på staden och patrullerar som "utbildningspolis". Ni kan se honom i sin oranga väst hela denna vecka spana på Nyköpings busar.

Tjejkväll ikväll!

Idag har våren verkligen varit framme. Har gått och myst hela dagen.

Ikväll är det tjejkväll på Tellus och vi ska självklart dit och jag har valt att klä mig i en färg jag egentligen inte gillar. Grönt! Ska prova och se hur det känns :) Jag måste ju vänja mig då min vän Jenny kommer "tvinga" mig att ha Grönt på mig på hennes bröllop nästa sommar.

Ska göra mig iordning nu. Ska ju vara klar om 30 minuter.

CIAO!

Fredag natt..

Har precis kommit hem. Har varit på Fik@ och druckit många goda drinkar med Anna J. Efter ett tag slöt flera vänner upp. Mycket trevligt!
Som vanligt går man vidare en sväng och som vanligt gick jag hem efter en snabb koll på Tellus.

Den här veckan har Daniel sin SAO i Nyköping. Man kan säga att han "pryar" på polisen :) Ska bli riktigt skönt och mysig (jobbigt) att ha honom hemma i över en vecka i streck!

Ska nu gå och lägga mig- det är ju en dag i morgon också ;)

SOV GOTT!

Våren håller i sig :)

Underbart väder idag igen. På min lunch idag gick jag ut och satte mig vid vattnet och lyssnade på musik och njööööt av vädret.

Har varit hos farmor idag och fikat och myst med hästarna. Min farmor är 93 år (imorgon) och har tre hästar och en hel gård. Hon sköter allt själv. En krut-tant!
Idag så satt hon i köket med ett paket cigaretter framför sig med varningstexten: Smokers die younger. Vilken ironi, där sitter hon, stålfarmor med ett paket cigaretter och börjar närma sig 100 år.

Här kommer några gamla bilder på Daniel, hästarna och kissen. (för info : hästen Daniel borstar är lika gammal som honom.. till o med några månader äldre ;) )











Äntligen vår!!!

Solen lyser och himlen är blå, åh vad det är skönt att leva då..

Så fort vårsolen kommer fram lägger sig ett lugn över hela mig. Oavsett hur dagen är,blir man alltid lite gladare när våren kommer.

Idag har jag flexat ut tidigare för att ta mig både till Körkolan och Länstyrelsen. Jag har satt upp mig min första körlektion. Och går allt som det ska så kör jag bil för första gången klockan 07:45 torsdagen den 23:e april :) Kom och heja!!

Jag har även satt min mamma och pappa att övningsköra med mig. Så vi tre skall gå en kurs nästa Onsdag. jag kommer känna mig så liten men ändå så gammal. Dom andra som är där kommer att vara 16 år gamla. (och jag är hela 21.. cirka)

Nu skulle jag helst av allt bara lägga mig på en filt någonstans tillsammans med Daniel och njuta av solen. Men han är inte hemma och jag måste städa så det får bli det istället.

                                                        

RSS 2.0