Härliga vänner

Nyss hemkommen från Tisdagsmiddag hos Madde. En liten regel vi har är att dom skall vara slut vid tio men idag var vi bara tre och hade massor att prata om så tiden rann i väg. Underbart med vänner!! Jag vill tacka Madde och Anna för en mycket trevlig kväll. Jag behövde verkligen vuxenprata lite ;)

Dock så gjorde denna försening att jag inte ens kollade klockan eller mobilen och hade sett att Daniel hade ringt och skicka ett flertal sms där han säger att han skall sova. Vi ringer varandra varje kväll för att prata lite och säga godnatt. Och det fick jag inte göra idag för när jag kom hem klockan halv tolv sover han redan :(
Trots att vi har pratat flera gånger idag känns det jättekonstigt att få gå och lägga sig utan att säga Godnatt.
Saknar honom som aldrig förr!!

Ska försöka sova nu så God Natt!

Äntligen Tisdag :)

Gud vad jag har längtat efter Tisdag och T.G med tjejerna! Ikväll blir vi bara 3 men det räcker gott och väl :)
Ska bli skönt att bara äta god mat, ta det lugnt och snacka skit.

Har nu tvingat båda min mamma och pappa att ställa upp och övningsköra med mig. Få se hur det ska gå. En stor fundering är ju vem som ska låna ut bil till mig då båda mina föräldrar har automatvaxlade bilar och det kan ju vara till en fördel att lära sig köra med "spaken"

Ska nu lägga mig ner och ta det lite lugnt i min soffa innan jag rusar i väg till underbara Madde.


(ska kanske tillägga att jag saknar min kille så himla mycket idag)



Tröstäter eller belöningsäter mitt "prynadsgodis"?

Jag sitter hemma och deppar för pengarna som skall betalas tillbaka. Samtidigt som jag glädjs åt mitt beslut att ta körkort.

Samtidigt sitter jag och mumsar lite på mitt påsk-prynads-godis :)
Det är jag värd oavsett anledningen!

Imorgon är det Tisdagsmiddag för första gången på 3 veckor. Jag ser verkligen fram emot detta. Har saknat mina tjejer!

Jävla skit skatt!

Jag har betalat över 100.000 i skatt 2008 men ändå ska dom ha mer!! Men som tur var var det inte så mycket. Men det är ändå 4150 kronor för mycket!!

Varför kan inte jag få en liten extra peng till semestern som alla andra?

                                                                  


Stolt, stoltare, stoltast!!

Idag har jag tagit tag i 2 saker i mitt liv.

1. Jag har länge velat flytta till större lägenhet men är så sjukt nöjd med läget jag har nu. Så jag tog tag i saken och skrev in mig som sökande på dom större lägenheterna i samma hus :)

2. Jag har skrivit in mig på Körskola och fixat in alla papper till "lämpan". Nu ska jag ta körkort!! Jag satt och räknade lite på det idag och det kommer bli dyrt. Jag kommer nog bara köra på skola och det mycket.. för det här skall gå snabbt :)
Men det kommer vara värt varenda krona sen när jag kan åka till farmor och stallet själv :)


She´s back..

Hon har varit här igen.. Sprit- Sandra! Och idag mår jag INTE som jag förtjänar.

Igår var vi ute en liten sväng och tog ett par drinkar (svepte några fler och shotade Tequilla, Fernet Menta, Klar Vodka, Bailys och Jordgrupps-sprit) Mycket trevlig kväll!

En obserbation från igår är att alla gillar Sprit-Sandra och hon är inte ens trevlig.
Jag tycker jag själv att jag är ganska artig och väluppfostrad. Men Sprit-Sandra hon är inget av detta. Hon är elak, dryg, busig, och dominant- Och ALLA älskar henne. SÅ konstigt.

Ex. Sprit-Sandra ställer sig framför en inhyrd shotbar av någon slags event. Duktiga Madeleine kommer med ett "spritbord" till oss som vi placerar väldigt olämpligt. En av eventpersonalen råkar kolla till på oss och Sprit- Sandra säger
"Ursäkta, skulle du kunna torka upp här, det är lite skitit" På det drygaste sätt man kan säga det på. Hon tillägger även att "skulle du kunna kvista iväg och fixa ett rött rep till mig och kanske gärna ställa Fadde här också, dom knuffas!"
Den här eventpersonalen tar inte illa upp av detta eller det faktum att vi talar om för dem att vår vän Linda har slickat på Fadde utan torkar snällt upp.
När kvällen går mot sitt slut har Sprit-Sandra, och här får jag även kalla henne Sprit-Madde, fått några reklam-tröjor av personalen och kapar baren. Vi flyttar líte på dem och tar över baren. Så jävla drygt (men kul)
Trots detta är det ingen som tycker illa om Sprit-Sandra utan hon får inte en tröja som andra... utan hon får två.

Det här är ett av 100 ex på vad Sprit-Sandra gör på en kväll. En del är lite roligare men det flesta är lite elakare. Ju mer jag skriver destumer kommer jag på vad som hände igår och inte bara ren vuxensjuka kommer utan också en liten släng av ångest..


                                                                               Sprit-Sandra

                                            
 


Påskpyntat ;)

Jag har i många år blivit retad för mitt pynt. Disneygranar och änglar vid jul och påsken är det ris och kycklingar som gäller. Jag skäms inte. Jag älskar att pynta och ha det fint!!
Jag vet att Tessan´s barndomsvän Hanna brukar driva med Tessan om hennes gula kycklingar och hon har tillockmed ägnat ett blogginlägg för att håna. Men jag håller med Tessan- Kycklingar hör till Påsken.

Jag har tänkt att byta till vårfärger i vardagsrummet. Guldfärgerna är utbytta mot silver och har också tänkt att lägga till en vårgrön färg. Eller gult. Jag har haft dom flesta färger men aldrig gult.
Denna gång skulle Daniel få vara med och bestämma och han bestämde sig för lila. Lila har jag haft flera gånger, men han ville ha det lila,  så det var den färgen som blev  på Stallbacksgränd.














Jag vill göra nått kul!!

Jag har så grymt tråkigt. Det finns inget att göra förutom att städa.. men jag vill göra  nått kul!! Jag vill inte städa och tvätta!
Jag tänker inte städa och tvätta!

Ihärdig hosta!

Jag mår mycket bättre igen, febern är borta och det gör inte så jätte ont i halsen. Men så fort jag gick till gymmet imorse och bara började gå på bandet så kom en sådan ihärdig hosta att jag var tvungen att gå där ifrån :(

Så det är inte mitt fel om jag inte blir snygg till sommaren!! Jag kan ju fy f*n aldrig träna :(

Men nått annat som är bra idag.. Det är Fredag!!


Kan köpa ny skor om ett par dagar :)

Kom på idag när jag pratade med Daniel (som försöker hålla hårt 1-par-skor-i-månaden) att om ett par dagar är det April! Och då kan jag köpa dom vårskorna jag kollat in.

Här är dom söta från Spanien



I dom här kommer jag vara snabb på bandet..



Och dom här är bara är..




Shoppat :)

Jag sprang ner på stan en snabbis efter jobbet för jag behövde shoppa. Jag hade siktet på några T-shirts jag sett på nätet men kom hem med 2 par skor och 4 tröjor/klänningar. Jag "får" bara köpa ett par skor i månaden för Daniel och jag köpte ju ett par i Spanien.. Men det räknas ju inte.
Och ett par av skorna idag var träningsskor så det gills inte heller.

Jag köpte en t-shirt/klänning som jag är riktigt nöjd över. :) Nu längtar jag till sommaren!

Jag håller på att städar men det är så mycket bra på Tv så jag städar i pauserna. Effektiv va?

Söta barn :)

Idag sa en liten 5 årig pojke till sin dagisfröken (förskolelärare):
Jesus.. Är han en påskhare eller?

Fy tusan vad barn är söta ibland. Han måste ha gjort en snabb koppling mellan Jesus- korsfästes - godis- ägg-alltså en påskhare!!

                                                    

Våffeldagen utan våfflor..

Idag är det Våffeldagen :) Undra varför det finns så många sådana dagar? Våffeldagen, kanelbullens dag, Fettisdagen. Vågar man inte svulla andra dagar?
Jag gör det iaf. Jag kan svulla alla dagar :)

Men bara för att det är våffeldagen, blev jag sjukt sugen på våfflor. Min kära sambo är i Sthlm. Min vapendragare Tessan hade ätit en stor middag och orkade inte äta våfflor (!). T om min mamma tackade nej till våfflor.
Det känns inte så lockande att ställa sig och vispa grädde och grädda våfflor till en person. Göra 2 våfflor som tar 5 minuter att grädda, 4 minuter att äta. Men 20 minuters förberedning innan och 10 minuters städning efteråt.

Nej, jag hoppar nog våfflor. Men salamin är slut så jag kanske måste laga mig nån slags middag iaf?


Earth Hour?

Jag kanske inte är allt för insatt i miljödebatterna har jag insett. Satt på jobbet igår och alla pratade om att det skulle vara mörkt på lördag. Eftersom jag jobbar inom Elbranchen trodde jag att det var ett planerat avbrott som nalkas skall. Men icke sa Nicke..
 ydligen skall man släcka lamporna för miljön mellan klocka 20:30- 21:20 på Lördag kväll.
En global manifestation för klimatet!
Jag tror ju som sagt inte på manifestationer så som nyckelskramlare och som denna. Alla kommer istället att ta fram sina ljus från Ikea som både är inslagna i papper, plast och sedan är transporterade över land och rike. Och som sagt: jag jobbar inom elbranchen och vet hur liten 1 timmas släckta lampor är av hela världens förbrukning. Den skillnad detta kommer göra är så minimal att det inte ens kommer att märkas.
Men man visar ståndpunkt! Och sen kommer inte mer att göras.. Ucsh
Men endå kommer jag kanske släcka mina lampor på Lördag. Kanske för miljön (!) eller kanske för att vara som alla andra. Eller kanske rent ut av för att det kommer vara mysigt.


Zappar på Tv

Jag sitter och zappar mellan underbara "navy csi" och hemska "den rätta för Rosing". Och det enda jag kan tänka på när jag kollar på det programmet är Annas ord: Vet dom inte om att dom är med på TV, vet dom inte att nån filmar?

                                           

Substitut istället för Tisdagsmiddag

Ibland när jag inte orkar laga middag så tar jag till med en nödlösnng- GØL´s Pepparsalami. Himmelsk god :)
Och skulle det vara så att jag inte blir mätt kokar jag mig en majskolv... Riktigt bra middag om jag får säga det själv. Vet dock inte om Anna Skipper håller med.

                                                       

Vilket väder..

När jag kollade ut genom fönstret på kontoret såg det ut som att det snöade. Men när jag väl kom ut såg jag att det hade haglat!! Det hade haglat små, runda vita bollar som pga vinden yrde ner från hustaken. Det ser ut som små frigolitbitar överallt.

Jag vill inte ha frigolit i luften. Jag vill känna VÅR i luften. Jag vill inte se hagelkorn på marken. Jag vill se Vårblommor och grönska!

                                             

Motarbetad av min egen kille!!

Jag skrev att nån skulle stoppa mig i mina tatueringstankar.. men jag ville inte bli motarbetad!!
Jag berättade för Daniel att jag ville tatuera mig och han lät skeptiskt.. Då lät jag rita upp en liten bild på hur det kunde se ut. Men han var fortfarande imot mig!! Han tyckte min bild var dålig!!

Han och jag är inte sams!


Nån måste stoppa mig... ?

Jag har börjat skissa lite på vad jag kan tänka mig till min mage/revben. Självfallet favoritblomman och den skall vara vit.. Det är så jävla snyggt med vita blommor när man blivit brun :)
Det här är bara början, en första skiss ( i bläck)




Måndag och feber..

Som ett brev på posten kommer den alltid. Febern, hostan och frossan!
Så fort jag åker på semester blir det likadant. Jag kommer hem- och blir sjuk!

Så idag ska jag BARA ligga hemma i soffan och kolla på tv och äta Toblerone. Ska nog googla lite bilder på tatoos också. Jag är faktiskt sugen på att göra en till (trots att jag har lovat mig själv att jag inte ska ha flera. Enough is Enough!)


Jag vill ju inte se ut så här :
 
                                              


Men den här är ju snygg :) Jag hade dock tänkt mig en blomranka som går ihop med den lilla jag har..men jag ska ju inte göra fler..

                                               
                                               


Skit också!!

Jag sprang på min chef idag. Jag har ju hört att dom fick veta vilken semester som blev beviljad förra veckan så jag var ju tvungen att fråga. Jag hade önskat slutet av juli och augusti. Jag fick dom första j*la tre semester veckorna i JUNI och den sista veckan i augusti.

Vad f*n!! Jag kommer nog inte ta ut så många veckor i sommar! Hur kul är det att vara ledig när det alltid är kallt och INGEN annan har semester. Argh!!

Lite bilder :)

Här kommer lite bilder från Gran Canaria, Porto Rico och Balito Bay.

Vi börjar med bilder från flygplatsen där Tess visar hur resan kommer bli..



Sen visar jag hur jag skulle se ut meed läppförstoring, en Linda Rosing..



Inte allt för snygg :)



Vilkigaste av allt på hotellet: Ballen!!



Tess supandes under resan :) Öl, Rosé, vitt...



det här drack jag..



När der regnade fick man roa sig på hotellet. Tessan körde bla en imitation av "the napkin-man" från the "holiday". Jag klädde ut mig till en tjock dvärg. Är det kallt så är det lager på lager som gäller, har mamma sagt :)

Här är ett av dom roligaste partytricksen jag någonsin sett. Tyvärr är det en dålig bild så man kan inte riktigt se att Tess har klättrat upp i palmen :)


På den 5 dagen.. börjar jag flagna i hårbotten!!



Och nu: Fina semesterbilder :)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var allt för denna gång :)

Nu skall jag se till så Daniel går upp nån gång och sen är det dax för Söndagsfika :)


Sista dagen..

Det ar med blandade kanslor jag skriver "sista dagen". Det har varit otroligt skont med varme och sol men ska anda bli lite skont att komma hem till bekvamligheterna (som prickar over a och o)

Sa fort jag kommer hem skall jag dela med mig av bilder fran semestern. Om en censurerade :)
Varken jag eller Tessan ar ju erfarna fylle-fotografer sa det fattas lite frikvens av kvallarna :)

Kram sa ses vi!!

Solen gick i moln!!

Vi har haft jattefint vader har, men idag efter 13:00 (lokal tid) gick solen i moln :(
Just idag gor det inte sa mycket, for tanken var anda att jag skulle "vila" huden lite - men enda!

Vi har tagit bussen in till Porto Rico, vi har promenerat langs stranden (balito) mot Arguineguin och ikvall ska vi aka in till Porto Rico hamn och kolla ev. framtida batar. Vi lever ett riktigt charterliv har och vi alskar det!!

Nu skall jag ga upp och lagga mig pa ballen och lasa en bok, laser Lapidus "aldrig fucka upp" och jag alskar den kurrupta snuten :)

Puss pa er!

Dag 2 :)

Varmen haller i sig och det ar 30 grader varmt.
Jag tror jag har blivit glomsk har i Spanien.
Pa planet hit tappade jag mitt pass, sa jag, Tess och herren brevid fick flytta pa oss sa att flygvardinnorna kunde krypa pa golvet och leta. Dom hittade det :)
Igar kvall nar vi var inne i Porto Rico for att festa glomde jag min troja pa en rok- ljugar-bank..

Solen har gjort sitt, bade med minnet och brannan

Kram


Soliga kanarieorna

Har kommer ett snabbt inlagg utan prickar over a och o..

Vi har det jattefint. 30 grader varmt och varma vindar fran saharaoknen.

Sol, bad, mat och trevlig sallskap utav Tess the mess. Helt underbart!! Jag saknar inte kylan i graa sverige utan skulle garna stanna har langre.
Det enda jag saknar ar min kille, Daniel ♥

Ses o hors.. ses kanske inte pa en vecka men kanske hors

Idag åker jag... och jag har massor att göra

  •  packa
  • gå till apoteket
  • käka frukost
  • ladda 2 ipods och  en kamera
  • käka lunch
  • leta upp vad jag ska ha för handbagage
  •  stressa

och vi skall åka om 3 ,5 timmar så det här blir nog mitt sista inlägg innan resan.

Jag kommer missa melodifestivalen ikväll - och det är finalen. Tråkigt men rätt låt vinner ju ändå aldrig så det spelar väl ingen  roll.

Ciao så länge!!


 


Resfeber

Vanligtvis brukar jag ha resfeber i några veckor innan jag åker men denna gång börjar den komma idag. Jag har precis insett att om ett dygn är jag i Spanien :)

Idag har vi haft en liten personalfest på jobbet. Det var jättetrevligt men jag bestämmde mig för att gå hem redan vid åtta. Har lite att göra och så vill jag träffa min kille innan jag åker.

Packat o klart

Packat och klart är inte riktigt sant. Jag har inte packat utan tagit fram det jag kanske kommer packa på lördag.
Men jag har letat fram det viktigaste, passet.
Jag gör alltid samma sak. Jag lägger bort viktiga saker (som pass) på ställen som jag aldrig hittar..

Men nu är det viktigaste framtaget :)

Värmebölja :)

Jag som är nån form av smhi-torsk blir ju alltid besatt av vädret på sommaren/våren. Jag kan kolla smhi hemsida upp till 10 gånger på en dag. Jag har det som en litet ångestmoment/ tvångssyndrom.

Och lika dant har det ju varit inför resan på lördag. I 2 månader har jag dagligen kollat vädret på Playa Ingles och Las Palmas. Det har legat mellan 17 och 21°C.

Men nu kommer en värmebölja över ön. Temperaturen beräknas ligga mellan 25-32°C nästa vecka!

       

Ensamt är inte alltid skönt

Ibland när Daniel är borta är det skönt, ibland saknar jag honom lite och ibland saknar jag honom mycket.
Den här veckan saknar jag honom jättemycket och det kan bero på att när han kommer hem åker jag iväg en vecka och då kommer jag inte ha tid att sakna honom ;) Så jag får sakna honom dubbelt nu.


Glädje och oro

Jag mår inte som jag förtjänar. Jag har levt på alvedon och ipren hela dagen för att hålla febern nere och kunna genomgå min utbildning.

Det hade kännts mer ok. om jag visste att jag kunde ligga och kurera mig i helgen, men då ska jag ta mig f*n vara frisk. För då går flyget till Porto Rico.

Men något som ändå gjädjer är att när man kollar på smhi´s hemsida så visar dom 25°C på Gran Canaria.

Jag var förbi hemma hos mamma idag för att hämta lite grejer och säga grattis. Idag är dagen min mamma fyller 50!! Så Grattis lilla mamma!



Ingen T.G ikväll

Ikväll är första Tisdagen på länge vi inte har någon Tisdags middag
Känns jättekonstigt.

Förr var Tisdagar min "fri-zon". En dag då jag var ensam hemma, lagade god mat och njöt. Daniel hade alltid fotbollsträning på Tisdagar så det var min kväll. Sen började han i skolan och alla kvällar är helt plötsligt mina kvällar. Och det är nog därför jag nu uppskattar mitt nya Tisdagsnöje- Tisdagsmiddag med tjejerna :) Då blir det en kväll jag inte är själv.

När jag inte mår så bra så har jag en tendes att bli lite ynklig. Och idag är det så. Jag är lite ynklig och vill att min Daniel kommer hem med massor presanger (presenter) till mig.


Nej nu måste jag rycka upp mig och bli frisk. Jag har ju mycket att se fram emot dom närmsta dagarna. Rolig utbildning, personalfest och resan!! Sol, böcker och kortspel... Hittade en bild som visar vad min resekompis går för :)



uttråkad.

Jag är så himla uttråkad. Jag blir galen av att bara ligga hemma.

Det enda som är okey med att vara sjuk är att man kan se massa serier som bara visas på dagarna. Tex Våra bästa år och Oprah. Jag brukar alltid lära mig något nytt dom gånger jag är sjuk. Men idag var det massa unga talanger. Ingen lärdom men dom var söta att se.



                           V.S       

Sjuk :(

Jag gick till gymet i morse och ställde mig på löparbandet, jag hanh knappt sätta på den innan jag insåg att jag var för sjuk för att springa.
Gick ner till jobbet och där hände typ samma sak. Så fort jag satte mig vid datorn insåg jag att det här kommer inte funka. Fick gå hem.

Det här är inte bra. Jag har en viktig utildning ons, tors och fredag som jag inte får missa. Sen åker jag till Kanarie Öarna. Då får jag inte vara sjuk..

Jag saknar min Daniel! Jag vill att han kommer hem och tar hand om mig!!

Nu ska jag vila lite.

                                                                              

Bada och bädda ner mig..


Jag är så här skönt trött som man kan vara ibland. Jag ska gå och lägga mig i badet och läsa nya numret av Hem Ljuva Hem som kommit med posten idag.

Sen ska jag bädda ner mig i soffan för att se CSI. Mys-Måndag i ensamheten ♥


Grå och trist måndag..

Idag är det riktigt ruskväder och inte nog med det -måndag.

Jag sprang till gymmet i morse, dels för att jag var lite sen och dels för att inte bli kall. Mina ben var helt blöta och leriga när jag kom fram efter att det hade stänkt upp på mig.
Jag trode jag var ensam i gymet som vanligt när jag plötsligt får hjärtat i halsgropen då jag hör en duns och ett " va faaan". Jag blev livrädd och kollade genast ner mot avdelningen där dom stora killarna lyfter tunga vikter och ser ingen. Men därimot ser jag bara en stång med massor med vikter som går upp och ner.. Jag tror jag aldrig har sett så mycket vikter på en och samma stång. Antingen var det världens startkaste spöke eller en anabola-kille som gömt sig i hörnet så jag inte såg honom.
Jag tror jag skall hoppas på spöke för jag tror faktiskt att så starka knaprande killar kan vara farligare och läskigare än spöken.

Av nån anledning tycker jag att det är så skönt att komma hemma på måndagar. För då känns det att veckan är påbörjad och snart är det helg :)
Det här kommer bli en bra vecka. Jag har utbildning på ons, tors och fredag och sen åker jag till Kanarieöarna.

På tal om Kanarieöarna så skulle jag och Tess gå och handla lite grejer inför resan igår

Tess:  jaha, vad ska vi köpa?
Sandra:  Jag vet inte riktigt, men du har väl skrivit en lista *ler*
Tess:  Nej det har jag inte!
Sandra:  joho.. ta fram den nu
Tess:  ok då, på en sidan står det vad vi skall handla och på andra sidan har jag lite frågor till dig..

Det är sånt som gör att man  älskar Tess the mess!!

Ska gå och diska lite nu och sedan laga mat..


Halvvägs igenom vaxningen..

Jag var väldigt tveksam till att vaxa Daniels bröst. Jag var rädd att jag inte skulle klara det. Det var jättejobbigt att göra honom illa, sen växte jag in i det och nu känns det bättre. (nästan lite skönt) Jag är ganska bra på det här :)

Vi har tagit en lite paus men ska fortsätta igen nu ..

Söndag igen..

Igår var en lång dag. Mamma hade sin 50-års fest och det hade hon med bravur. En lyckad fest med god mat och underbara människor och lagom mycket drama. Finns massor med roliga bilder, men jag har tyvär glömt kameran hos mamma.

Snart ska jag vaxa Daniels bröst. Vi får se hur det går :)


Nedräkningen har börjat.. 6 dagar kvar till semester.


En lång dag..

Hela dagen är uppbokad..

• Nu ska jag till gymmet och springa och köra mage.
• Hem, duscha och äta frukost
• Sen hem till mamma och hjälpa henne med maten och annat bestyr inför festen.
• feeesta :)

Nej nu måste jag springa till  mitt gym innan stormen av lördagstränare kommer.

                                                                            

Jaha.. och nu då?

Nu har jag slagit in alla presenter till mamma och gjort ett kollage av gamla och nya kort på henne. Pysslig som jag är ;)

Men vad ska jag göra nu då? Jag är inte sugen på att gå ut men inte heller sugen på att sitta hemma. Jag har inte varit ute på riktigt sedan Juldagen, den stora sprit-bords-dagen.. och det beror lite på att mina kläder inte längre passar och jag vill inte köpa massa nya kläder eftersom jag hade tänkt gå ner i vikt innan sommaren :)

Hmnn. What to do?

Borta bra, men hemma bäst!

Jag sitter i min underbara soffa och njuter av att få vara hemma. Jag åkte upp till vår huvudstad igår för att verkligen få känna ledigheten. Har återigen slagits med Daniel i en 90-säng i natt.

Idag har jag varit hos Elin, Adam och Patrik.Vi har skruvat Ikea möbler och pratat skit. Dom bodde jättefint! Man blir lite sugen på radhus nu ;)
 Monica, David och lilla Kalle kom också dit. Lilla Kalle har börjat gått! Gud vad tiden går fort.

Daniel kom och hämtade mig i Huddinge och vi åkte hem för att köpa 50-års present till min mamma. Hon kommer få SPA-behandlingar som massage, aromaterapi, anisktspeeling mfl. Hon kommer få ett par silverörhängen med diamanter och en kristalkaraff. Och som vanligt har jag fått springa runt och köpa presenter utan mina bröder. För några år sedan ( ca 10) erbjöd jag mig att fixa presenter till nån och nu är jag utnämd till att köpa presenter och julklappar till alla och det är så varje år!

Nu ska jag äta lite mat..


En bra dag :)

Idag har varit en bra dag, lönesamtal, flexat ut tidigare, shoppat, Ikea och nu är jag i Sthlm hos Daniel. Och det bästa med allt är att jag inte behöver gå upp mitt i natten för att åka hem och jobba. För jag är ledig imorgon :)
Jag hittade en gammal klassiker idag, tuggummit TOY. Känns som åkte tidsmaskin tillbaka till 80-talet

Imorgon skall jag till söta Elin och underbara Adam i Huddinge. Ska kolla in det nya radhuset och mysa med dom 2 fina.

Ska kolla på TV och mysa..

Ny bikini och nya ögonbryn :)

Idag har jag varit hos Jelena och hon har plockat mina ögonbryn. Det är inte så skönt medans hon gör det men efteråt känns det väldigt skönt. Och resultatet blir ju alltid bra!

Jag har köpt en ny bikini. Jag har kommit på om man inte har den snyggaste kroppen på stranden i sommar, kan man ju iaf ha den snyggaste bikinin.
Jag har en vit Burberry-bikini som jag älskar. Men den är nästan för liten så den kan man bara ha när man ska ligga still och vara snygg men så fort det blir lite bad eller beachsporter så håller den inget på plats längre. Så därför har jag köpt en ny, en beige denna gång. Jätte nöjd. Men efter jag hade köpt den sa Daniel att den ljusblå var finare, så jag måste kanske köpa en sån med :)

Imorse innan jobbet var jag och gymmade. Det är så skönt att vara där så tidigt för man är alltid ensam. Men inte denna morgon då kom "Blondie"! Jag vill inte ha "blondie" på mitt gym och absolut inte när jag tränar. Måste jag börja träna klockan 5 på morgonen för att få vara ensam?


Tisdag, underbara Tisdag.

Tisdagar är underbara. Vi har ju Tisdagsmiddag som förgyller min vecka. Och som pricken över i:et är ju desperate housewives säsongs start :)

Tessan har idag bjudit på en jättegod Grekisk Pytt. Det gjorde hon bra.

Vi har önskat semester på jobbet och 9 av 10 har önskat samma veckor. Vi skulle försöka lösa detta inom vår grupp. För vi får bara vara 3 borta åt gången. Ingen vill ju självfallet ge upp sin semester och vi kom inte fram till nått. Så det slutade med att våran chef kommer sätta sig ner och försöka få ihop det. Och då kommer folk få flytta sin semester. Och det kommer vara några nervösa veckor tills vi får veta om man får dom man önskat eller om man får några skitveckor i början av juni.

Nu ska jag kolla Desperate..

Kärlekshistoria

Läste en jättegullig atikel i trovärdiga Se & Hör.
Det handlade om en liten apa som blev lämnad av sin mamma vid födseln. Den lilla apan hamnade hos en vetrinär som behandlade apan. Apan blev frisk men vetrinären såg ingen livsglädje hos apan. Dom var rädda att apan skulle dö av sorg.
Sen en dag kom en skadad duva in och duvan fattade tycke för apan som började få tillbaka sin livsglädje tack vare duvan.

Vilken fin kärlekshistoria va? Och ännu finare är bilden på dem två!! Jag vill ha en apa! Jag vill ha en apa och en duva!



Naken på jobbet

Idag har jag kännt mig naken på jobbet. Dock fullt påklädd men känslan var ändå nakenhet.
Jag hade glömt min mobil hemma. Det är konstigt att en sådan sak kan få en ur balans. Jag har hela dagen gått och omedvetet kännt efter i fickorna efter mobilen.

Nu skall jag laga mat, köttfärssås och spagetti :)


Fick banning av Daniel(!)

Jag fick bannig av Daniel för att jag inte nämde i min blogg att han var duktig på innebandyn.
Så här kommer det:

Jag har kollat på innebandy idag. Poliserna spelade mot Team Promille. Polisen vann med 4-2. Och Daniel var grym. Han brukar spela forward men idag var han back och han skötte sig bra. Nej mer än bra, fenomenalt duktig!

Söndagkväll..

Söndag kväll och som vanligt har det varit en hektisk dag men lite vila. Har gymmat, städat, handlat, fikat med vänner, hälsat på pappa, hjälpt mamma, handlat, lagat mat och kollat på innebandy och nu avslutar jag kvällen med ett avsnitt av Beck.

En av mina drömkillar är Gunvald (M.Persbrand) i Beck. Synd att Daniel aldrig kommer bli en sån polis;)

Jag har idag försökt designa min blogg och det går så där. Det är nu man inser att jag inte är någon datahacker. Det tar en väldigt lång tid för mig så jag fortsätter fila på den imorgon eller någon annan dag.

Ska i pausen gå och hämta lite konserverad frukt. Det är jag värd. jag har ju faktiskt tränat idag. Och tanken är att jag skall upp imorgon bitti och träna innan jobbet.


Solen skiner!

Jag om någon är en soldyrkare. Jag älskar solen. Men det ffinns en gång när den kan vara irreterande och det är när man städar. Det spelar ingen roll hur mycket du dammar, det blir ändå aldrig helt rent. Och det syns ju bara när solen ligger på.

Nu tänker jag ge upp städandet för att fortsätta när solen gått ner, eller iaf runt till andra sidan av lägenheten.

Tar mitt pick och pack och masar mig till Söndagsfikat

Söndag morgon

Jag gick upp klockan 7:30 för att gå till gymmet. Jag har ju börjat känna att kläderna inte riktigt passar.. Tar på mig mina sköna yogabyxor från Nike som ska vara sådär lite skönt slappa. Men dom satt tajt! Fy fan vilken jobbig känsla.
Sprang mer eller mindre till gymet i ren panik.

Sprang 3,5 km och tränade rumpa och lår. Tanken var att springa 5 km- men jag orkade inte.
Självkänslan är inte på topp just nu.

Nu skall jag iaf göra nått jag ÄR bra på. Städa!

RSS 2.0