Oj, vilken dag :)

Har varit i Norrköping och shoppat lite. Det blev en topp, en klänning, en tröja, ett par solglajjor och två kuddar. Allt var riktiga kap :)

På vägen hem så frågar Daniel vart vi skall tanka och jag frågar då om bensinen kommer räcka hem. Och det kommer den, det försäkrar han. För jag är nämligen så kissnödig att jag inte vill stanna någonstans utan åka direkt hem. Mellan Jönåker och Nyköpings Bro börjar bilen hacka lite och Daniel saktar ner för att köra in till kanten. Då tvärnitar bilen. Det här är en ny bil så den bara stannar, hela datasystemet stängs av och jag är glad att vi hade bälte. Soppatorsk på E4. Kissnödig som aldrig förr.
Jag ringer min pappa. Han kommer som den hjälte han är, alltid till räddning. Han fyller upp bilen med Etanol och vi kan fortsätta vår färd hem.

Har nu kommit hem från Daniels föräldrar där vi ätit mat med dem och Niclas och Tessan. Mat, UNO, trevligt sällskap och melodifetival i all ära men nu är det skönt att vara hemma och få krypa till kojs.

Norpan, Peking, Norrköping.

Kärt barn har många namn. Hur som helst ska jag till Norrköping idag och jag hoppas på storshopping. Dock så ser det inte så lovande ut då jag är inne i en svacka och hittar inga kläder för tillfället. Skulle behöva ett par solgrillor och massor med klänningar. Kanske några jeans och en tröja eller två.

Det är fint väder  ute. Eller fint och fint. Det är minusgrader och snö men solen skiner iaf. Men när vårsolen lyser in så starkt så ser man också vad som behövs göras. Tvätta fönster! Det får bli en uppgift till i morgon..

Ska nu gå och tvätta håret.   CIAO!

Ha ha ha!!

Magnus lyfte upp Tony Erwing! Så kul!!

En lugn Fredagkväll

SÅ skönt med helg. Det blir en lugn hemmakväll. Har ätit kinamat och kollar på Let´s Dance. Så imponerad av Magnus, så stor men ändå rörlig :) Till skillnad från en annan just nu.

All eloge jag gav till Daniel idag tar jag tillbaka. Vi skulle slappna av lite i badet. Låter ju mysigt en Fredagkväll. Men det slutade med att han sparkade mig i revbenen så jag började gråta. Han påstår att jag kittlade honom men jag tror han bara har grova ticks. Hur som helst gjorde det skit ont.

Imorgon skall jag åka till Norköping och hoppas att jag hittar massor med kläder att köpa! Var ju  i Sthlm i onsdags, hittade inget.

Ska nu fortsätta kolla på hela Sveriges Fredagsnöje..

Tröttmössa

Igår var jag så himla trött på jobbet, hade en dålig dag. Så jag flexade ut vid 13:00 och åkte upp till min kille i Sthlm. Hade en otroligt mysig kväll med honom. Sen var det dax för att sova.. i en 90 cm stor säng. Närhet är underbart. Då jag skulle jobba över idag och komma in lite tidigare (Vid 06:00!) gick Daniel glatt upp med mig och skjutsade mig till Nyköping för att sedan åka tillbaka till skolan. En eloge till honom! Nej, han är värd två.

Antingen gillar Daniel att köra bil eller så har vi världens bästa frisör. För Daniel körde nämligen hem idag igen för att klippa sig. Jag skulle självfallet med och kolla och styra lite. Jag har ju en hemlig dröm att blli frisör. Hade jag inte haft lite bacilskräck och problem med andra människors hud skulle jag nog blivit frisör. Därför är jag gärna med och kollar när folk klipper sig.
Det här vet ju Jelena om då jag redan i gymnasiet (där jag gick Estetisk i norrort och hon gick Frisör på Söderort) oftare var på hennes lektioner än mina :)





Jelena tänkte spara en liten 80-tals tofs :)





Men han ser ju inte alltid ut som ett fån. Han är ju sjukt snygg ibland också :)






Nej nu är det dax att börja varva ner inför natten. God Natt!

Vem är rätt för Rosing och vem har sex med bilar?

Nyss hemkommen från en otroligt trevlig Tisdagsmiddag.

Denna middag var lite annurlunda än andra Tisdagar för vi hade nämligen på Tv i bakrunden. På Tv var det 2 program som får en att tänka. Och som Anna sa: Vet dom inte om att Tv filmar?!
Linda Rosing är så desperat att hitta den rätta att hon förnedrar sig själv och andra genom att ställa upp i TV och söka kärleken.
Program nummer två handlade om en man som hade sex med bilar(!?) Vem är så sjuk?
Kanske är mannen som har sex med bilar den rätta för Rosing?


Idag har vi bokat resa. Den 14:e mars flyger jag och Therese till Gran Canaria. En välbehövlig semester.

Nu skall jag krypa till sängs och ringa min sambo. Eller ska man kanske kalla honom särbo på vardagarna :)

En liten fråga som kom upp ikväll var: Om man har sex med en bil som är skrotad, är man då nekrofil (nekrobil)?

Varför skall alla andra också?

Jag och Therese ska ju åka på semester vecka 12. Vi har tagit ledigt och tänkt att vi skall ta en "sista minuten" till Gran Canaria från Skavsta. Jag har varit inne och kollat hur priserna ligger till varje dag. För att kunna slå till när dom är som lägst. Priserna har gått upp och ner och idag gick dom upp ganska rejält. Sen tog dom slut!
Dom är helt slut på Ving och det enda som finns kvar är ospec. på Apollo.
Varför måste alla åka när vi skall åka?
Så nu har vi börjat kolla lite andra resor ffrån Sthlm, Norrköping mfl. Jag hoppas nästan att en stor familj på 12 pers avbokar sin semester från Skavsta.. Elakt men sant.
Jag behöver sol i vintermörkret.

Idag är förövrigt en bra dag. Idag är det Lipstick Jungel!

Nej nu skall jag fortsätta mitt maniska letande efter en resa




När kommer våren?






Fina vinterbilder va?
Men det ska f*n inte vara vinter!! Det är slutet av februari och jag borde ha ett litet glas med tussilago på matsalsbordet!
Jag är trött på det här. Nu får det vara nog. Jag vill ha en fin, grönskande och varm vår nu!

Om att vakna 07.00 på en Söndag!!?

Idag vaknade jag jättetidigt igen. Men idag var tanken att jag skulle gå upp tidigt för att gå till gymmet innan allt annat bös kommer dit. Jag gymmar ju på ett gym dit tjejerna går sminkade och håller in magen hela passen medans killarna springer omkring i linnen och spänner på sig.
Jag har ju inte varit där på ett tag och det syns ganska mycket på min figur så jag tänkte smita dit när ingen annan är där.
Men så fort jag gick upp fick jag världens magknip. Så här ont i magen man kan få om man är hungrig och det är helt omöjligt att äta innan den värken har gått över.. Värken har precis släppt och jag tror jag skiter att gå till gymmet idag :(
Ska nog försöka lura med mig Daniel på en match i Badminton istället.

Anna har slutat röka! Hon bestämde sig  bara i onsdags för att sluta och nu har hon gjort det. Sjukt duktigt! Blir nästan lite avundsjuk på hennes viljestyrka.

Vi var hemma hos min mamma igår igen och myste. Dom andra beställde in pizza och jag beställde bara in lite bröd. Det finns ju inget godare än varmt pizza bröd! Då började min mamma tjata. Jag är ju nämligen glutenintolerant så jag får inte äta bröd. Hon började dra upp skräcksenarium som hon alltid gjort men igår berättade hon en som jag aldrig hört förut. Att det sägs att man kan bli steril av att gluten om man är intolerant!!
Usch, hemska tanke! Jag kunde inte sova ordentligt i natt och hade konstiga drömmar.
Nu har jag googlat och det visade sig att man blev mindre feril medans man åt gluten. Men om man slutade så gick allt tillbaka som vanligt. Skönt! nu kommer jag kunna sova lite bättre i natt, men jag kommer nog tänka lite mer på mina matvanor nu än tidigare..

Nu skall jag städa lite innan söndagsfikat med vännerna


Om att vakna klockan 7:00 på en Lördag

Jag kan inte förstå att jag är så himla trött på vardagar men vaknar pigg och allert klockan sju på en Lördag. En dag då man får sova hur länge man vill och det finns inga måsten att göra. Iaf inte klockan sju på morgonen.
Vad ska jag göra nu? Det finns ingen som är vaken och vill hitta på något så här tidigt. Jag kan inte ens väcka Daniel, för han gick upp ännu tidigare och sitter nu och har en tenta uppe i Sthlm.
Jag har fått ganska många tidningar hem i brevlådan den här veckan, både bra och dåliga. Bla Plaza Interiör, Drömhem och Tove. Sen har jag även fått hem något sämre tidningar från Unionen (facket) och någon annan medlemstidning från HSB tror jag det var. Vem läser sådanna tidningar? Vem läser medlemstidningen från facket?
I mina underbara inredingstidningar har jag suttit och gluttat lite i så här på morgonen.
Man får så mycket ideér, så mycket insperation.
Jag skulle behöva bo större inser jag ganska snabbt. Jag skulle behöva ett slott eller nått.

Jag skulle vilja gå och mata ankorna. Det är ett av mina Lördagsnöjen, pensionär som man är :)
Men ingen av dem jag brukar (ibland motvilligt) lura med på detta är hemma. Vågar jag gå dit ensam? Kommer dom andra gamla tanterna tro att jag är en galning om jag går dit ensam?

Ska nu stoppa i en tvätt i maskinen. Som en liten hämd till min granne som bor under, då han hade fest igår natt!

Äntligen Fredag!

Jag har börjat känna mig lite hängig så det är skönt med helg. Den startade jag och Daniel med att äta middag hemma hos min mamma och sedan ett par parti kort med henne och hennes man Dennis. Jag och Dennis vann som vanligt mot mamma och Daniel.

Imorgon skall vi utmana dom på Badminton. Det ska bli grymt kul att se mamma och Daniel på samma lag i en fysisk sport. Det kanske går bättre för dem där än vad det gör i kort.
Jag ska göra allt för att försöka få dom på kort imorgon  för att föreviga den synen.

Nu skall jag bädda ner mig i soffan så jag blir frisk till imorgon, och hoppas det är något bra på TV. Kanske blir Lets Dance..

TV-tips en kylig Torsdag

Dagens Tv tips: Sveriges Värsta Bilförare. Ett helt klockrent program med helt fantastiskt korkade deltagare.
Humor och förnedringsTv i ett :)

                                                                                              


Sliten och trött

Kära Bloggbok.

Idag känner jag mig riktigt vissen. Trött, lite febrig och hostig. Men inte riktigt sjuk. Inte så att jag får tycka synd om mig själv eller gå hem till min mamma och bli ompysslad. Utan bara så att jag får ligga tyst, ensam och frysa i min soffa :(

Men det är bara en arbetsdag kvar sedan är det helg! Så jag har ju hela helgen på mig att bli frisk inför nästa arbetsvecka. Gud vad uppiggande det känns.

Nu skall jag ligga och slökolla dåliga program på Tv.

                                                                                                 XOXO/ Sandra

Promenixat och fantiserat

Kära Bloggbok.

Jag har varit ute och gått med Therese i det friska vädret. Snart ska hon och jag på "kärlekssemester" och det skall bli hur skönt som helst.
Jag undrar dock hur vi skall kunna sova ihop. Jag brukar beklaga mig för Tess om hur Daniel alltid rör på sig, snarkar, ticksar och låter. Och då kan jag inte sova. Tydligen har jag betonat detta ganska mycket, för häromdagen när Tess skulle sova här så kunde hon aldrig somna. Av ren rädsla för att röra sig eller låta. tydligen hade det kliat lite i ansiktet och hon hade inte vågat klia. Hon hade velat vända på sig men vågade inte. Stackars Tess.

Men jag lovar att jag inte ska säga ett ord om hon rör sig i sömnen på semester. Hon kommer märka det ändå om jag sover på balkongen :)




Nu börjar Grey´s så..
                                                                                   XOXO/ Sandra

Jag har hittat min hund!

Kära Bloggbok.

Här kommer ett snabbt inlägg då jag har hittat hunden jag vill ha! Det är en jättefin Pomeranian tik och hon kostar bara 15 000 SEK. Dock så kommer min ekonomiska (snåla) sambo tycka att vi har råd eller tid med en hund just nu. Men skulle jag FÅ en kan han inte säga nått. Man får ju inte lämna tillbaka presenter, det är otrevligt och otacksamt  :)




Jag tror jag skall kalla henne Gucci 2 eller kanske Terror. Det var det Gucci skulle hetat om hon var en pojke..
Nu saknar jag min hamster.
Hon skall också få en bild på min blogg :)



                                                                                                      XOXO/ Sandra

Färga håret!

Kära bloggbok.
Idag har hela vårat system på jobbet kraschat så dagen har känts jättelång. Tiden går ju mycket snabbare om allt funkar som det ska.

Jag skulle behöva färga håret. Jag har ju nämligen fått TVÅ gråa hårstrån. Och dom måste bort!
Min underbara frisör försöker trösta mig genom att säga att alla människor har några gråa hårstrån, bara att det lättare syns om man är mörk. Hon är underbar för att hon försöker men det hjälps inte. Dom skall döljas!
Det här är också samma frisör som har sagt till Daniel att enligt "American Crew" är det manligt med vikar.. Man måste ju bara älska henne. Jag har gått till henne så länge jag kan minnas och ingen slår henne i det hon gör.
Så dagens Tips: besök Jelena på Nagelbaren och låt henne leka med färger och sax i ditt hår! Och när du ändå är där.. Prova en ögonfransförlängning!



                                                                                                   XOXO/ Sandra

Namnsdag och vänner!

Kära Bloggbok.
Idag är det min namnsdag och den har uppvaktas av min fina pojkvänn med blommor. Tack Hjärtat!
Svärmor har också firat min dag. Jag fick ett sms av henne där hon hade ätit en popcorn-frukust i min ära. Man får tacka. Själv åt jag ingen frukost i morse.

Men ännu viktigare än det är att jag har haft mina vänner här på middag. Det starka Tisdagsgänget på 6 personer halverades idag och vi blev 3 starka kvar. Men hur som helst är det alltid lika trevligt att träffa mina vänner.
Jag kanske borde göra ett inlägg om hur underbara mina vänner är men jag tror att dom vet om att jag käner mig lyckligt lottat med dom vänner jag har. Det här blev en liten hyllning till dem iaf. så TACK alla vänner för att ni finns!

Det känns som jag aldrig har mina helger uppbokade men idag när vi pratade om att lägga in en liten Teamfest på jobbet insåg jag att jag är ju uppbokad i månader framåt. Med jobb, Företagsfest, mammas födelsedag ( hon fyller 50!!) och Kanarieöarna. Ingen tid för Teamfest inte.

Sitter och zappar och märker att det är Red Dragon på TV. Den filmen var jag och min lillebror och såg på bio för många år sedan. Jag gillar inte skräckisar men han måste ha tvingat mig. Ett par minuter in på filmen vågar jag inte längre ha benen på golvet och viskar till min bror att jag inte vågar sova själv och kommer at sova hos honom. Då svarar han "Gör det du, för jag kommer inte våga sova där utan kommer sova hos mamma". Tack för det stödet, lillebror!
Idag känner jag mig på bra humör och ganska generös med komplimanger och tänker ge den största till just lillebror Fredrik. För han är den enda personen i värden som kan få  mig att skratta från hela mitt hjärta samtidigt som jag gråter.
Och jag älskar honom över allt, inte för att han är en bra person utan för att jag måste-han är ju min lillebror ;)

Nej nu ska jag städa upp det sista och vänta på att Daniel kommer hem. Att han kommer hem och ger mig domen. Han har nämligen blivit utvisad från hemmet för att tjejerna kommer hit. Och han har lämnat lägenheten med god min för att han ser fram emot att äta resterna av fläskfilén. Dock så är maten slut och han kommer få nöja sig med en macka. Vi får se hur han tar detta.

                                                                                              XOXO/ Sandra




Typiskt!!

Kära Bloggbok.

Jag trodde denna vecka skulle bli bra men som det känns nu hade jag fel.
Jag har tackat Nej till "drömlägenheten". En vindsvåning på 144 m². En sådan chans till drömlägenheten får man bara en gång i livet och tyvärr fick jag min chans lite för tidigt. Vi har inte råd med en hyra på 9800 SEK +Sthlms hyran med bara en lön och studielån. Detta ger mig sorg i mitt hjärta.

Inte nog med detta så funkar inte min blogg sida. Jag kommer inte ens in på min egen blogg! Den har strulat i 2 dagar nu.

Men imorgon skall turen och lyckan vända. För då är det Tisdagsmiddag och det är min tur att bjuda på mat. Tyvärr så blir vi bara 3 denna vecka men vänner är vänner oavsett hur många dem är.
Jag skall bjuda på Helstekt vitlöksmarinerad fläskfilé med Hasselbackspotatis och Kantarellstuvning och den enda som är glad över att vi inte blir fler än 3 är Daniel, då han kommer få matlåda av resterna.

Nu skall jag fortsätta kolla på Lipstick Jungel. Den nya superserien på 3:an

                                                                                                 XOXO/ Sandra


Söndag morgon

Kära Bloggbok.
Det här kommer bli en bra söndag, det känner jag på mig. Det börjar med Svenskt VM-guld i Skidskytte och jag tror dagen kommer fortsätta i samma melodi.

Igår var jag och Daniel barnvakt åt mina små troll. Dom är ju för söta. Och av nån konstig anledning blir ju Daniel så mycket sötare när han sitter i soffan och myser med Jonathan, 18 månader
. Så kontentan av det hela är att igår fick jag umgås med 3 av mina bästa.

Idag ska det städas,lagas mat, lämna mat på stationen, fikas, handlas, tvättas, lagas mat igen, donas.. Som alla andra söndagar :)
Det kanske är daxs att slita sig från Tv där det visas VM och sätta igång med mina sysslor.



Lägger in en gammal Arkivbild på mina små hjärtan

                                                                                               XOXO/ Sandra

2009.02.14

Kära Bloggbok.
Idag är det Lördag och inte vilken Lördag som hellst utan Alla Hjärtans Dag.
Idag ska jag vara snäll mot alla!

Snart ska jag gå och fika med min storebror, hans fästmö och barnen. Jag skriver fästmö för jag börjar bli lite irreterad över att dom aldrig gifter sig. Jag vill ju gå på bröllop!

Nu har jag inte klippt mig sedan streax innan jul och det börjar bli dax. Men frågan är om jag skall klippa luggen eller låta den växa?
För hur som helst kan jag inte se ut så här:



Nej nu ska jag möta barnen och behöver fixa lite innan
Ha en bra Alla ♥ Dag!
                                                                               XOXO/ Sandra


Men herregud!

Kära Bloggbok.
Jag har antagligen alltid haft mycket för mig att göra på Torsdagar, för jag har nämligen missat "Sveriges Värsta Bilförare". Vilket program!
Det var länge sedan jag såg ett sådant roligt förnedringsprogram. Vem har gett dessa människor körkort?
Jag kanske inte ens behöver övningsköra utan bara köra upp hos samma person som dessa människor har gjort.
Nej nu måste jag fortsätta kolla.

                                                        XOXO/ Sandra

må-bra-dag

Kära Bloggbok.
Idag är det en grå och kall dag och depressionen känns nära. När livet känns så här får man ta tag i det själv. Och det har jag gjort idag. Har haft ett litet eget hemma-spa. Helkroppspeeling, ansiktsmask och skumbad med tända ljus. just för tillfället känndes det underbart men den känslan försvinner ganska fort när man kollar smhi:s hemsida som varnar för snöstorm.

Idag ska jag sova ensam igen. Det är första gången på ganska länge nu. Jag har haft turen att Daniel kommit hem varje dag den senaste tiden. Men nu är tydligen den eran över och jag är tillbaka som PHS-gräsänkling.

På Lördag är det Alla Hjärtans Dag. Och den skall firas som alldrig förr. Jag ska vara barnvakt åt min brors barn. Om det inte är kärlek då vet jag inte vad kärlek är.
Råkade höra några tjejer på jobbet sitta och prata om denna speciella dag. En var ledsen för att hon var singel en sådan dag som denna och den andra undrade vad hon skulle få i present av sin kille. Hon sa att hon skulle bli besviken om hon inte fick något fint. Är det bara jag som hellre får presenter för att nån tycker om mig, en helt vanlig måndag, än att få lite blommor bara för att det är Alla Hjärtans Dag?
Eller tänker jag så bara för att jag vet att min kille är mini-inkomsttagare för tillfället medans han pluggar för att senare bli låginkomsttagare på statlig lön och jag vet att han inte kommer överaska mig med en resa till Karibien..?
Hur som helst är jag glad att jag har en kille jag kan älska alla dagar i veckan, oavsett om Valentine har namnsdag eller inte.

Nu ska jag kolla på lite TV och äta upp ett paket pepparsalami till middag.


                                                                                     XOXO/ Sandra

det var bättre förr?

Kära bloggbok. Förlåt att det var så länge sedan jag hört av mig men jag har inte riktigt haft tid. Men nu tar jag mig tid till detta.
Mycket har hänt sedan sist. Daniel har tagit revansch i Badminton. Jag hade en dålig dag och förlorade med 2 j-la bollar. och mina vänner (Madde), ni behöver inte skicka ett sms till mig ang. detta ;)
Helgen är över och jag jobbar som alla andra "Svenssons". Och det känns ganska segt just nu, det enda jag kan tänka på är att jag snart ska få semester. Det är bara 4 veckor kvar nu. När vi bokade semestern var det 10 veckor kvar och det kändes som en evighet. Men snart är det läge att börja räkna ner.. 31 dagar kvar nu :)

Idag  är det Tisdag och som alla andra Tisdagar är det Tjejmiddag. Idag var det Madeleine som bjöd på mat. Middagen avslutades med en musik-nostalgi-kväll.
Kvällen fick mig att tänka på musik och hur man lyssnade på den förr i tiden och jag kan ju bara relatera till dom åren jag har levt.
 1989 hade människan bland-band. Man spelade in musik  från radion, man hann oftast bara få med halva låten, men var nöjd ändå.
1999 hade man 100-tals CD-skivor. Lyx var att ha en CD-växlare så man slapp byta skiva hela tiden.
År 2009 sitter man och lyssnar på musik via underbara spotify.
När man tänker efter så känns den gamla klychan "det var bättre förr" helt galet. Jag gillar att nu kan jag sitta och lyssna på den musiken jag lyssnade på på härliga 80-talet men det tar bara en nanosekund att byta till en ny låt. Musik må varit bättre förr men att lyssna på den musik år 2009 genom datorn är fantastiskt.
Antagligen kommer jag skratta åt det här om 20 år och tänka "Gud, vad jobbigt det var att behöva skriva in gruppen/låten på datorn, det är bättre nu" Men så länge dom inte kommit på något bättre än Spotify så kommer jag hylla det.

Nu skall jag umgås lite med min underbara kille, innan det är dags att krypa i säng.

Tack Madeleine för en trevlig kväll!
                       
                                                                                                               XOXO/ Sandra                   

Åhh Lördagstjafts igen..

Kära Bloggbok.
Idag är det Lördag och det livas på Stora Torget i Nyköping igen. Av någon tragisk anledning har Nyköpings torg blivit en samlingsplats för patetiska människor.
 Det började på allvar för något år sedan att några få främlingsfientliga tonåringar började dela ut flygblad på staden. Det dom sökte efter var uppmärksamhet och det var Nyköping snabba med att ge dom. Media (läs vår prisbelönta lokatidning Södermanlands Nyheter) började skriva om dem, uppmärksamma dem varje lördag.
Sedan skulle politerkerna göra något sades det och en hobbypolitiker drog ihop till Nyckelskramlarna. Hela Nyköping har  tvingats följa dessa 30-tal människor som skramlar med nycklarna varje lördag.
Varje måndag har det stått i "våran" tidning hur många människor som trotsat regn och snö för att demostrera mot rasism. Det står dock inte att sådanna handlingar lockar både vänster- och högerextremister till Nyköping. Eller hur denna handling, som påstås vara en handling för civilkurage av Nyckelskramlarna, kostar våran kommun pengar. 

Jag är trött på alla Vänster, Höger, AFA, Info 14, SMR och Nyckelskramlare. Dom förstör våran stad. Dom kostar pengar och skapar oro. Ibland skulle jag vilja samla alla dessa människor med olika samhörigheter i en skog. Några skulle några börja slåss, andra skulle bara stå och skrika sig hesa och nyckelskramlarna skulle antagligen sitta gömda bakom någon sten och inte våga röra sina nycklar i skräck för att bli upptäckta. Då skulle det upptäckas att det är aldrig civilkurage dom haft. Att deras medmänsklighet bara var spel för galleriet(återigen läs vår prisbelönta lokaltidning Södermanlands Nyheter).

Nu skall inte dessa patetiska människor få mer av min tid. Dom var inte ens värda den här tiden. Dom kan dra åt fanders!

                                                                                                         XOXO/ Sandra

                                                                                                                    




Äntligen Fredag.

Kära Bloggbok. Fredagen började inte så bra. Vaknade med sådan träningsvärk i höger arm/ axel att jag knappt kunde sätta på mig kläderna. Råkade ha sönder en kopp. Det var snö och slaskväder ute och kedjan på cykeln hade hoppat så jag fick gå till jobbet.
Men nu är jobbdagen över och helgen har börjat! Jag har precis tagit mig ett varmt bad med tända ljus och väntar nu på att Daniel skall komma hem med lite kinamat. Om jag inte somnar in efter maten var tanken att vi skulle gå på bio, så vi får väl se.

Om 5 veckor idag -går jag på semester. Då skall jag och Therese åka till Kanarieöarna. Inför våra nära och kära säger vi att det skall bli en lugn semester med sol, böcker och Yatzy. Och det är den storyn dom får nu och den storyn dom får höra när vi kommer hem.  För det som egentligen händer på kanarieöarna , stannar på Kanarieörna :)

Nu hör jag hur någon fifflar med nycklarna för att komma in i. Nu kommer maten!

                                                                                                    XOXO/ Sandra

Tack Madeleine!

Kära Bloggbok. Vill bara flika in innan jag skall sova att en av mina roligaste vänner är Madde G. Hon har gjort sin plikt som kompis och skickat ett meddelande till Daniel där det står: Spöad av en tjej..
Tack för den Madde!

                                                                                Sov gott och XOXO/ Sandra

Jag vann, jag vann!

Kära Bloggbok.
Nu har jag bloggat i en vecka och det känns bra.. Så jag fortsätter. Jag har haft 322 sidovisningar och 183 specifika visningar. Tur att jag inte hade tänkt göra detta för att tjäna pengar.

Men idag har jag gjort något jag kanske borde satsa på. Nått jag kanske kan tjäna pengar på. Badminton!!
Jag och Daniel har varit och spelat badminton idag och jag var HET. Jag vann 2 av 3 set! Jag brukar vanligtvis kunna ge honom en match ungefär ett set sedan när jag blir trött utklassar han mig. Men inte idag- Jag vann! Så ni som känner honom får gärna skicka ett sms till honom och håna :)

Nu ska jag gå och ta mig ett välförtjänst bad och mjuka upp mina stela, trasiga muskler och leder. Återkommer när jag känner mig lite fräschare.

                                                                                       XOXO/ Sandra

Vi är vänner igen, jag och balansbrädan :)

Kära Bloggbok.
Då min aptit inte varit på sitt bästa humör dom senaste dagarna och jag vet att för att må bättre kan jag inte bara leva på kaffe och vatten, tog jag mitt förnuft till fånga och skulle tvinga i mig mat. Men det funkade inte. Då kom jag på den briljanta ideén: Om man tränar blir man alltid hungrig efteråt.
 Jag tog fram den lilla elaka brädan och tänkte springa i 20 minuter för att få tillbaka aptiten. Då säger den lilla skiten: Grattis du har gått ner 2,8 kilo! Trots att jag vet att det är för att jag ofrivilligt har svultit mig själv och antagligen kommer gå upp 3 kilo tills på fredag blev jag ändå lite gladare.
 Jag sprang mina 20 minuter och blev genast hungrig, så nu ska jag försöka få i mig något att äta.

                                                                                                                XOXO/ Sandra

Äckliga små troll, eller nått?

Kära bloggbok.
Just nu känns allt sådär faktiskt. Kroppen säger i från och inget går som jag vill.
Men i mörkret finns det alltid något som lyser upp tillvaron. I mitt liv så är det Therese. Häromdagen ringde jag henne klockan 23:30, och alla som känner henne vet att hon har somnat för länge sedan då. Men trots att hon sov tog det henne bara 10 minuter innan hon var hemma hos mig. Sedan satt hon och vakade på mig hela natten. Tack för det, Tess!!

Igår vad det Tisdag, men jag missade "tisdagsmiddagen" för första gången, det känns sådär. Jag var ju snart värd en Guldklocka för trogen middagdeltagare.
Så istället för som andra tisdagar, äta god mat och snacka skit med sina bästa, tänkte jag kolla lite på TV igår. Men ingen av dom bra serierna har ju börjat så det som visades var en skräckfilm eller "Världens minsta bodybuilder". Fy, vad jag hatar sånt.  Det finns 2 saker jag verkligen inte gillar och det är dvärgar och riktig överviktiga människor.
Jag vet inte vad detta avsky kommer ifrån men jag har en egen teori.. Jag är ju uppväxt på 80-talet. Då lördagskvällarna bestod av middag med familjen och sedan vidare till soffan med lördagsgodis och "Fångarna på fortet". Jag tror det är där min avsky kommer ifrån.
 Jag var ju bara ett barn när jag fick se en  äcklig tjockis slå på gong-gongen. Små dvärgar som knappt kunde springa som lunkade omkring i Fortet. Dom små dvärgarna lirkandes med deras små händer och dela ut nycklar till folk. Och sedan hela tiden höra Gunde Svan skrika: Skynda, skynda.. Och varje lördag, det var familjeunderhållning sades det. Men redan då visste jag bättre. Det var en freakshow!! 
Jag har inget belägg eller underlag för detta men jag tror innerligt att det måste vara fler än jag som fått bestående men av programet.

Nej, nu ska jag sätta på lite kaffe. Och hoppas på att allt det onda försvinner..

                                                                                              XOXO/ Sandra


"Tränad" och hånad.

Kära Bloggbok.
Måndag igen. Gud vad helgerna och veckorna går fort.

 Fick idag för mig att jag skulle träna på min fina wii-balanceboard som jag fick av min underbara lillebror i julklapp. Jag hade glömt bort varför jag inte använt den på två veckor. Men så fort jag ställde mig på den förstod jag. Det bor en elak liten gubbe i den!! Du ställer dig på den med en skön känsla över att få ha kul och svettas lite. Då börjar den lilla djävulen med att påminna hur länge sedan man tränade. Precis efter det informerar den om att man gått upp 0,2 kilo. Känslorna av besvikelse och ren ilska bubblar inom dig, men än är det inte slut. Då lägger den bomben och menar att min 20-plus kropp är som en 33 årings! Och jag kan lova dig bloggbok.. Jag känner mig inte som en 33-åring.  Känner mig mer som en bokstavs-diagnoserad 9- åring när jag joggar ett "långdistans lopp" på stället i mitt vardagsrum, eller boxas rakt ut i luften och nickar fotbollar som inte finns.. Men nu är det gjort och jag känner mig faktiskt lite mer tillfreds med mig själv än vad jag var innan. Så syftet är ju gott.
Jag kan ändå tycka att att det är konstigt att JAG inte gillar den elaka lilla balans-brädans tillvägagångsätt. Jag har ju aldrig varit ett fan av gullande och kompimanger utan alltid gillat raka puckar och konservativ kritik. Men det gäller tydligen inte när det gäller vikt och hälsa. Man kan ju tycka att den lille kan säga något snällt iaf..

Imorgon skall Daniel simma i isvak med skolan. Jag hade gett mycket pengar för att få se detta. Han är rädd för att få vatten i ansiktet och ger ifrån sig gälla, konstiga läten när han tror att han skall drunkna. Var ni i närheten av Nyköpings/ Oxelösunds skärgård i somras kan ni ha hört en ljus flickröst skrika "Jag drunknar, jag drunknar" . Och det mina vänner kan ha varit min macho-kille i ett försök att ta sig in till bryggan. Men hur som helst önskar jag honom lycka till!

Nu skall jag laga lite mat till mig själv efter ett hårt träningspass :)

                                                                                                                    XOXO/ Sandra


äntligen "ledig"

Kära Bloggbok.
Söndag kväll och alla "sysslor" är klara. Jag sitter och myser i min soffa och undrar vart helgen tog vägen?
Såg på reklamen att Sanna Bråding skall vara med i "Du är vad du äter". Har dom gjort en ny vändning av det nu? Istället för ohälsomsamma tjockisar så förnedrar dom anorektiska knarkare. Ska dom byta namn till "du är vad du snortar".
Hur som helst så gråter hon på reklamsnutten och snyftar fram att hon har skämts för sig själv i 15 år.. Inte så konstigt kan jag tycka. Hon har spelat in Tre Kronor, knarkat offentligt och rakat av sig håret. Och inte nog med det så ställer hon nu upp i TV och skall få ett hälsosammare liv med hjälp av Anna Skipper.

Nu skall jag kolla på filmen Holiday och drömma mig bort i romantikens värld.

                                                                                                           XOXO/ Sandra

söndag, sköna söndag.

Kära bloggbok.
Idag är det söndag och söndagar i mitt liv är aldrig en vilodag. Av någon anledning så är det alltid den dagen på veckan som är mest uppbokad.

* äta frukost
* handla mat
* mata änderna
* söndagsfika
* laga lunch
* blogga
* städa
* tvätta
* laga middag samt matlådor till Daniel
* åka till Bryngan och hälsa på svärföräldrarna
* rykta hästarna hos farmor
* varva ner och sedan sova..

Men trots att söndagarna aldrig är någon vilodag är det endå den dagen jag gillar mest :)

Blev i dagarna kontaktad av en av mina gamla klasskompisar från grundskolan som jag inte träffat på flera år. Det är ju alltid kul att prata med folk man inte träffat på  långe och så var det i detta fallet med -tills hon upplyser mig att hon är gymnasielärare och biträdanse rektor! Hur gammal är hon egentligen? Gick inte vi i samma klass?
Nån form av ångest  började komma tillsammans med tankarna. Är vi kanske inte 20-plus längre? Börjar jag närma mig 30- minus? Kan bloggandet kanske vara en del av min tidiga 30-års kris? Medelålders män köper Ferrari och dejtar 20 åriga skolflickor och jag börjar blogga? Jag hade hellre haft en Ferrari, men det är väl klart att jag ska få en tråkig kris utan fördelar.
Jag känner mig i alla fall som 20- plus.

Ska nu fortsätta med mina söndagssysslor som alla andra 30- minusar.
                                                                    
                                                                                                               XOXO /Sandra


RSS 2.0