Måndag..

Hmnnn.. Gillar inte riktigt Måndagar. men vem gör det?

Idag var jag uppe på lungrönken, får svaret om en vecka..
Sedan jobbat, shoppat lite på stan. Har köpt en "dator" till min brorsdotter. En dator!! Hon är 4 år, sjukt egentligen. Men hon blir nog glad :)

Sedan har jag fixat mormors present, en bildbok. Har donat med den hela kvällen. Ögonen rinner men den blev bra!

Nu ska jag sova och hoppas på en lite friskare dag imorgon, utan halsont. ♥Sov Gott♥

Real Madrid!

Idag har det Söndagsfikas, gått på stan oh gluttat fönster och lite shopping. Sedan hem till mamma och åka vidare mot Stigtomta och "lille" kusin som fyller år. Jag körde självfallet dit och tillbaka :)

Och nu har kvällen spenderas på Olearys där vi ätit och kollat fotboll. Real var det bättre laget men Barca hade tur. Hatar Barca! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det Paradis Hotel som gäller. Me like!


Lördag hela dagen..

Kvällen har bjudit på film tillsammans med sukinerna och sedan Fik@ och Tellus med bästaste Anna, mycket trevligt! Nu vankas sängen för en fullspäckad dag imorgon med. Ha det!

Lördag innan advent

När jag gick upp imorse så kändes det som om någon tryckt in taggtråd i halsen på mig så det blev ingen träning, istället blev det lite städning. Sedan var det dax att gå ner på stan och kolla, käka lunch med Elin och David, kolla lägenheten ( som förövrigt ger en grov beslutsångest), åka till EM, Blomsterlandet, till pappa och mysa med katten och fika medans han och Daniel mecka bil, körde hem, städat lite till och adventspyntat. Det var min dag och förhoppningsvis bjuder kvällen på något mer :)














Hmnn..

Idag har hunnit, träna, färga håret, bloggat och ätit middag med mina bästa. Och någon har tydligen pyntat julgranen på gården.




Äntligen Fredag!

På jobbet är det kaos, det har det varit hela veckan så det är ovanligt skönt att det är helg nu :)
Dock så kommer inte helgen bli så lugn heller. Ska ju hinna med:
shopping, storstädning, adventspyntas, köpa blommor, färga hår, fixa bilen, hälsa på pappa, mysa med wille, middagar på Fik@, söndagsfika, fotboll med middag, träning, innebandy, fönstertittning, skyltsönda, träffa vänner och familj, glögga, handla mat, laga mat, äta mat.... etc etc.

Oj, jag har nog lite bråttom. Vi hörs! ♥♥♥


Redan Torsdag

Snart är det helg :) Denna vecka har gått så sjukt snabbt.

Idag flexade jag hem lite tidigare för att hinna gå coh träna innan jag skulle hem till älskade Madde. Där bjöd hon och Joakim på en underbar middag. Sedan var det dax att slinga hennes hår.

Anna, Linda, Hannah och Susanne var på Fik@ så jag var ju tvungen att åka förbi och ta en kaffe, iklädd mysbyxor. Men eftersom Fik@ känns som ett andra hem så går det ju bra.

Nu ska jag sova-- Godnatt!

Dåligt med bloggande..

Har haft mycket för mig dom senaste dagarna. Idag har det bla shoppats lite. Köpt två nya adventsljusstankar och en vit hög kandelaber :)

Om några veckor skall jag och mina vänner fira Lucia genom att festa i dagarna tre. Carro var snabb med att paxa Lucia, Madde ska vara stjärngosse, Anna pepparkaksgubbe, Tess ska vara Tomte Röd (?) och jag ska vara bock :) Nu kanske ni undrar hur man klär ut sig till bock. Men jag vet!! Fick insperationen från Skansen julmarknad förra året




 


Tisdag!!

Trevlig Tisdag med jobb, workshop på jobbet och TG. Börjar kännas som om Tisdagsmiddagarna börjar spåra ut :) Det började som ett tillfälle för skvaller och har eskalerat i ett tillfälla att flippa ur- och jag älskar det!

Så tack mina vänner för en underbar Tisdag, åter igen!

Nu ska jag sova tillsammans med min sambo. Japp, inte särbo längre. Inget mer PHS-änka förmig. Daniel har flyttat hem. Och han gjorde det med bravur genom att skicka ett sms och meddela att min egentid nu är över.. Men vi får se hur det blir med det :)

Godnatt!

Måndag..

Har precis ätit lite mat efter träning. Det var ett riktigt skönt pass idag :)

Idag har min Daniel blivit påkörd av en lastbil 5 ggr. Ja, det är sant. Helt sjukt! Han mår bra och bilen går att fixa men det är fortfarande helt sjukt. Inte många kan säga att dom blivit på körda av en lastbil 5 ggr på samma dag :)


Ingen ko på isen..

Häromdagen berättade Daniels mamma om en händelse på jobbet där hon hade sagt "det är ingen ko på isen" och den hon hade talat med hade inte förstått vad hon menade..
Det gjorde varken jag eller Daniel heller. Hon berättade då att det var något man sa när det inte var någon fara.

Jag trodde självklart att det var något hon hittat på själv. Men hon var övertygad om att det var ett gammalt ordspråk. Så jag googlade det :)

Uttrycket egentligen är första ledet i ett längre ordspråk. Det lyder i sin helhet "Det är ingen ko på isen så länge rumpan är i land"

Fan vad jag började skratta när jag läste det, vem kom på det? :) Det finns så många roliga uttryck och ordspråk

Söndag...

Snart är Söndagen över och som vanligt har jag hunnit med massor och alldeles för lite.
Har krattat löv, socialiserat med Daniels familj, Hälsat på pappa, tränat, handlat mat och lagat mat, lite TV och slapp i soffan.

Är jättetrött men ska vara vaken så jag kan se Paradise Hotel. Ha en fortsatt bra Söndag!

Sliten

Sista gången jag kollade på klockan var hon strax efter 5 så jag är inte världens piggaste idag. Men ändå så har tjocksmocken varit och tränat- dock om jag tror att jag hade gjort ett bättre pass om jag inte vore som en zombie.

Nu väntar jag på att Daniel ska komma hem med frukost sen ska vi ut till hans mormor och kratta löv.

:(

Var är han John Blund alla snackar om?


Kan inte sova!!

Hatar att jag alltid har så svårt att somna. Daniel somnar så fort han har lagt sig ner. Varför kan inte jag också få göra det? Varför ska det ta minst en timma innan jag somnar. Och Gud förbjude då att jag börjar tänka på nått för då kan jag inte somna på flera timmar.

Jag ska ju upp snart igen och träna :(


Lördag kväll.

Har käkat lunch på stan och sedan fikat med Daniel, sedan blev det mer fika tillsammans med Sukin Sara. Nice, nice! Har gått på stan i flera timmar och kollat grejer, men inte köpt nått. Försöker ju med min nya grej att inte köpa saker inpulsivt utan att gå hem och tänka på det- och om jag fortfarande vill ha det imorgon är det fritt fram att shoppa :)

Sen har jag övningskört med mamma, först till Oxelösund och sedan rakt ut i skogen utanför Råby. Kolsvart och jag har aldrig i hela mitt liv sett så mycket rådjur. 4 gånger sprang det djur över vägen. Inte nära men man såg dem och hann sakta ner. Och kanske 10 gånger såg jag rådjur på åkern man åkte förbi. Ganska läskigt faktiskt.

Sen har det varit mat hemma hos mamma och snart ska vi över till Anna och kolla film och mysa.. En bra Lördag alltså ;)

Ha en bra Lördag!

Lördag..

Fy fan vad skönt. Har varit och tränat min överviktiga kropp och nu är jag helt slut. Så där skönt trött som man blir efter ett riktigt hårt träningspass. Nu ber jag till Gud att jag inte åker på nån förkylning/sjukdom så jag kan hålla i träningen och verkligen komma igång.

Nu ska jag vänta ut min puls och sedan hoppa i duschen. Sen får vi se vad denna Lördag har att bjuda på :)

Fredag.. snart Lördag

Idag har varit en bra dag. Jobbat lite som sig bör och sedan tränat. Så skönt, var länge sedan nu och det kändes :)
När jag kom hem från träningen var maten klar och framdukad- som sig bör :)

Varit hemma hos svärföräldrarna och spelat kort och sedan hos Anna och snackat skit. Perfekt Fredagkväll alltså.

Nu dunkar huvudet och kroppen längtar efter att få krypa ner i sängen, dock blir det ensamt då min sambo jobbar natt.

Åhh..

Så tråkigt att vara hemma. Hade tänkt gå till jobbet idag men har hostat hela natten. Varför blir det värre ju längre jag är hemma?


hmpf..

Lyckades få tillbaka kanalerna.. men det tog frm minuter, Fem dyrbara minuter.

FAN!!

Åhh... gillar inte att svära men vad i hel*ete! Kollar på älskade Greys och ska i reklamen bara zappa över till en annan kanal. När jag sedan ska tillbaka till 5:an har alla kanaler försvunnit -igen! Är så jä*la arg just nu

Väntans tider..

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 21:00. Då börjar Grey´s. Jag vill absolut inte missa Greys.. men det är ju även Paradise Hotel då. Imorgon kommer samma dilemma. P.H eller Criminal Minds.

Det är så himla tråkigt att vara hemma. Har varit inne på varenda shoppingsida som finns på internet. Läst varenda blogg och tidining. Undra vad man gjorde innan internet? Då fick mamma gå coh köpa några tidningar och då fick man hålla sig till dom :)

Nu ska jag äta min sjunde klementin. Inte för att jag är sugen längre efter 6 stycken... utan för att jag är uttråkad!

*Ny design*

Hmnn.. mitt tålamod är inte riktigt vad det borde vara idag. Hade som mål att dona lite med utseendet på bloggen.  Så efter första motgången gav jag upp och nu får den se ut så här så länge.. orkar nämligen inte mer!!

Ligger i soffan och kollar på serier, min favvo Våra Bästa År har redan varit så jag har inget att se fram emot förens ikväll. Då dom visar greys samtidigt som Paradise Hotel..


Vem?

Vem vill följa med mig till Göteborg en helg? Jag skulle vilja åka ner till GBG och ta in på Hotel och spendera en dag på Lisebergs Julmarknad. Finns det ingen frivillig måste jag övertala min sambo..

Bilder från Skansens julmarknad 2008 tillsammans med Daniel och Tess












Hmnn..

Har precis kommit tillbaka från läkaren. Hon sa inte mycket utan ska istället skicka mig på lung-rönken. Gillar inte sådant, dom kommer predika om rökandet osv. Hmnn.. don´t like!

Något annat jag inte gillar är när man är hemma och döende och tänker läsa bloggar så kommer jag inte in på en blogg. Hannah har tydligen spärrat sin blogg och man behöver få en inbjudan. Så Hannah- Får jag inte en inbjudan illa kvickt så kan du handla kläder själv hädanefter!!


tillsammans med ett..

Idag är ingen bra dag, mår riktigt illa och klarade inte att vara kvar på jobbet. Börjar tröttna på hostan och febern som aldrig tycks upphöra! Imorgon blir det vårdcentralen..

Jag är sambo med ett ä***l :) Min kille åt något riktigt äclkigt idag för en Femhundring. Mamma utmanade honom att smaka för en slant och han gjorde det! Nu är vi iaf lite rikare och en smaklök fattigare.

Nu ska jag kolla Paradise Hotel, har sovit lite på dagen så jag känner mig ganska pigg. Ha det!

Sköna Söndag..

Idag har jag varit lite seg. Festen igår har tagit ut sin rätt. Men trevligt värre var det :)

Idag har mina små älsklingar varit här. Vi tog en liten promenad ner till ån där vi matade ankorna sedan blev det en fika på stan innan Johan kom och hämtade dem.

Efter det har vi handlat, Daniel har spelat Hockey Bockey och innebandy, ätit mat hos mamma och lagat mat. Nu är det soffläge som gäller och vi ska försöka orka vara öppna så vi kan se Paradise Hotel. Får se hur det går.


Lördag 11:15

Igår var jag på Fik@ och käkade tillsammans med Anna, Daniel och Filip. Mycket trevligt!

idag skulle vi har krattat löv hos D´s mormor.. men regnet stoppade det. Så nu tror jag att jag ska pallra mig ner på stan och kika lite :) Kommer HMs nya kollektion till Nyköping? Den som är designad av Jimmy Choo. Antagligen får vi inte den till denna håla men man måste ju ner och kolla :) Jag gillar vanligtvis inte HM och det är inte pga av märket utan deras stökiga affär. Hatar när man får gå runt och leta, dra och flytta på kläder för att hitta nått. Jag vill kunna komma in i en butik och direkt se att det där vill jag ha.
Undra om jag ska smita ner på stan innan shoppingpolisen Danel vaknar eller om jag ska vänta?

I em åker vi på 50 års kalas, hoppas på en mycket trevlig kväll även idag.

När det är så här kallt, grått och blött ute längtar jag iväg. Vill inte vara här längre. Behöver en semester! Typ NU!





Snart helg!!

Torsdagen är snart slut och vi går mot Fredag och helg :)

Idag har Daniel kommit hem och vi har som vanligt varit hemma hos mamma och myst med Wille :)
Har faktiskt inte så mycket att skriva om, har legat sömnlös några nätter så trötten har tagit ut sin rätt och lämnar mig helt tom i huvudet.

Helgen har att bjuda på middag med vänner, 50 års fest och barnvakt.. en lagom hektisk helg vill säga.

Nej, nu ska jag äntligen lägga mig i sängen och hoppas på lite djup sömn i natt utan funderingar och världsproblem-lösningar :) Kram

Tröttmössa..

Kunde inte sova igår. Låg och vred och vände på mig till klockan 05 då jag gick upp och kollade TV. Men snart blir det VIP-kväll på Nagelbaren med Carro. Nice :)

En bra Tisdag.

Idag har jag haft utbildning hela dagen. Väldigt kul att fnissa tillsammans med Anna en hel dag samt att ha långlunch som man kan tillbringa på Fik@.

Åkte hem till mamma efter jobbet och hälsade på Wille en liten stund. Sedan var det dax att cykla till frisören. Så himla skönt att få håret tvättat och som slitna topparna bortklippta.

Sedan... Veckans höjdpunkt: TG. En otroligt bra kväll med mycket skratt och elaka gliringar.

Och som pricken över i:et hängde det en påse från Nelly på dörren. Yttligare en klänning att hänga i garderoben för smalare dagar.

Summa, kardemumma= en bra dag :)

En bra Tisdag.

Idag har jag haft utbildning hela dagen. Väldigt kul att fnissa tillsammans med Anna en hel dag samt att ha långlunch som man kan tillbringa på Fik@.

Åkte hem till mamma efter jobbet och hälsade på Wille en liten stund. Sedan var det dax att cykla till frisören. Så himla skönt att få håret tvättat och som slitna topparna bortklippta.

Sedan... Veckans höjdpunkt: TG. En otroligt bra kväll med mycket skratt och elaka gliringar.

Och som pricken över i:et hängde det en påse från Nelly på dörren. Yttligare en klänning att hänga i garderoben för smalare dagar.

Summa, kardemumma= en bra dag :)

Till Daniel..

Här kommer en bild som Daniel har önskat


Pyssel

Igår bjöd jag in min kusin Loppan att komma hit efter hennes träning och äta julskinka. Väl här tvingade jag både henne och Daniel att pyssla med mig innan dom fick någon mat.

Jag ska göra några "bollar" till min julgran. Hade velat lägga över detta på någon annan men ingen är intresserad av min julgran så jag får göra det själv.

Har kanske en glad nyhet att berätta men vågar inte. Det går kanske inte som tänkt. Och NEJ, jag är inte på smällen. Jag har bara tjockat på mig lite :)

Gissa vilken Sofia har gjort och vilken Daniel har gjort :)


Fullsmäckad Söndag.. som vanligt.

Har precis kommit hem från stugan där vi har krattat löv och gamla äpplen. Nu ska jag ta en dusch och Daniel
ska åka till sin farmor och byta däck.
Hinner inte med någon Söndagsfika idag- synd!

Sedan:

Åka till Pappa och fira hans dag ♥
Åka till Farmor
Handla mat
Åka till Daniels föräldrar
Kolla på KOrpen Bockey i en iskall hall
Laga mat
Sova

Helgen går mycket snabbare om man inte gör nått roligt. Tycker att man förtjänar en extra dag ledigt om man försöker ta det lugnt.

Lördag och CSI Miami

Daniel jobbar och jag har varit hemma hos mamma och lille Willy. Han är inte så liten längre men än så söt. Hade turen att när jag kom dit skulle dom äta, fick jag mat också :)

Nu är det slöande framför tv och väntar på att Daniel ska komma hem så jag kan gå och lägga mig.

En inte alltför rolig helg men väl behövlig. Var på gränsen till sjuk och efter att ha vilat en helg känner jag mig bättre.

Imorgon är det Fars Dag och den skall firas. Först hos min pappa och sedan hos Daniels.

Kramen


Nu är det jul..

Idag har Daniel köpt 2 jättesöta tomtar till mig. Då kom jag på att jag var tvungen att inventera alla julsaker inför stundande storhelg. Så vi gick upp till vinden och tog ner allt. Rensade ut det som inte skall användas i år och gick upp med resten. Så nu behöver jag inte stressa när det väl är dax :)

Sen så har jag köpt yttligare lite julklappar- känns som om det aldrig tar slut :)




Lite krasslig

Känner mig inte helt i toppform. Ska ägna hela helgen till att kurera mig. Får inte vara sjuk nästa vecka, då jag har utbildning.

Har ni sett nya Com Hem reklamen? Youtube Hits by Judit & Judit. Skrattar högt när jag ser den :) Älskar "vem var det som kasta"


Hmnn..

Torsdag och inget har gått som det ska idag på jobbet. Riktig skitdag. Men dagen blev lite bättre när vi gick upp till mamma och hälsade på Wille ;)
Så nu kör jag en gammal klycha. Har du inget roligt att skriva. Skriv inget alls..



Argh..

Slog över på Kanal 5 för att invänta Greys.. då visar dom en trailer om Arga Snickaren nästa vecka.. och först trodde jag han skrek åt barn... men det var 3 små dvärgar. Äh. Fy FAN! Ska dom visa det här hela veckan?

Nackdelar..

Det finns massor med fördelar att börja köpa julklappar så tidigt som jag gör. Jag sprider ut kostnaden, behöver aldrig stressa osv.

Men det finns en nackdel: nån kan kommas att inhandla det man redan köpt. Och i år fick vi smaka på det. Har köpt en kamin åt svärmor. Hittade en jättefin som har kostat 1600 och kostade nu bara 1000. Vi var ju tvugna att köpa den! Den var ju inte så lätt att slå in.. men det gick!
Men nu har hon gått och köpt sig en egen.. så det är ju bara att lämna tillbaka den vi köpt och tänka om.





Hade t.om gjort hål så man ska kunna bära aset..


Onsdag..

Idag har det varit snöstorm och hagel.. sjukt kallt men ändå lite mysigt att sitta inne (!) och se hur det yr snö där ute.. Lite synd att man är rökare bara

Hade bokat upp mig på ett pass på gymet.. men hostan har (antagligen därför) blivit värre under dagen så jag tror jag hoppar den.. men här kommer lite bilder från helgen iaf :)




Ölandsbron



Hittade en katt.. som alltid :)



Borgholm slott kvällstid



Middag på Borghols slott och lilla Adam går..



Kamelerna på Öland



Mackan ska rida



Brunstig hane





Spik-ned-slagning



Luftgevärskytte



Aktiviteter vid Strand Hotel



Pumpa-fördrink



Dukningen



Vinnande laget



Patrik börjar fria till Elin



... ner på knä och visar asken..



Familjekram i lyckotårar



Killen som INTE friade ♥




Tisdag

Idag var TG hemma hos mig. Lika nice som alltid men nu är jag skittrött. Har inte mått så bra idag. haft lite feber och kännt mig hängig. Hoppas på att morgondagen blir bättre- för jag har nämligen skjutit upp diskningen till dess.

Ha det


Mys..

Tända ljus, en tjock filt, Julmust, varma saffransgifflar och nygriljerad "helgskinka".. men jag har inte tjuvstartat julen. Det gör man inte förens första advent :)

Sorry.. glömde Angus!

I Torsdags var jag och Daniel och käkade på Angus Steakhouse. (gamla tsatsiki) Och jag hade lovat att ge mitt betyg här. Maten var god. Åt oxfile och köttet var jättebra. Men det var inte så mycket Steakhouse som man kunde önska. Man fick välja på några såser och vilket kött man skulle ha men hade önskat mer val.
Så där kom den :D

Borta bra, men hemma bäst!

Har nu kommit hem från en UNDERBAR helg på Öland. Festen var så otroligt välorganiserad och genomtänkt.

Vi var 48 vuxna och några barn som hade lämnat fastlandet och kommit till Öland utan att veta alls vad som komma skall.

Kom dit på Fredag runt 15:00, välkomnades med lite dryck och lite och äta. Världparet höll ett välkommstal och vi delas in 8 olika lag.
En buss kom och skjutsade in oss till Borgholm. Herrn som körde bussen berättade även några anekdoter om allt vi åkte förbi.. som en liten guidad tur. Väl framme var det upprigat för en tips/spökpromenad i skogen. Denna avslutades vid Borgholms slott, där mat stod uppdukat.
Trevlig middag och sedan lite lekar och innan vi åkte tillbaka till Solbacka fick vi beskåda ett fyrverkeri.
Bussen tog oss sedan tillbaka till Solbacka och där blev det lite dryck och mys. Jag och Daniel gick och la oss först medan några festade till tidiga morgon.

Frukost serverades runt halv nio och efter det var det en hel dag av aktiviteter/tävling.
Alla lag hade fått en bok. I den stod det vart vi skulle åka och väl framme vid alla ställen fanns det olika frågor, utmaningar vi skulle utföra. Bla. rida kamel, skjuta ner burkar, bygga torn på stranden, irländs julafton på torget i Boegholm, kasta stövlar och lite hjärngymnastik. Ett av stoppen värdparets stuga där det bjöds på lunch.

Klockan 15:00 skulle alla mötas vis Strand Hotel. Där hade vi "gympa" med Patrik som ledare och lite andra tävlingar och detta avslutades med att några bestämde sig ( eller utmanades) att bada.

Åter igen till Solbacka. Alla lag hade fått en uppgift inför banketten. Vårt lag gjorde rätt nr 3-fisken.

Klockan 19:00 var det dax för fördrinken som självfallet serverades i en pumpa. Därefter var den 5- rätters middag med underbar mat och spex. Som pricken över i:et så efter desserten som var avslutad runt tolvsnåret  friade Patrik till Elin. Ett jättefint frieri som satte många i tårar. Världens bästa Elin är nu förlovad med världens bästa Patrik!! (Grattis igen till Er båda!)

Därefter började festen! Männsikorna som var till största delen gammalt restaurangfolk och visste ju precis hur en fest skall vara :) Sjukt roliga och trevliga människor har jag lärt känna denna helg.

Idag har det varit frukost och sedan lite städning innan hemgång runt 14:00.

Helgen har varit helt fantastiskt och jag är otroligt glad att jag har Elin som vän.

Så var min helg! Bilder kommer, så fort jag hittat min kamera..

RSS 2.0