Läääängtar

img_0258 (MMS)

Läääängtar


Onsdag

Igår skutade jag redan klockan 15:15 och åkte upp till mamma. Hon sitter ju handikappad i stugan :) Fick hjälpa min egen mamma att duscha. Konstigt det där.. men har hon tur så behöver hon bara gipset i 3-4 veckor till.

Efter jobbet idag ska jag till Lotsen och jobba. Hoppas det blir mycket folk.

Längtar så mycket till helgen- behöver få sola lite. Dock ska jag nog till Blacksta (auktion) på Lördag så det blir nog inte så mycket sol föresten :(

Lunch i solen, synd att man bara har 30 mi...

img_0256 (MMS)

Lunch i solen, synd att man bara har 30 minuters lunch


Sol, sol och mer sol

Jag älskar ♥solen♥! Det finns få saker i världen som kan göra mig så glad som lite sol. Det enda som hade varit bättre nu vore om jag fick gå ut och njuta av den!!! GRRRYMT och MORRR

Tisdag..

Igår träffade jag Jenny. Hon mötte upp mig på jobbet och vi drog till hamnen för en glass och sedan en promenad med massor av skitsnack. Love it!

Sen blev det ett litet dopp i poolen för att sedan åka hem och kolla lite TV.

Det är så sjukt fint väder ute, tänk om man kunde få vara ledig.. men det här är nog inget mot hur fint det kommer vara om 4 veckor när min semester är.. *hoppas*

Hemska måndag

Helgen för mig

Torsdag: Åkte med D till Hälleforsnäs, lager 157. Hittade inget roligt alls :( På väg hem skulle vi ta en genväg, denna ledde oss ut i urskogen och efter 1 timma var vi tillbaka på samma ställe i Hälleforsnäs..

Fredag (midssomar): Började dagen med att åka ut till pappa med en paj och sedan vidare till moster Ninni och sedavanligt midsommarfirande. Kvällen tillbringade jag hos Forss i Bryngan. En lyckad Midsommar med allt som hör till- Stråland sol, god mat, familj och vänner och massor med jordgubbar :)

Lördag: Hämtade mamma på akuten efter att hon gipsat benet som hon brutit. Fick tillbringa dagen med att assestera henne. Avslutade Lördagen med grillning hos Jocke sedan Lotsen.

Söndag: Solen stekte och vi åkte till Kolmården. Jag tror att Tess, Jocke och Daniel hellre skulle åkt en molningare dag men jag njöt som fiksen i vattenet. Nu vill jag ha en gråsäl och en delfin.. coh en minigris... och en get... och en apa.. och..

Söndagen bjöd också på Årets första dopp. Jag och D tog oss ett dopp i poolen :) 25 grader varmt (kallt) men de räknas ändå som årets första dopp!

Skulle ge mycket för att slippa sitta på kontoret och istället  ligga i solen.. men så är det inte. Idag ska jag dock träffa Jempy efter jobbet och det är ju alltid trevligt :)


SMS-inlägg

img_0251 (MMS)


SMS-inlägg

img_0243 (MMS)


Torsdag

Igår blev det lite jobb på Lotsen (skeppsbron). Kul faktiskt ;)

Idag lyser solen och det är underbart väder ute. Det jag skulle göra helst nu är att åka ut till farmor och hjälpa till. Arbeta i jordbruk i det fina vädret. Men nej, sitter på ett kontor mitt i betongen hela dagen.

D sa en gång " Sandra, du är en bonde utklädd till prinsessa" Och det är nog fan sant :)

Onsdag.

Igår lagade vi god pastasallad med kyckling och åt ute på balkongen. Det blev som tur var lite över så det räckte till matlåda- samma matlåda som jag glömde hemma idag!

Idag ska jag jobba lite extra. Ska in och "hova" på SKeppet idag. Ska bli kul att få göra lite comeback.


Tisdag..

Igår efter jobbet gjorde jag en snabbride på stan med Madde och provade klänningar. Efter det en sväng till stugan och hämtade rabarber. Gjorde en raberbarpaj till pappa- han har tjatat hela sommaren på paj så jag tyckte det var dax :)

Jag har kollat på lite olika vädersidor dom senaste dagarna och det har varit stora solar från TIS- MÅN men nu helt plötsligt är det SOL-SOL-SOL-SOL-REGN-SOL-SOL. Och regnet är självfallet på Lördagen då jag tänkt sola hela dan :(

Måndag

Måndag morgon och det regnar ute men väderexperterna säer att det ska bli fint väder hela veckan, man får väl hoppas!

Sen sist jag skrev (har ju uppdaterat med bilder)

Fredags: Slutade redan klockan 13:30. Mamma, Dennis, Daniel och jag åkte ut till slottet och kollade. Hur fint som helst! Där vill jag gifta mig ♥

Lördag: MÖHIPPA! En underbar dag i kärleken och inte minst vännskapens tecken blandat med frukost i en park, bubbel och vin, limmo, ridning, lunch i det fria, spa och sol, champangeprovning, middag i kvällssol och mycket skratt och gråt :)

Söndag: En riktig tröttmössa hela dagen, söndagsfika med Tess sedan lite sol på hennes gård.

En kortvecka att se fram imot sedan midsommar!


Bra kväll

img_0226 (MMS)

Bra kväll


SMS-inlägg

img_0225 (MMS)


SMS-inlägg

img_0224 (MMS)


SMS-inlägg

img_0222 (MMS)


I limmon

img_0219 (MMS)

I limmon


Möhippa

img_0213 (MMS)

Möhippa


Wille får också glass

img_0205 (MMS)

Wille får också glass


Kollar slott

img_0203 (MMS)

Kollar slott


Fredag

Jag känner mig ganska låg idag. Jag vet inte om det beror på vädret eller funderingar på livet, vänner och jobb som snurrar i mitt huvud. Kanske kan vara en kombo av allt kanske.

Jag borde inte vara låg. Jag har en underbar familj, en fästman jag älskar över allt annat, många gamla goda vänner, ett jobb och det är sommar. När man tänker så känner man sig nästan otacksam. Men jag tänker var otacksam idag för jag känner så!

Nog om deppiga mig, imorgon vankas den stora dagen för Victoria och Daniel. Sveriges största bröllop genom tiderna. Typiskt att man inte blev bjuden ;)

Grillat hos mamma Och lekt med Wille i so...

img_0202 (MMS)

Grillat hos mamma Och lekt med Wille i solen :)


Torsdag..

Veckan går så sakta.. blir det aldrig helg?

Var ju på Strömsholm i Tisdags med lilla Izza, kom inte hem förens sent på natten men med goda besked. Man kunde se på röntkenbilderna att hennes ben hade börjat läka och hon kommer inte behöva komma tillbaka (om det inte skulle bli värre). Så hopp och lek, lilla Izza!

Igår slutade jag lite tidigare och Jenny samt lilla Wille kom in till stan. Vi gjorde en snabb lägenhetsvisning sedan en fika på stan, ner till hamnen - åt en stor glass. En promenad för att få bort glassen och fyllde sedan på med en till fika :)
Himla trevligt att bara få ösa ur sig lite skit och snacka om allt och inget. Bra sällskap och väder- kan det bli bättre?


Tisdag

Inte mycket som har hänt dom senaste dagarna men detta har jag gjort :)

Lördag: Lunch med Fredrik och Daniel, handla presenter till barnen och sedan hem till svärfar som fyllde år. Var kvar i Bryngan hela kvällen och spelade kort.

Söndag: Söndagsfika, Luncha med Frettan och Daniel. Gick förbi familjen G på Fruängsgatan för att säga hej till Carro. Sedan hem till pappa en sväng för att sedan åka till Svalsta och fira barnen ♥

Måndag: Jobbade, det var en av dom längsta dagarna på länge.. Sedan hem och åt mat för att sedan åka ut till pappa och fika med Daniel, pappa och Frettan.

Idag ska jag flexa hem en timma tidigare för att åka till Strömsholm. Izza ska på ortopedisk kontroll- hoppas verkligen det blivit bättre så man kan undvika ev operation *hoppas*

 

 


Firar mina småglin som fyller 3 och 5 år!

img_0196 (MMS)

Firar mina småglin som fyller 3 och 5 år!


Världens bästa Tess!

Har grillat hemma med "familjen" men efter att Tess gått hem kom jag på att fråga om en låt. Så drog en chansning och ringde, hoppades på att han inte somnat än och frågade om vilken låt det var... Och hon visste förstås!

Denna var det


Fredag

Det regnar. Tycker så otroligt synd om alla barnen som har skolavslutning idag. Jag kommer själv ihåg hur spännande det var att gå hela vägen in till vallarna, sitta där på gräset och försöka med blicken leta efter vart mamma, pappa och resten av släkten stod... Det var tider det :)

Var vaken halva natten och försökte skriva en CV. Går sådär nu ska jag bara försöka skriva ihop ett personligt brev *hjälp*

Ikväll blir det grillning med familjen/kollektivet på balkongen *MYS*

Onsdag

Det har gått en helg och några vardagar sedan sist.

Lördag: Ute hos brorsan och var barn- och hundvakt, sedan jobb på Fik@. Det var faktiskt sjukt kul!

Söndag: Promenix med Tess och Daniel på morgonen, blev ingen längre promenad men en liten fika. Sedan ut till farmor och hjälpte henne hela dagen.  Det fina vädret lockade ner mig och Tessan på en glass i hamnen efter det en promenad med mamma och Wille

Måndag: Vaknade med feber och låg hemma och sov hela dagen

Tisdag: Fortfarande inte ok, men bättre. Låg hemma och reflexterade över vänner. Vad en vän verkligen är och så vidare, kom fram till att man kanske skulle sålla ut vissa människor som bara tar energi och inte tillför något.

Lilla Izza började halta i Lördags och efter det har det bara blivit värre så igår kväll klockan 18:30 hade vi en tid hos ortopeden på Strömsholm. För att kunna rönka den lilla krabaten var dom tvungen att droga henne. Fy fan så söt hon var när hon låg i ens famn helt ledlös. Hur som helst hon hade två frakturer på benet, ett ben var av och den andra hade en spricka. Så hon ordineras vila och skall tillbaka nästa vecka för att se om det självläker eller om man behöver vidta andra åtgärder.. Lilla söta valpen fattar inte varför hon inte får var vara ute och leka på tomten längre.. Sötgöte!!



Har det ganska bra nu

img_0175 (MMS)

Har det ganska bra nu


Freeedag

Fredag och jag går hem tidigt idag med! Klockan 13:30 bär det av mot Peking för att kolla Kostymer i sommarvärmen.

Igår var det mer passande aktiviteter för sommarväder. Flexade hem vid 14 och åkte ut till farmors revisor och sedan hem till henne för lite fika. Sol, familj, vatten, fruktträdgård, hagar, hästar, blommande syreéner och nyklipptgräs- kan det bli bättre än så?

Sedan var det dax för årets första middag i kvällsolen på Lotsen (skeppsbron 11) med min ♥ vänner ♥

Jag brukar gå och lägga mig runt 22:30 men igår blev det en sen kväll. Satt i brorsans rum och snackade skit, om allt och inget. Helt plötslig är klockan över tolv och Daniel kommer hem, han gör oss sällskap och vi går inte och lägger oss förens efter 01:00. Vad har hänt med oss?

Jag vill, jag vill!!

Jag vill "minxa" mina händer och fötter!
Jag vill! Jag vill! Jag vill! Jag vill! Jag vill! Jag vill! Jag vill!

Undra om Daniel tycker att det passar in i vårat sparande? Kanske inte... men Jag vill!

(Daniel- det vore en perfekt liten present till mig för att jag är så gullig)


en usel natt..

Hmnn.. Inatt har jag störts av ett larm. Vet inte om det var nått butikslarm eller nån j*la bil! hur som helst sjukt irreterande.. Första gången var efter klockan tolv och det höll på i över en timma sen började det igen runt Fem imorse :(
Så det blev ingen promenad  visst att jag var vaken men var inte på humör. Så både Frettan och Daniel slapp idag. Undra om jag ska tvinga upp dom imorgon bitti. Då är båda dom två lediga och jag tror ändå inte dom uppskattar sovmorgon ;) Ja, så får det bli!

Solen skiner och sommaren är här, det syns även på ett av mina par skor. Dom är helt gröna efter att jag klippt gräsmattan hos pappa igår.

Skulle vilja ta en kortdag från jobbet idag men måste nog jobba lite, ska ju gå hem tidigare imorgon med.


Åhh..

Min Iphone säger att det är 19,2 grader ute i skuggan men det känns f*n varmare. Men den skulle aldrig ljuga för mig..

Längtar till Thailand!!


Sommar!!

Dag 2 på sommarmånaden verkar bli betydligt bättre!

Gick upp vid sex imorse och tog med mig min fästman på en morgonpromenad. Strax över sju var vi vid Mecca och tog en kaffe, köpte bröd och gick hem och gjorde frukost. Trots att man är vaken så länge innan jobbet börjar får man ändå kasta sig in duschen och skynda sig ner.. Konstigt det där :)

Idag lyser solen sååå fint att jag tänker flexa hem vid tre för att få njuta lite av dagen!

Undra om jag imorgon skall försöka få hela familjen (kollektivet) att gå en promenad. Undra vem som är svårast att få upp? Daniel eller Frettan?




1 juni..

Dag 1 i första sommarmånaden är här men jag ser ingen sommar.. Den kanske kommer på eftermiddagen..

Igår var det bio med TG som gällde, SATC. Bra tyckte jag :)

Förutom lite bio och en kall början på sommaren händer det inte mycket i mitt liv. Jag skulle behöva ett nytt jobb, ser fram emot semestern både i Sverige och Thailand, ser fram emot kommande bröllop och festligheter, midsommar osv.. men det händer inte mycket just nu.

Föresten vi bor i ett kollektiv :)
Fredrik flyttade in förra veckan! Jag tror att D var lite skeptisk i början (fast han inte sa nått) men nu tror jag att han aldrig vill att Frettan ska flytta :)
Som D sa; han är ju ganska händig och fixar grejer..
Så jag är nästan 30 år, bor i kollektiv- och gillar det!

Ha en bra första sommardag på er! Eller ska man säga Glad Sommar kanske? Hur som helst :Ha det!


RSS 2.0