ingen somn...

I natt vaknade jag av ett hogt "tjejskrik" och sag att Daniel satt upp i sangen och slog viltomkring sig. Jag blev radd och skrek ocksa till... detta gjorde att Daniel skrek annu hogre och stallde sig upp i sangen och borja vifta. Nar mitt skrik overostade honom sa vakna han tll. Satt och hyperventilera en kvart och trodde han skulle do i hjartattack.
Tydligen hade han dromt om en stor svart orm..

Imorse vid frukosten pratade vi om det och han borjade bortforklara sig med att det kanske var en samraj som var inne i varat rum som han nu skramde bort med sina skrik :)

Nej, nu vantar poolen pa mig sa jag maste dra. puss

utflykt...

Precis hemkomna fran en utflykt . Vi har akt Speedboat till 4 olika oar, snorklat, solat, atit och matat apor :) Me like!
En riktigt bra utflykt och jag langtar tills jag kan visa bilderna.. Nej, ha det!

Daniel halsar :)

Shoppingproblem?

Nu tror jag aven att Daniel har borjat fa problem med  shoppingen :) Nu har han gatt och vantat i 2 dagar pa att vi skall aka in till Krabi Shoppingcenter. Vi skulle gjort det haromdan men da var inte min fot bra sa vi har vantat och langtat :)

Imorgon maste vi ut pa utflykt. Vi har skjutit pa det hela tiden. Forst svulnade ju foten upp och man kan inte ga pa kryckor i jungeln och nu sa haller jag pa att hosta upp mina inre organ... men det verkar inte ge sig sa jag far hosta i jungeln- for jag vill ut pa aventyr!
Ha det!

regn?

Nuar klockan 16:30 har i Krabi men vi kan inte sola mer for det har precis kommit en skur regn. Jag passar pa att kolla internet medans Daniel kollar sporten.

Det har ar himlen... eller kanske helvetet for oss som gillar att shoppa. 
ed en vecka kvar har vi redan fyllt en av vara resvaskor med nya grejor :) Undra vad vi kommer fa lamna har?

Nej, nu upp och stora Daniel. Poss 

otursforfoljd?

Ja, nu borjar faktiskt foten bli battre men da kom hostan.. Vem blir forkyld nar det ar 30 grader varmt dygnet runt?

Men i ovrigt ar det toppen! Nu skall vi nog borja gora lite utflykter... nu nar jag kan ga igen vill saga :)

Nej ska faktiskt inte blogga mer nu.. Mina nyakompisar poolen, solstolen och varmen vantar pa mig.
 Puss och ha det.

Jaha, vart ska jag borja..

Det  ar jatte varmt har! Solen skiner typ hela tiden och det har regnat en gang medans vi lag och vilade pa hotellet sa det markte vi inte av.

Vi har dock inte gjort sa mycket annat an solat, badat och shoppat lite. Meningen var att vi skulle gora masor av utflykter men det har inte riktigt gatt an. Hoppas det funkar nasta vecka,,,

Jag har namligen rakat trampa pa en kvist med en stor tagg. det gjorde skitont men tankte ju inte pa det. Drog ut taggen och fortsatte sola. Efter en halvtimma kande jag att natt var fel och bad Daniel ga och fraga om den var giftig... oh sjalvfallet, med min tur, var den ju det! Sa med kryckor( inte sadanna dar fina vi har i Sverige av plast och aliminium.. uten sadanna man satter under armen av tra!), konstiga stora thailandska piller som sags vara pencilin(som jag for ovrigt ALDRIG skulle vaga ta med mig genom tullen) haltar jag omkring,, Hela hotellet ar involverat i min olycka och varenda manniska som kommer forbi skall kolla pa min fot kanns det som.. och jag gillar ju inte att visa upp mina fotter.

Ja, ja nog om det! Alla sa innan vi akte hit att det var sa bra mat.. men vi gillar ju inte thailansk mat men har kommit pa att bade den Italienska och INdiska maten a god har med!! :)

Nu ar klockan lite over 8 har och duktiga Daniel borde komma ner fran gymmet vilken minut som helst sa vi kan
ga och ata frukost och sedan hoppa i poolen. Ja, detar redan runt 30 grader nu pa morgonen ;)

Puss och ha det sa bra dar hemma!

Sista inlägget i Sverige..

Har varit i stugan i natt då min brors fästmö (fortfarande inte gifta) och barnen lånade min lägenhet medans Johan festade vilt med grabbarna i villan :)

Nu ska jag ta en snabb dusch sen kommer mamma och hämtar oss för en middag hos dem innan det bär av mot Arlanda. Jag kör så det kommer gå snabbt ;)

Har inte tid att skriva mer men lägger in en bild på Daniel så ni får se att han ser ut som ett riktigt bus i sin nya frisyr..

Ha det bra! Det kommer vi att ha! PUUSSS!


SEMESTER!!

Började min semester igår med att åka till Söderköping och Smultronstället :)
Nu ska jag fortsätta min semester med att städa och packa..

















****

4 timmar kvar!!

Snaggat..

Gud vad trött jag är! Men Daniel ringde och väckte mig imorse innnan han gick hem från jobbet för jag hade nämligen lovat honom en sak: han skulle få raka av sig sitt hår och jag skulle göra det.. Så det har jag gjort nu på morgonen.

Nu ska jag gå och jobba min sista dag innan semestern!! Ska faktiskt bjuda alla mina kollegor på fika för att fira min hemgång idag ;)




Vilket drag!!

Har precis kommit hem från Skeppsbron där Petter har spelat. Grymt roligt men nu ska jag nanna kudde, det är ju en dag imorgon också :) Puss och godnatt!

Så klart!

Nu ska jag snart ner till lotsen och slå klackarna i taket :) Ska bara göra mig iordning först.. Nej, vi ses där nere.
Det går bra nu!!

Bara 1 dag kvar!

Snart är det bara 1 dag kvar till semester! Längtar!
Har massor att göra innan Petter ikväll men tänker ändå åka till mamma och äta. Skjuta upp saker är min grej just nu ;)
XOXO

Torsdag..

Egentligen är jag ganska stressad. Ska till jobbet och har massor att fixa här hemma. Ska försöka klämma in allt innan Petter på Skeppsbron ikväll. Får se hur det går?

Nej, ska gå och borsta tänderna och sen springa till jobbet. Pöss!


God natt!

Har kollat på "hur man förlorar en kille på 10 dagar". Jag är ju lite småsåld på Amerikanska romantiska komedier ;)

Nu ska jag gå och sova.. för att sedan vakna upp på torsdag..och då är det 3 dagar kvar!

♥Godnatt♥


Helt sjukt!

En kvinna i tyskland fick 8 års fängelse för att ha svält sin son till döds!


Det var under julen 2007 som Robin, 2, blev sjuk. Men Yvonne hade träffat en man över internet som hon planerat besöka. Så hon gjorde det ofattbara: Hon lämnade den sjuke Robin ensam hemma - med bara några kex och en flaska med dricka. Trots att Robin vid det laget var så sjuk att han inte kunde hålla i flaskan själv, skriver AFP.

I nästan tre dagar var hon borta. När hon och den andra sonen kom tillbaka efter julfirandet var Robin döende. Men mamman tillkallade inte läkare. Två dagar senare, den 26 december 2007, dog Robin. Mamman hade då tillkallat en ambulans, men det var för sent. Pojken vägde vid sin död bara 10 kilo.

Vem gör så? Vem lämnar en 2 åring ensam mer en 30 sekunder? Det finns folk som är sjuka, störda och elaka och kan göra hemska saker.. men hur kan en "frisk" människa tro att det är humant att lämna en 2 åring ensam med vatten och kex?


Snart så..

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar till semester! Eftersom det kom nån form av monsunregn så behövde jag inte jobba på SKeppet. Åkte till mamma och åt grillad hamburgare istället :)

Undra vad jag ska göra nu? Borde egentligen städa, tvätta och packa lite inför resan.. Kanske ska göra det då?!
Men först ska jag springa över till snälla Anna som har köpt cigg till mig på sin kryssning :)

SE YA!


åhhh..




Tänk om jag vore prinsessa.. då skulle jag få en sån här!




Just det..

Har ni sett Prinsessan Madeleines förlovningsring? Om Daniel nån gång friar vill jag ha en sån ring :)


5/3 dagar kvar..

Nu är det bara 5 dagar kvar och bara 3 arbetsdagar! Efter jobbet idag åkte vi ut till Skavsta, Forex för att växla lite pengar. Men dom hade bara 18 000 Bath (!) så vi får hoppas bankerna har lite eller uppe på Arlanda. Annars kan man ju kanske växla mer där nere :)

Sen åkte vi förbi mamma där hon bjöd på mat. Hon och Dennis utmanade oss på Boule (stavas det så?). Det var faktiskt ganska kul..

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig, ska ju jobba dubbelt imorgon igen.. Så Godnatt!

Så j*la bra!!

Lipstick Jungel är så himla bra. Jag missade ju förra veckans avsnitt då  jag var på Röken och åt middag. Så det var dubbelglädje att se det idag :)
 Nej, nu ska jag hänga upp tvätten. Håller på och tvättar alla oanvända sommarkläder inför Thailand ;)


Paris 2007

Snart så..

Snart så är Måndagen avklarad och det är bara några dagar kvar till avgång. 4 arbetsdagar sen har JAG semester! Äntligen! Jag har gått hela sommaren och väntat, suttit på det kalla kontoret när solen skiner utanför och sett kollegor komma och gå från sina semestrar.. men snart är det min tur att lämna avundsjuka känslor till som som sitter kvar :)

Hade velat gå ut i skogen och plocka svamp men det var jag tydligen ensam om. Min bror sa " Jag spyr hellre än att plocka svamp". Nu hoppas jag han blir magsjuk och får ligga framför hinken ett par dagar och äta upp det han sagt!

Söndag..

Idag började jag dagen i stugen. Sen var det dax för lunch hos mamma, där Daniel fick en allergisk reaktion- mot groddar (!).
Sen åkte vi upp till Sthlm, Huddinge och familjen Reinhammar/Nilsson. Elin hade bakat 176 bullar, 2 jättetårtor och massor kakor. Tror hon kommer få äta bullar fram till jul :)

Lille Kalle äter en av Elins muffins



Lille Adam äter blåbärstårta




På väg till Sthlm..

Ska fira lilla Adams 1 års dag nu!!

22:14 och mycket svordommar

Jag vill inte festa
Jag vill inte förtära alkohol
jag vill inte städa
jag vill inte gå på lokal
jag vill inte sitta hemma
jag vill inte sova
jag vill inte ens shoppa kläder på internet..

Allt jag ville den här jävla kvällen var att ta det lite lugnt, nyktert gå ner en sväng på stan och kolla på folk, skratta åt folk, nattvandra, kolla folks glädje samt deras alkoholsinne/ fylla, kolla knallare, tivolit och innjuta karnevalenskvällen. Kanske köpa mig en lott och vinna 5 kg godis..
Men tydligen är jag helt jävla ensam om att vilja detta idag så jag får vackert sitta hemma..

Lördag 20:09

Idag känns det som om det har varit en lång dag.. Promenixade med Tess klockan nio för att sedan komma hem till en sambo som inte mådde så bra. Tydligen var hans rosévin förgiftat eller nått..
Jag, den sjuke Daniel, Tess, Sara, och Filip begav oss mot havet för att sola mycket trevligt att ÄNTLIGEN få se lite sol och vatten. Monstrena (hundarna) var självklart med och dom var vinnarna i badning iaf :)
Sedan åkte vi till Bryngan för att äta lite grillat.

Igår var det fest hemma hos Gustafssons. Nice!

Daniel har nog glömt bort alla stop vi fick göra på väg till klipporna för han är nu på väg till en kompis på yttligare fest. Undra vad jag ska göra en kväll som denna? Måste vara pigg imorgon då jag SKA sola ännu mer och sen åka till sthlm på lille Adams 1-års-kalas.













Snabbinlägg..

Har egentligen inte tid att blogga så det blir ett litet inlägg med bara korta stödord  som sammanfattar dagen :)

Ryggvärk
sol
flexa hem tidigt
shoppa på stan
äta mat
göra sig iordning
klädproblem
snart fest!!

Heldag med mys.. nästan

Fint väder idag igen. Känns hemskt att sitta i ett stort kontorslandskap och kolla ut genom fönstret och se solen skina. Kanske ska byta bort min fönsterplats?

Har idag hjälpt pappa att måla lite på huset sen gav vi upp för att stället åka till Trosa och äta. Jag körde förstås. Var kö halva vägen upp pga vägarbete. Väl uppe var både pappa och Daniel hungriga och därav lite smått irreterade. Bestämmde oss för att äta på Tullhuset (för det var bara dom som hade plats). Vi beställde 3 biff och en hamburgare. Efter 15 minuter kom dom ut och sa att biffen var slut och erbjöd oss entrecote istället. Jag vill inte ha det och frågade om jag kunde få kycklingfilé istället. Och det skulle gå bra..
45 minuer senare och en mycket frustrerad och hungrig pappa och en minst lika sur pojkvänn kom maten in. 2 entrecote, 1 hamburgare och en kycklingburgare (!?) Hungrig som jag var åt jag snällt upp kycklingburgaren.
Eftersom vi ville ha vårat kaffa innan kvällen var slut bestämde vi oss för att betala och äta glass någon annan stans.
Vi gick till ett kaffe och ställde oss i kö. Det var ett par framför oss i kön men ändå tog det 30 minuter att få beställa och kanske 15 minuter att få våra kaffe och glass. Så när vi var klara på fiket var det dax att åka hem.. så vi fick inte se så mycket av Trosa men det var trevligt iaf  ;)

Nästa gång skall man nog ha mer än 4 timmar på sig om man ska äta och dricka kaffe :)

Jag körde självfallet hem och det gick som vanligt super.. nej, nu ska jag ta ett bad och vila mig inför morgondagen som kan bli lite vild.. vem vet? kanske kommer sprit-Sandra på besök..







 


Jobb, jobb och sol!

Idag har det varit riktigt fint väder ute. Har känts ganska tungt att sitta inne på kontoret en sådan här dag. Men sen fick jag ju komma ut i solen när jag jobbade på Skeppet.

Begav mig ner på staden för att inkänna lite festivalyra.. men jag är nog lite för gammal för detta!!

Har idag tagit tillbaka eett par byxor som Madeleine snodde för mig för ca 3 år sedan. Äntligen tillbaka i rätta ägorna :)

klänningen!!




Mia Dress SEK 379, Koola Anna - NELLY.COM

Min klänning har kommit!! Fin va?

Nu till Skeppet!!

Är lite irreterad på några på jobbet (Fallet) som beter sig VÄLDIGT illa så nu ska det få bli skönt att dra till nästa jobb!

Ses där eller i festivalyran :)

Hamnen och tillbaka..

Vi gick ner till hamnen för att det skulle vara drag där enligt festarrangörerna. Men tji fick vi. Visst var det folk men inte mer än vanligt. Satte oss på Skeppet tillsammans med Anna, Tessan, Linda och Carro. Tog en kaffe och snackade skit :)

Blev en myspromenix upp mot stan igen och fönstershoppade gärnet :)
På tal om shopping fick jag mail idag om att klänningen jag köpte imorse kommer imorgon. Ingen har snabbare leverans än Nelly.com!

Ska slappa lite nu innan kudden ropar. Godnatt!

Liten kuriosa.. Om 11 dagar åker vi till Thailand :)
(Cypern förra året)


Festivala..

Nu har vi kommit hem efter att ha ätit grillat hos mamma tillsammans med mamma, Dennis, mormor, moster Åsa, Minge, moster Ninni och Rasmus.. Nice!

Nu ska vi ner och festivala i hamnen :) Ses där!!

Godmorgon!

Har köpt en klänning på morgonkvisten och skall nu bege mig till jobbet. Ha en bra dag!


Tillägnad..

Detta blogginlägg tillägnar jag dom två arrestantvakter som inte vet hur man lägger in en komentar i en blogg :)
Kram på er!

 

Kom just på en sak..

Jag (vi) bor verkligen jättebra! Mitt inne i stan, nära till allt, jättestor balkong och man hör inget utifrån.. förutom under karnevalen. Av nån anledning ekar tivolit rakt in till oss.. vet inte om det är över vattnet, innergården eller bakgatan men man hör allt. Men det gör ju inte så mycket.. det är ju bara 2 dagar om året. Fram tills nu!! Nu skall vi ha Nyköpings Festivalvecka och tivolit kommer starta redan på onsdagen... Men jag jobbar ju! Kanske blir att bädda ner sig i stugan dom dagarna.

Åhhhh! Bara MYSIGT!

Jag har varit nere på Röken och myyyyst hela kvällen. Det var Elin, Patrik, Adam, David, Pelle, Monica, Kalle och Carina med Magen. Har fått min dos av mys med barn och magar :) Solen sken och trevligt sällskap. Kan det bli bättre?
På Söndag ska vi upp till Sthlm då lille Adam fyller 1 år (på Fredag egentligen)! Då blir det mer mys..

Sen tog jag sällskap med Carro hem och det blev det mer mys. För hon och jag är verkligen mysiga mot varandra :)

En gammal bild på supertrion. Madde jag och Elin. Det var innan jag och Madde började jobba på kontor och Elin blev hemmafru :)


Varmt och skönt!

Igår åkte jag till farmor.. Körde så klart! På vägen hem fick jag köra med kärra. Lite leskigt ibörjan men det gick bra :)

Sen var det svampskogen som gällde tillsammans med Daniel. Rensade svampen gjorde vi i stugan samtidigt som vi grillade. Myspys!

Idag ska jag ner till Röken och träffa Söta Elin med underbara familjen. Tror även att Monkan med familj och Carina med mage kommer vara där. Nice!!

Nu SKA jag ner på stan och köpa lite kläder, har försökt i flera dagar utan att hitta nått.. men nu ska det gå :)

Vi hörs-PUSS!

Söndag..

Det är en ganska trött och sliten Sandra som skriver just nu. Fötter, rygg och armar värker men det var ändå ganska trevligt att jobba igår!

Nu är frågan om jag ska rensa den svamp jag plockade igår .. men det är så tråkigt! Eller om jag skall skjuta upp det lite och gå och plocka mer?

Snabbinlägg..

Nu ska jag ut i skogen och plocka svamp. Sen klockan 11 ska jag jobba på Skeppet. Ses där! Det är jag som är den trötta, slitna nybörjaren ;)

RSS 2.0