Bra kväll igår!

Kvällen igår blev verkligen toppen! Vi  var på Hotellet och åt grillbuffé. Vi trotsade regn och skurar och satt och myste under ett jätteparasol. Det var jag, Anna och Linda men sedan slöt även Pia, Kalle och Sara upp. Ju mer, ju roligare!

Sen var det KISS-kväll på Lotsen. Massor med folk och bandet hade verkligen lagt ner sin skäl i rekvisita så det var kul och se. Men jag lämnade in strax efter tolv- och det är jag ganska glad för idag. Ska ju jobba x 2.

Nej,  nu en snabb dusch sen springa till jobbet! Ha en bra dag!

Vinden har vänt..

Häromdagen skulle jag laga matlåda åt mig och Daniel men hann inte riktigt för jag prioriterade att gå och käka i hamnen så Daniel fick åka och köpa sallad dagen efter och komma ner till jobbet med den. Jag sade dock att jag skulle fixa mat idag till honom..
När jag ringde honom imorse skulle han precis laga mat (eftersom hans dåliga flickvänn inte skött sin syssla ordentligt). Jag tycket da att han kunde göra kycklingpastan som jag skulle göra. Han godtog det som den naiva lilla pojke han är :)

Dock blev han inte lika glad när jag ringde några timmar senare och störde medans han städade och berättade varför jag  honom göra det. För att jag skulle iväg ikväll och käka och ev. gå på club :)

Det kändes ganska bra faktiskt att komma hem efter att jobbat och klippt gräset hos mamma och se att det var nystädat och matlådan stod i kylen. Det här kan han få fortsätta med ( han måste bara lära sig att laga bättre mat). Så nu tror jag vinden har vänt! Min tid som slav i hushållet är förbi :)

Nej, nu ska jag göra mig iordning för ett besök i hamnen. Blir grillat på Hotellet och sen kanske Skeppet.. om jag orkar.

PUSS


Ett hjärta av guld!!

För några år sedan när jag jobbade på Rökeriet tillsammans med Em Pettersson så bjöd hon då på Kanelbullar som bakats på konditoriet hon arbetade på. Tyvärr så kunde jag inte äta bullarna för det var kardemumma i degen och det är bland det värsta jag vet.. Men vad gör det om hundra år..
Igår när jag jobbade på Lotsen kom lilla söta Em med massor av kanelbullar UTAN KARDEMUMMA till mig! Dom har nämligen slut på kardemumma och kan inte ha det i degen längre. Så  Em kommer då ihåg att jag inte tycker om kardemmuma och bakar några extra till mig!! I det här fallet var tanken fin men handlingen underbar!!

Så dagen hyllning går till Em som älskar att göra människor glada -och lyckas med det!!


Middag på Skeppet

Har precis kommit hem från en trevlig middag tillsammans med Anna J. Till bordet hade vi även Linda, Sara och Gacki. Mycket trevligt i kvällsolen :)
Dock så kom ju problemet när jag kom hem. Hade ju lovat Daniel att laga mat till honom men löste det genom att han fick köpa sallad till oss imorgon på goda Paus :) Bra va?!

Saknar min kille lite då han och jag jobbar helt olika den här veckan. Han börjar 15 och slutar 23:00 så när han kommer hem sover jag och när jag går upp sover han. Jag ska minsan lura med honom upp imorgon på en morgonpromenad och sen kanske frulle på nått café..

Nu blir det lite slöande i soffan innan jag måste få min skönhetssömn då jag jobbar dubbelt imorgon :) På Lördag ska jag föresten jobba på Skeppet igen, fast i servisen och sedan i baren.. hmnn hur ska det gå? Har inte gjort detta på mycket länge. Ett 16-timmars pass dessutom. Vilken träningsvärk jag kommer ha i armar och ben :)


Åhnej.. mina blommor!

Igår tog jag kort på mina fina rosor för att visa vilken fin färg.. och att dom matchar min franska manikyr.. Hann inte lägga ut några bilder på dem och idag när jag kom hem var dom väldigt ledsna..

Igår: Rosa och fina!!





Idag!!!




Underbara L.J

Har precis kollat på Lipstick Jungel. Det är så grymt bra!! Nu ska jag snart gå och göra mig iordning för sängen. Godnatt

Måndag kväll..

Helgen har varit mycket skön men gick över för snabbt..
♦♦♦

I Fredags var det kalsa hos moster Åsa som bakar världens godaste bullar! Efter det var jag hemma hos kusin Sara
I och förfestade med Mora Träsk och drinkar.. Vi fortsatte förbi Tellus och sen vidare till Lotsen.
♦♦♦

I Lördags började jag dagen med en promenad tillsammans med Tess. När jag kom hem väckte jag Daniel för att åka och sola. Mycket skönt!! Jag behöver verkligen sol. Kollade på lite fotboll i Sjösa sen var det dax för fest igen. Sara var här och sagan upprepades igen. Mora Träsk- Tellus- Skeppsbron.
♦♦♦

I Söndags åkte vi till Lager 157 som alla pratat så gott om. Jag hade stora slösarplånboken med mig och var beredd för att shoppa! Handlade typ inget men min annars lite sparsamme sambo handlade oss ur huset..
Vi åkte förbi pappa en stund för att äta lite. Där var mina små älsklingar.. (brorsans barn)
Sen var det dax fr middag med tjejerna på  Röken. Mycket trevligt. Vi har inte träffas så mycket allihop nu under sommaren så det var på tiden. Längtar lite till i höst och Tisdagsmiddagarna kan börja igen!!
efter Röken gick vi till Skeppsbron där alla spårade. En bra kväll där fantasin flöda och skrattmusklerna arbetade.
♦♦♦

Idag har jag inte gjort mycket. Jobbade, ner på stan för att shoppa-hittade inget. Lagat mat och nu är det soffläge som gäller!

Bilder från kalaset hos moster och förfesten hos Sara

Daniel leker med odjuren..



Ingen i vår familj blir speciellt bra på bild. eller fotogenisk som Sara en gång har sagt :)





.. och Daniel som inte ens har blodsband till oss andra har ändå drabbats av denna förmåga att se retarded ut :)







"Facebook-poser" på Tellus







Jag och Sofia blev hungriga och smög iväg från dom andra och köpte oss en korv som vi åt på bänken utanför Röken



Måndagmorgon..

Det har varit väldigt dåligt med uppdatering denna helg då schemat varit smäckat med aktiviteter.. Lovar bättring. Ska snart gå till jobbet. Ciao!

Nu har det spårat igen..

Sitter med en cider i handen och kollar på..

Lördag..

Ut på promenix sen stranden.. så nu är det tid för solen att komma fram :)

Knäpp förfest..

Kommer att låta denna video tala för sig själv..




Inte igen!!

Ännu en krog har brunnit i Nyköping.. Tidigare har det varit Värsan,Fik@, Hypnotik och Blue Moon Bar och nu var det Tellus!  Är nog lite för upprörd för att skriva om det just nu. Tankarna snurrar och minnen kommer upp från när Fik@ brann.
Mina tankar idag går till Emil, Johan, Lars-Gunnar och all personal!

Har varit lite trött på Fallet dom senaste veckorna men nu fick jag en påminnelse varför jag valde ett sådant jobb..


Fik@ i brand :(




Efteråt.. Hypnotiq och fik@







Det är "glammit" att jobba på krog!! Glamour!!




Oj så trött

Det blev ingen morgonpromenad idag fr jag är så himla trött. Undra hur den här dagen kommer gå?

Tröttmössa..

Idag har det varit jobb, jobb och jobb. Först Fallet och sedan Skeppet :) Idag har jag inte mycket roligt att berätta så inlägget blir kort. Jag är inte på dåligt humör men jag känner mig lite nerstämd. Jag saknar idag. jag saknar min mamma, min pappa, min farmor hela min släkt faktiskt, Gucci, hästarna, min vänner och Daniel.. Saknar med andra ord.
Ska snart slumra in och drömma om min kille som inte är hemma utan vaktar bus på station..
Pöss på er och hoppas ni får en solig dag på strande imorgon.. själv sitter man inlåst på ett kontor :)

06:33

Nu är det dax för promenix och sen ska det jobbas gånger 2

.

Mysdag..

Körde på bilskolan imorse och det gick bra :) Tack Anna för peppningen!

Jobb hela dagen sen var det dax för lite kvalitetstid med Madeleine. Satt på hotellet och myste och slöt sedan upp med Hannah och Caroline hemma hos Gustafssons. Mycket trevligt med tjejkväll! Det behövs verkligen ibland. Nu ska jag snart gå och lägga mig ensam då Daniel jobbar natt :( Godnatt!

Jättegamla bilder från en Spanien/Londonresa.. Observera att Madde aldrig riktigt kommer med på fotona :)




Tisdag..

Ska snart iväg till körskolan. Lite nervös faktiskt! Har inte kört på skola sedan maj..

Coolt!!

Trots att jag inte gillar pedot.. så tycker jag detta är grymt coolt. Kan inte sluta kolla på denna :)

Älskar L.J (Lipstick jungel)

Efter jobbet idag åkte vi ut till Daniels mamma som fyller år idag. Ca 25 år. Grattis Agge!! Käkade mat och hade trevligt dock så var jag tvungen att bryta tidigt då jag skulle på ett 1000 kronors möte med en terapeft som skall hjälpa mig med min sjukhus-ångest. Hon skall f-n vara bra om det kostar 1000 kronor per gång.. Jag har inte lust med någon längre behandling då.

Daniel blev idag påkörd! Av en 6 årig pojke som körde race med sina polare och cyklarna. Lilla pojken klarade sig med skrapsår och Daniel med en mindre chock. Himla tur att han såg killen och han stanna i tid.. synd bara att pojken inte gjorde det samma. Skrapsår på lillkillen och bucklor i skrotbilen..

Nu är reklamen slut i Lipstick.. Se Ya!

Ice Age 3

Har varit på bio. Filmen var grym! Dock så var jag nära att lacka på skitungarna bakom. Man kunde tro att dom käkade sten som det lät om deras popcorn.. men men filmen var ju bra iaf. När vi kom ut regnade det. Små droppar men väldigt många :) Nej, torka lite nu sen krypa till kojs. Puss!


Söndag=Vilodag

Idag har jag inte gjort mycket nyttigt. Varit hos mamma is tugan, käkat mat och slöat. Har kört lite bil också ;) Jag glömde skriva igår att jag körde till Sthlm. Jag är grym!

Har fikat hos pappsen och myst med Bamse (katten).


Nu är det ännu lite till slötid innan vi ska laga mat och sen gå på bio. Tror det blir Ice Age 3 :)


Här kommer bilder från igår..


Medans Dennis stod i kön till bankomaten och Daniel hade 150 nummer kvar tills han kunde köpa biljetter gick jag och mamma till en pub :)





Petter kunde inte komma till Nypan i Torsdags för att "Sleepy" var sjuk.. men spela på Grönan gick bra (?!)



1 timmas väntan på maten..



Jag och Daniel blir aldrig bra på kort tillsammans..



Mamma och jag flyttade ut i solen medans vi väntade på maten



Sola!!



i skuggan



Vi åkte berg- och dalbanan



Lite folk



Är han rädd?



Mamma och Dennis.. dom är så söta :)



Spegel, spegel på väggen där..



Ha ha ha!

'

Djurgår´n



Myyyysigt!


Soliga underbara Lördag :)

Idag började jag dagen med en promenix tillsammans med Tess The Mess. Skönt väder och skönt sällskap :)

Sen bar det av mot Sthlm, Djurgården och Gröna Lund med Daniel, mamma och Dennis. Solen sken och det var massor med folk som tänkt samma tanke som oss den dagen. Grönan för fullsmockat! Körde lite 5-kamp som tyvärr Daniel och jag fick samma vinnande poäng på, jag vill inte dela med mig av vinnarkänslan..
Blev inte så mycket åkatraktioner eftersom några (jag och Dennis) lätt blir åksjuka, en är feg (Daniel) och en har skadad rygg (mamma). Men jag , Daniel och Dennis åkte berg-och-dalbanan sen gick vi alla fyra lustiga huset. Summa av kardemumman- en mycket bra dag med, kamp,mat,åk och sol i trevligt sällskap.

När vi kom tillbaka till Nypan stod regnet som spön i backen men Dennis tog på sig att ändå grilla en middag till oss andra.

Vi har avslutat kvällen hos två av Daniels arbetskamrater som hade fest. Tanken var att efter vi skjutsat ner dom andra till hamnen skulle vi bara åka hem och byta från "grönan-kläder" till lite mer party och sen sluta upp med dom andra i hamnen. Men väl hemma lockar sängen mer så nu ska jag krypa ner i sängen brevid Daniel och sova. GODNATT PÅ ER!



 Btw.. klockan är över tolv... så nu är det 4 veckor  ( 28 dagar) kvar till Thailand :)

Äntligen Fredag!

Har varit ute och morgonpromenixat och skall snart hoppa in i duschen för lite uppfräschning.
Sen jobb-jobb och efter det Helg!!! smhi lovar sol imorgon och om vi har tur så tar dom bort regnet dom har förutspått på söndag. Jag skulle nämligen behöva lite sol för mitt välmående.

Pöss!

det här är min "morgonlåt".. den lyssnar jag på varje morgon :)


Snart helg!!

Snart sovdax efter en hektisk dag :)

Flexade ut en halvtimma från jobbet för att vaccinera mig. Inte så kul. Men efter det belönades jag med grillat hos Daniels söta föräldrar. Lite kort- och sällskapsspel på det :)
Åkte hem och tanken var att jag och Daniel skulle gå en mys/powerwalk men redan vid hotellet hittade vi annat att göra. Träffade på Madde, Carro och Linda som satt och myste. Tony och Hannah kom förbi med det ny innespelet Flingo! Döskoj men jag och Madde fumlade bort den enda bollen som vi nu måste försöka ersätta.
Bra kväll och kom hem med lite snarr som jag fick på Hotellet. Nu ska det lagas lite matlåda tills imorgon och sen natta kudde. imorgon blir det jobb och sen mer jobb (hoppas bara jag inte blir kallad hora imorgon)

Godnatt!



22:39

Promenad, jobb, jobb och rullerblades!

Idag när jag jobbade på skeppsbron blev jag kallad "hora"! Jag har hört mycket genom åren men aldrig har någon sagt hora till mig..
För att skaka av mig den fula komentaren blev det lite Rullerblades med Daniel. Tydligen tycker halva hans jobba att det är lite "vingligt" när jag åker (!) Vad har dom fått det ifrån? Dom måste sett mig den gången Daniel knuffade mig ;)

När jag läste mailet  jag fick imorse skrattade jag högt. Jag gör inte det så ofta men den här tyckte jag var rolig! Dom på Rix Morgon zoo tyckte också den var kul. Se klippet :)

Nej nu ska jag sova så puss och godnatt!






Fick ett roligt mail :)

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi'.
Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...


Jag kan inte sluta kolla :)


Minigolf och rulerblades

Bra dag. En mycket bra dag :)
Våfflor efter jobbet sen bar det ner mot hamnen. Mötte upp Jenny och Max. Spelade minigolf och jag behöver inte berätta vem som vann. Men det var jag! Jag! JAG!!
Glass och kaffe på Aktersnurran. Mysigt!

Vi hade så trevligt att klockan bara tickade på. Helt plötsligt var den halv tio och det var dax för lilla Max att sova för länge sen.

Jag och Daniel åkte rulerblades en timma och nu är jag hemma. Så där lagom trött i kroppen att det kommer bli skönt att sova :) Så Godnatt!

Max visar hur det ska gå till :)



Daniel gör sitt bästa (men jag vann ändå)



Sötaste Masen..



Kollar vart bollen ska i..



Om det inte går .. får man hjälpa bollen på traven



Kolla en regnbåge!!



Glass i hamnen



Fina Jenny!!


07:35

Oj vad jag är seg idag! Har varit ute och gått en promenad och då brukar jag vakna till men jag är fortfarande helt seg..

Jag gillar ju att kolla smhi och vädret. Nu ska det vara sol fram till fredag och på lördag ska det regna! Surprice..
Det är så typiskt. Kan det inte vara fint väder på helgerna när jag är ledig? Dock så vet jag att smhi kommer hindra ändra sina prognoser hundra gånger innan lördag så det kanske kan bli bra än då..


En jätteliten groda ;)


Äntligen!!

Kan knappt hålla ögonen öppna men ligger och väntar på att LipstickJungel ska börja oh nu börjar det!! Sen ska jag sova ;)

Så skönt..

Har varit ute och gått en långpromenad i rask takt. En riktig Powerwalk! Nu är jag helt slut. Ska slänga ihop en sallad till matlåda imorgon och sen efter det ska jag inte lyfta ett finger för att göra något viktigt, nödvändigt eller måsten.. Så det så!


Trött, tröttare tröttast!

Kunde inte sova inatt så dagen på jobbet har känts jättelång.
Min mamma ringde mig idag och samtalet var lite konstigt.. Insåg ganska snabbt i samtalet att hon visste att jag legat sömnlös och hon var orolig. Självfallet hade Daniel skvallrat. Mannen i mitt liv gaddar ihop sig med min mamma! Typsikt!

Idag blir det en lugn dag hemma i soffan. hade gärna tagit mig ut i solen.. kanske går en promenad föresten innan jag stupar. Vi får se. Ha det så länge

min mamma

05:02

Och jag kan fortfarande inte sova. Nu kom morgontidingen också!! F*ck this!

Kan inte sova..

Är trött som ett litet barn men kan inte sova. Det är så sjukt jobbigt! Blir ju inte bättre av att man vet att man ska upp och jobba om några timmar..

Har ni sett Evianreklamen med dom små bebisarna? Hur söta som helst! Kolla här:
http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs


Sova..

Nu har dom andra gått hem. Vi såg "P.S I love you!". Mycket bra, tyckte jag iaf :)

Ska snart gå och sova för lite arbete imorgon bitti så Godnatt!


Sååå söta alla är!!



Saras fötter bland chipsen..



Popcorn från Bio´n. Dom bästa!!



Söndag och filmmys..

Har varit en sväng i hamnen med Sara sen åkte vil till pappa där killarna "meckade bil" och jag o Sara snackade skit.
Efter vi tryckt pizza och kebab var det dax för lite träning :) Rullerblades Nyköping runt. Måste sett roligt ut när vi åkte "tåget" i alla nerförsbackar. Daniel först, sen jag och hållandes i mig- Sara. Efter en timma tog vi saftpaus hos Sofia som sedan lurades med på en sväng.

Nu kommer snart lite löst folk och ska ha filmkväll här. Jag stod för chipsen och Loppan skulle fixa film. Får se vad det blir.. (jag hoppas på kärlek, gråt och skratt)

Se Ya!

Söndag morgon.

Blev inget bloggande igår. Jag var inte riktigt på humör. Hade en lugn dag igår och åkte ut till min farmor med pappa och Daniel. Söta lilla stats-Daniel gick omkring och undrade var det var för olika skördesmaskiner... sen fick ha åka traktor för första gången :) Borde kankse skicka iväg honom på kollo så han kommer bort från stan ett tag ;)

Efter det åkte vil till mamma och grillade.. Klockan halv tio var jag så trött att jag gick och nanna kudde och Daniel gick ut på galej.

Nej nu ska jag väcka Daniel.. Ha det!

Idioter..

Som ni förstår blev det inte en så blöt kväll för mig idag. När jag väl kom ner till hamnen var jag inte riktigt på humör.

När jag går hem brukar jag inte vara rädd men idag var det riktigt obehagligt. En silverfärgad audi (tror det var en audi iaf)med några killar åkte förbi mig flera gånger och jag kände att det inte var riktigt okey. jag förskte ringa Daniel- utan svar. när jag svängde in från stora vägen och in över bron vände audin och kom emot mig. Dom saktade ner och åkte jämsides med mig och försökte prata. Jag är inte så trevlig när främmande mäniskor försöker föra en konveration och likadant var fallet idag. Killarna ville skjutsa hem mig och slutade inte tjata trots att jag sa nej. Det blir otrevligare och otrevligare stämmning och en av killarna skriker "men sätt dig i bilen för i helvete!" Jag fräser tillbaka att dom kan dra åt helvete och att jag skulle ringa polisen. Då körde dom iväg men fortsatte köra fram och tillbaka förbi mig hela vägen hem.. Inte riktigt okey och väldigt obehagligt.

nej nu ska jag kolla lite Tv för pulsen är alldeles för hög för att jag ska kunna somna nu. Hej svejs!




Fredag!!

Nu håller jag på och gör mig iordning för en liten kväll ut :)

Har jobbar både Vattenfall och Skeppsbron (som vi nu har börjat kalla Skeppet). Jag undrar lite vart sommarvädret har tagit vägen då jag höll på att blåsa bort nere på Skeppet idag. Nej nu vet jag inte Skeppet eller Skeppan? vad ska det kallas?

Nej.. nu måste jag hitta nått att ha på mig men som vanligt går det sådär. Har provat kanske 10 outfits men inget passar. jag har inga kläder!! (som passar idag)

Ses i dimman nere på Skeppet/Skeppan!!

God morgon världen!

Fredag morgon känns alltid lite lättare än andra. Idag blir det jobb på kontoret och Skeppsbron efter det. Frågan är ju vad jag ska göra sen? Daniel jobbar och jag är nog inte sugen på att sitta ensam.. Gå ut? Eller kanske åka till stugan? Vi får se vad kvällen har att erbjuda :)



Nej nu ska jag gå till jobbet. Ha en bra dag!


Har ni sett att det regnar?

Gud vad det regnar idag. Och det ska tydligen fortsätta ett tag. Sverige i ett nötskal. Vårkyla, medhavsvärme och höstskurar samma månad.

Idag har jag hämtat paket på posten. Känns som julafton att få  och gå och hämta ut kläder som kommit :)

Nu ska jag kolla lite CSI innan min skönhetssömn. Kramen

(bild tagen i Sverige idag.. helt sjukt! En tornado)


Regn, regn och regn..

Det regnar så mycket just nu och har säkert regnat lika mycket hela natten. Fy tusan för att gå till jobbet
Igår när jag slutade på Skeppsbron han jag inte gå mer än ett par meter innan regnet klom. så jag vände och ringde Daniel så han fick komma och hämta mig. Undra om han vill gå upp nu? ;)


Min kille :)


Helt slutkörd!

Idag när jag kom till jobbet och hade varit där fick jag ett telefonsamtal från en av dem på jorden jag älskar mest. Han mådde jättedåligt och var nära både fysiskt och psykiskt. Så jag tog ut en semesterdag och åkte dit. Satt där hela dagen och pratade. Det är så sjukt utmattande att se nån man bryr sig så mycket om vara så nedstämd.

Sen var det tid för jobb på Skeppsbron. Det gick jätte bra men att stå där och le, vara glad och småprata med människor när jag egentligen bara vill gråta har tagit musten ur mig.

Nu ska jag bara ligga i soffan och vila och tänka på alla mina nära och kära.

Ha det så  länge!!

Onsdag morgon..

Sov i stugan igår. Mycket mysig. Dock så brukar jag ha så lätt att sova där, tystnaden, luften och den sköna sängen.. men igår var det nästan omöjligt.
Ja ja, är i alla fall hemma nu och skall gå en promenad innan jobbet/ jobben. Jobbar ju även på skeppsbron 11 ikväll

Igår åt jag den första hemma-färskopotatisen för i år. Vi kanske i alla iver slet upp den första plantan lite väl tidigt- men gott var det!



Vill ha!!

Nån som vill köpa en present till mig?! Har hittat en jättefin tröja från Dolce and Gabbana som jag vill ha!! Så söt med det stickade, spetset, stora kragen, muddarna och silver.  Vill ha!



Nya ramen..

Så här blev tavlan med "nya" ramen jag köpte på Blacksta :)


skit previa..

Jag ringde previa och sjukanmälde mig igår när jag var på väg hem från jobbet. Jag sa till henne(sjuksköterskan) hela tiden att jag inte mådde bra och inte ville prata.. men hon pratade på: om dryck, tips, läker osv.. tills jag sa spydde med henne i telefon.. då la hon äntligen på.
Idag ringde dom från jobbet och sa att anmälan blivit fel. Ringde upp previa och då var allt helt fel. fel datum, fel tidpunkt fel sjukvaroorsak. Konstigt att det ska vara så svårt?
"Hej, Mitt namn är Sandra och jag är på väg hem från jobbet nu(måndag klockan 09:30). Jag har spytt på jobbet och mår inte så bra och kan inte prata för tillfället"
Hos previa blev det... hej, jag var på jobbet 4 timmar i fredags (!?) och har halsfluss...

Sååå tråkigt..

Jag känner mig bra men var ändå tvungen att "köra buss" i natt. Jag vill inte vara hemma. Det är så sjukt tråkigt!

Hur söta är inte dom här bilderna jag hittat? Jag vill ha!!




Nu är det sovtime..

Jag har inte gjort nått annat än att legat i soffan idag så det känns lite seg att gå och lägga sig och sova. Men måste man så måste man.

Har precis kollat på sänsongstarten av Lipstick Jungel. Himla bra! SOV GOTT!



Btw.. bara 39 dagar kvar till Thailand ;)


Fy f*n..

Vaknade imorse och var lite trött men mådde bra. Åkte till jobbet och efter ca 45 minuter började jag må illa. Efter ca 47 minuter var jag tvungen att spy. På väg hem var det dax igen. Sen fortsatte det en timma innan jag somnade. vaknade 13:00 och mådde bra. Efter jag ätit hände samma sak och nu mår jag bra igen.. Himla konstigt att det kommer och går så fort. Nu hoppas jag verkligen på att det är över...

Lagar mat

Jag håller på att laga mat.. mitt i natten.

Idag har vi varit ute hos pappa som har bytt nån ljuddämpargrej på bilen samtidigt som han konstaterade att nått mer var trasigt på bilen som behöver fixas :( Jag meckade inte med bilen förstås utan satt i solen och prata med katten och rökte medans pappa fixade :)

Sen åkte vi ut till farmor och byte batteri till elstaketet då en av hästarna tycker att gräset är grönare på andra sidan. Blev en lite fika där också.

Lite kortspel hos svärföräldrarna i Bryngelstorp och nu hemma.. för matlagning och sedan sovdax. Imorgon är det jobb igen. Tycker helgerna går väldigt fort..

Måste fortsätta nu.. så Hej så länge!

Oj vad dåligt jag mår..

Har precis kommit tillbaka från Citygrillen där vi har käkat lunch.. Jag mår inte som jag förtjänar idag :(
Men kul var det!

Igår var jag i Blacksta på auktion/loppis där jag shoppade en pedistal, en ram och en lampa..

Här kommer lite bilder från gårdagens utflykt:

Lite fika.. Mamma och mormor



Min moster Ninni har satt sig i Sofias knä för att äta jordgubbar..



Och hon kan inte förstå varför Sofia vill att hon flyttar på sig..



Dennis, mamma och mormor



Nu har dom gjort en komprimiss och Ninni får sitta framförSofia istället.



Utsikten



Min tanke om att det kunde vara blött och lerigt (eftersom smhi sagt regn och rusk) var bra.. Men solen lyste och det var jättevarmt i stövlar!



Loppan och jag


Sjukt..

Är sjukt onykter och orkar egentligen inte blogga men måste berätta en sak.
Idag när vi kom hem hittade vi massor av choklad i sängen och var tvugna att byta lakan. Daniel sa att han inte ätit choklad i sängen efter jag hade gått.. men jag trodde honom inte riktigt. Tills jag började leta efter mina goda Mozartkugel som låg i en påse i vardagsrummet och hittar den inte. ringer Daniel och frågar om han flyttat på den eller ätit upp dom och han svarar nej.  Letar förbrilt och hittar påsen under ett bord-den är tom!

Som en blixt från klar himmel slog det mig.. Imorse vid tio när vi skulle åka till Blacksta var jag i stugan med mamma och min kusin lämnade monstrerna hos Daniel (Saras hundar) Dom har alltså hittat påsen med godis och ätit upp det. Med papper på! antagligen lagt sig i sängen där Daniel sov och ätit mitt godis.. Dom har slukat i sig lyxgodis med papper på. som att skända! Nu måste jag sms:a Sara och meddela att dom ätit choklad ifall dom blir sjuka.. så hon vet. Dom  där hundarna äter allt som tex turkisk peppar, gräs och stenar men hundar är känsliga mot choklad.. Hoppas dom inte blir dåliga :(

Nej nu ska jag sova, god natt!


Sötrökare på på fina Nevfre..

Har legat och läst en bok och skulle ut på min balkong och ta en cigg innan jag går och lägger mig. Tanken var att komma ut i friska sommarnatten men möttes av ett moln av sötrök. Nån i mitt hus (på fina delen av Nyköping) röker braj på balkongen. Det var som att gå rakt in i en reaggefestival när sötman trängde på. Jag var tvungen att slänga ciggen och gå in för att stänga balkongdörren så att inte skiten kom in i min lägenhet. Tvi för bös i min trappuppgång som gör att jag inte ens kan ha öppen balkongdörr!

Nej, nu ska jag förska sova. God natt!


Sötast!

Hittade precis en "to do-lista" som Daniel gjort idag..  på den stod det

* mekonomen (åka och köpa ny ljuddämpare till bilen)

* cigg (köpa cigaretter till mig och lämna på jobbet)

* städa

* lakan
(byta lakan i sängen eftersom han flagnar och jag haaatar död hud)



Han är så söt min kille att jag dör :) 


Jobbe, jobbe..

Har precis kommit hem från ett hovpass på Skeppsbron. Dock så störde det osäkra vädret lite.. men det är alltid kul att jobba där. Mycket bra gäng.

Imorgon ska jag på auktion på Blacksta men j*la smhi visar regn! Dom får ta och ändra sig tills imorgon, Sen på kvällen skall nog Sprit-Sandra komma ut en sväng. Vi får se.. ;)

Nu ska jag berätta vad som flyttat in vid stugan. Vill varna alla känsla läsare att det kommer vara ormar inblandade. Så bla mina vänner Anna och Madde behöver inte läsa det kursiva och inte trycka upp bilden som jag för deras skull gör liten..

Precis intill stugan har det flyttat in en jätte stor huggorm och den vill gärna ligga framme och sola hela dagarna. Den är ganska orädd och det tar ett tag och skrämma iväg den... men det tar inte mer än 30 minuter så är den tillbaka på sin stubbe och solar.. Kanske inte så lämpligt då båda Daniel och mammas man Dennis är livrädda för ormar. Så om nån vill komma och fånga den och släppa ut den i skogen lååångt borta är dom välkomna..


Ha ha ha..

Daniel blir ju alltid snuskigt brun.. Och efter 2 dagar i solen är han svart.. Men färgen försvinner lika fort som den kommer (tyvärr kommer den tillbaka)



....

Igår tyckte jag att jag tänkte till.. Jag bestämmde mig eftersom jag varit lite krasslig dom senaste veckorna skulle jag inte gå ut och gå någon morgonpromenad. Och vad fick jag för det!!? När jag vaknade kände jag mig sämre än jag gjort någon av morgnarna. Så jag blev hemma idag igen. Blev att sitta under täcke i skuggan hela dagen. Orkade inte ens kurera i solen. Skitdag!

Nu ska jag lägga mig i sängen och äta mozartkugel och kolla Tv.

Just det...

Glömde beklaga mig över vädret.. Klart som f*n det ska vara fint hela veckan men ska regna på helgen när jag är ledig!! Nu visar smhi regn fredag kväll, hela lördag och söndag morgon! Skit också! När ska jag få blir brun?

Usch o fy..

Igår var jag hos tandläkaren och eftersom jag har en enorm tandläkar/sjukhusskräck blir jag väldigt drogad inför sådanna besök.. Denna gång resulterade i att jag sov i över 14 timmar i sträck efteråt.. Och efter det var jag så sömning att jag sov varannan halvtimma tills klockan blev jobbdax på Skeppsbron.. (24 timmar senare)

SÅ jag har egentligen inte så mycket att blogga om :) Förut om att jag hörde hästar gnägga utanför min dörr i morse! Vet inte om det var lugnandet eller om det stod några hästar utanför.. jag orkade nämligen inte gå upp och kolla..

Från och med nu ska jag jobba varje Onsdag och Fredag på Skeppsbron. Bra med lite extra slant inför semestern :)

Imorgon ska jag umgås med min Tess the mess. Det var jättelänge sedan sist. Ska bli skoj. Nej, nu ska jag gå och lägga mig.. har ju knappt sovit nått ;) God natt!

RSS 2.0