Kolmården is tha shit!

I Söndags var vi på Kolmården och det blir bara roligare och roligare, jag älskar alla djure, alla söta små djur som kan facinera en i timmar, delfinshowen, och sälshowen med kapten sjösjuk är magisk. Och nu- nu har dom toppat det med safari!
Läntar tills jag får åka tillbak, synd bara att det inte är gratis :)

Ballen

img_0714 (MMS)

Ballen


Älskar min balle ;)

img_0713 (MMS)

Älskar min balle ;)


Inhandlad :)

img_0711 (MMS)

Inhandlad :)


Vågar man jinxa..

Jag vill börja med att säga att jag inte är med barn, så då var det sagt :) Vill inte få massa konstiga blickar på min mage bygd av godis..
Men jag har hittat världens sötaste dopklänning! Vi har säkert någon som skall gå i arv i min familj och Daniels släkt har säkert en också men jag vill ha den HÄR om jag får barn och skall döpa dem.
Men den kommer inte finnas kvar när det väl är dax och då kommer jag ångra att jag inte köpte den nu.. men kan det betyda otur att köpa saker till ett barn som inte ens är tillvererkat, inte ens påtänkt?
Kan man lura "jinxen" och köpa den som en present? Jag har ju en vana att köpa saker som jag ska ge bort när jag väl hittar nån som förtjänar presenten..
Hmnn. vill ha men vet inte om jag vågar..
Sötaste ni någonsin sett va?

it's been a while..

.. och det har hänt lite sedan sist.

Jag har varit i Thailand med hela familjen/släkten. Det är en resa jag aldrig kommer glömma :)
Jag har jobbat, stressat, fikat, planerat, ätit, sovit, duschat, möhippat, varit på tropicarium, gått på bio, dansat, städat, gråtit, skrattat osv. Men störst av allt är väl att ni nu mer kan tilltala mig FRU NERÈN :)
Bröllopet var fantastiskt. Vädret underbart, himlen blåare än någonsin, slottet taget ur en saga, gästerna glada och mer än fantastiska och bäst av allt var ju att jag var där med Daniel och att det var just vi som gifte oss!

Här kommer lite bilder


RSS 2.0