mitten av veckan :)

Nu är Onsdagen avklarad och vi går mot helg och detta ska firas med middag tillsammans med Anna på Fik@, sen blir det Grey´s-premiär :)


Trött..

Idag har jag stressat sedan jag vaknade till typ nu. Vaknade lite senare än planerat, hann inte föna håret så jag fick cykla till jobbet i blött hår. Var dessutom tvungen att åka förbi en kiosk och köpa cigg. Inte inom tidsramen. Hade utbildning på jobbet idag så jag var tvungen att jobba över 30 minuter.. så blev stressigt att laga mat, hann inte städa som planerat.

Men T.G med tjejerna slår ju allt. Så himla trevligt att träffa mina vänner!

Nu ska jag farma färdigt för att sedan städa upp lite och sedan natta kudde. Ska bli skönt. Så godbatt så länge!

Fru Anka på stor TV

Nu har jag och Filip varit i Norpan och hämtat Tv:n så nu kan jag se på underbara Anna Anka på 50 tum :)
Den är sjukt snygg men det är lite ungkarslya-varning på storleken.. jag får pynta den lite med tjejgrejor..

Dock så har detta tagit tid ifrån städningen som skulle ske idag så tjejer: Jag ber om ursäkt att det är stökigt imorgon när ni kommer!

min valp..

ja, typ min.. Min mammas iaf :)




Hmnn.. spontanshopping

För några veckor sedan slängde jag 11 påsar med kläder och gav bort ca 5 påsar med kläder. Slängde även 6 jackor och massor med väskor.
Då insåg jag att det låg ganska mycket pengar i det jag slängde och det kändes ganska surt att många var oanvända med prislapp kvar. Det var då jag bestämde mig- jag ska inte spontanshoppa mer! Jag ska inte köpa nått som jag vill ha förens jag gått hem och sovit på saken. Vill jag fortfarande ha det dagen efter ska jag gå tillbaka och köpa den. Bra idé va? Tror jag läst detta i någon tidning.
Det funkade ganska bra i början eftersom jag var sjuk och inte gick ner på stan.. men idag föll det helt. Jag spontanköpte en 50 tums TV!


  Idag har jag även spenderat lite pengar på Kolmården.. men det var planerat sedan länge. Jag älskar Kolmården! Idag ville jag ta med mig hem en delfin, ett sjölejon och tiger.. men jag ska tänka på saken en dag och se om jag fortfarande vill ha dom imorgon ;)


Nått annat som inte heller kommer vara ett spontanköp är en resa. För nu har jag tänkt på en ny resa sedan jag kom hem från Thailand 2 september.. så när jag väl klickar på bokningen på Fritdsresors hemsida är det väl genomtänkt..


lite bråttom..

Egentligen har jag ganska bråttom, ska träffa Sara på Fika ganska snart men det är så skönt att bara sitta och slöa i soffan så jag blir sittande här för länge.

Idag var vi barnvakt åt småtrollen. Dom är helt underbara. Vanligtvis brukar Nellie söka sig mig och Jonte till Daniel men idag var Jonte väldigt "fastrig" och jag njöt som fisken i vattnet. Nellis sa till mig första gången Daniel var med där ute att hon inte ville att han skulle vara där.. Att hon ville ha faster för sig själv. Men ju mer tiden går så gillar hon Daniel bara mer och mer. Idag tex satt jag och Jonte och myste i soffan medan Daniel var och läste en bok för Nellie i hennes rum. Jag tycker det är sjukt kul att mina små grisar tycker om min kille lika mycket som jag gör :) Det här förutsätter ju att jag fortfarande är favoriten, både hos dem och Daniel.. annars får han inte fälja med längre!

Nej, måste fixa till mig lite nu. PUSS!

Lördag..

Igår blev det dåligt med bloggande. Hade inte riktigt tid trots att jag bara jobbade några timmar (!)

Efter jobbet igr blev det en runda på stan, hittade inget. Och ändå hade jag ju tänkt att jag verkligen skulle fylla på höstgarderoben. Det blev en kofta- thats it!

Men när jag kom hem och gjorde mig iordning och hade lite panik för att tiden inte räckte till och jag var sen kom jag på att jag behövde en väst så jag bad Daniel springa ner på stan och köpa den. När han kom tillbaka kom jag på att jag inte hade några tjocka leggings rena så han fck vända och springa och köpa. Visst är ha gullig!

Sen blev det A.W med jobbet. Vi var på Tellus och kom inte därifrån förens efter 01 då stället hade fyllts av överförfriskade tonåringar.

Nu ska jag springa ner till Paus och köpa sallad, så Daniel får lite mat när jag snart måste väcka honom. Vi ska nämligen ut till Svalsta och vara barnvakt.

Hej så länge!


*

Har promenixat lite med Tessan. Vi skulle leta upp en adress här i Nypan. Och varken jag eller Tess är speciellt bra på adresser så det blev en liten vandring där vi helt plötsligt var på en liten skogsstig för pygmeér.. men vi hittade till sist!

Snart är det Criminal Minds och det är så sjukt bra..  KRAM

Torsdag igen!

Nu är det redan Torsdag igen och snart är det helg! Imorgon jobbar jag bara till 12:30 så det blir helg tidigt :)

Det är sällan jag skrattar högt när jag läser Aftonbladet men det gjorde jag när jag läste om det här puckot.. Vem f*n erkänner en sån sak? Vem gör det på polisförhör?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5849221.ab


Torsdag..

Inatt har jag sovit gott. Var nämligen och spelade Badminton med Daniel igår. Fy f*n vilken match det blev, var helt slut.

Nu ska jag snart cykla ner till jobbet igen..

Hej då!


Hahaha döroligt!!

Blev idag taggad på Facebook. Så med vanlig pina gick jag in för att kolla på bilden ( som man vet är väldigt ful) och till min förvåning ser jag ett klasskort från i 8:an.. 15 år sedan. Den låter jag med glädje ligga kvar!


T.G!!

Precis kommit hem från höstens första T.G. Lika trevligt som jag minns det :) Nu är det lite farmande som lockar och sedan sängen.. det är ju en dag imorgon också!

Åhh igen!!

I somras fick jag en sådan fin överaskning av en vän som kom ihåg att jag hade sagt att jag inte gillade kardemumma några år tidigare och då när dom på hennes jobb hade slut på kardemumma bakade några kanelbullar till mig UTAN kardemumma i degen. Blir fortfarande rörd över detta ♥

Och nu hände det igen!! Jag har jobbat med Calle i många år och han har nog hört mig göra många beställningar på Visine när folk har åkt utomlans genom åren.. Men det var ju ändå ganska många år sedan och ändå fick jag idag ett sms där det stod " Tjena. Sticker till Thailand på Söndag, Vill du ha Visine?"

Jag älskar dom här gesterna.. dom när folk visar att dom bryr sig och kommer ihåg en. ♥


Härliga tisdag..

Den här dagen har varit hemsk på jobbet. Mycket strul och man blir lätt omotiverad när inget funkar som det ska.. men om en stund ska jag på Höstens första TG (tjejmiddag). Ska bli skoj!


:)

Jag älskar Anna Anka! ♥


Måndag IGEN!

Igår var det Söndagsfika enligt reglerna. Sedan gick jag och Tessan en promenad till Gumsbaken och kollade. Innan jag gick hemmifrån sa jag till Daniel att jag inte tog med mig varken nyklar eller telefon. Men ändå när jag kommer hem är det låst! Daniel var i Bryngan och kollade Man U- matchen. Utan telefon var det bara att börja knata. Som tur var träffade jag min vän Anna J som var snäll att erbjuda mig skjuts.

Efter en liten utskällning bar det av till farmor, mormor och sedan moster Ninni. Tiden gick så fort att vi varken hann handla eller laga mat så det blev Kina-mat igen..

Kvällen erbjöd Mariocart och Uno tillsammans med Sara, Loppan och Filip.. gillar inte Mariocart längre!

Nu är måndagen här igen.. och inte nog med det är den snart slut. Vi går med stora steg mot helgen och ledigheten. Veckorna går så fort dom bara susar förbi. Känns som om jag har tappat kontrollen. Men trots att det känns som om allt går så fort så känns det ändå så länge sedan jag låg och solade på en vit strand i thailand, trots att det bara var en månad sedan.. Konstigt det där?!




Söndag..

Helgerna går alltid så fort. Snart är det dax för Söndagsfika och sen är ju typ Söndagen över.. Ja, då är det bara att börja rälna ner till Fredag igen ;)

Gucci!!

♥Älskar min familj och mina vänner men vill ibland ändå ha mer.. och när sånt kommer över mig kommer jag alltid och tänka på min lilla Gucci. Hon var mitt lilla hjärta ♥


Dåligt..

Det är dåligt med inlägg, det är för att det inte händer nått i mitt liv just nu. Skulle kunna lägga ut en dagens outfit på mina svarta jeans och gula linne men det känns lite överflöd.
Har inga roliga händelser eller skvaller (förutom att en av mina vänner skall få barn.. men det såg man ju på FB)

Nej, inget känns roligt om att skriva just nu. Det är inte så att jag inte gör något om dagarna. För tvärtom jag har fullt upp hela tiden men jag tror att det är höstens mörker som tvingat sig på mitt humör.

Försökte idag pigga upp mig med att köpa en stor Toblerone, nya vita gladius och en ny nalle. Har fått en dille på nallar (!?) Börjar få mer nallar än en barnfamilj..

Min nya fina nalle från Serholt :)



En gammal klenod jag fick av min vän Caroline när hon kom hem från Italien

Älskade, älskade Burberry

Dom söta små nallarna i skinn


TRÖTT!!

Gud vad jag är trött!
Sista gången jag kollade på klockan i natt stod den på 04:36. Varför kan man aldrig somna när man måste? Denhär dagen kommer bli lång..

sent..

Sen men mycket trevlig kväll!
Åt mat på fika och blev hängandes där ganska länge.. på vägen hem slank vi in på Rockbaren och stannade till stängning. Inte riktigt enligt planen men så blev det. Kommer vara trött imorgon men det var det värt!


Sov gott alla glada!

Fy f*n

Snacka om att utnyttja skadade  människor!! Fy fan säger jag bara för dessa idioter!


Fotboll..

Blev en middag på Fik@ och sedan C.L på puben. Kändes som förr i tiden ;)

Nu är klockan jättemycket och jag vill bara sova men jag måste ju först vara bonde på Facebook :)

Sovgott!!


Typiskt..

Hatar när man drömmer bra drömmar och sedan vaknar när det är som bäst! Häromdagen drömde jag att jag vann 12 miljoner och var på väg till Arlanda när jag vaknade..

Imorse hände en liknande sak fast jag var vaken. Jag fick ett sms där det stod " Vi ska ha en övning nästa vecka som kostar 300.000 kronor" men jag läste detta som "du ska få en överaskning nästa vecka som kostar 30.000 kronor"
Jag kände hur glad jag blev och hela kroppen värmdes upp av min generösa pojkvänn. Tills jag insåg vad det egentligen stod.
Lycka kan verkligen ryckas i från en så fort!

Nej, snart ska jag till Fik@ och dinnera och det ska bli trevligt. En annan sorts lycka :)

Nu så!

Nu har mamma ringt upp och jag ska dit och äta spagetti :) har ju insett att Daniel ska till Ikea och köpa saker till mig så nu är jag glad igen..


Inte ok!!

Min plan var idag att min mamma skulle bjuda mig på mat... men hon svarar inte!
Jag blir ju inte gladare av att höra att min kille ska åka till Ikea- utan mig!


haha..

kollar på svenska hollywoodbrudar eeler vad det heter och det är ju skitkul!!

Måndag..

Skönt att vara tillbaka på jobbet igen :) Har varit så himla tråkigt att ligga hemma helt ensam.

Idag är en sån dag jag saknar min Daniel så jag dör! Vill att han ska komma hem. Snart är det bara två månader kvar tills han är hemma för alltid ♥

En av dom bra sakerna med hösten är att mina gladius trivs hos mig igen.. Dom är så sjukt fina!

 


Helgen..

Igår började vi dagen med att åka 60 mil för att hämta hem världens sötast Wille!!
Han är så sjukt söt och hela mitt hjärta värker när jag kollar på honom :)

Till kvällen åkte jag och spelade bowling tillsammans med Sara och Sofia, samt några av Loppans vänner. Efter det gick vi till Fik@ och sedan Tellus!

Idag har jag självfallet åkt hem till mamma och hälsat på Wille. Sen var det dax för Söndagsfika. Skruvat Ikea. Handlat.
Sen åkte vi ut till stallet och Daniel red! Han var ganska duktig faktiskt :)

Nu är det soffläge som gäller. Jag ska måla några grejor jag köpt och samtidigt kolla Tv.

Ha det så länge!!

Precis när vi kommit ut..



I bilen

Hemma!!



Trött..

Ehh.. ja, vi är släkt :)

Daniel borstar svans innan det är dax..

Som ett proffs :)


Snart..

Snart åker vi iväg och hämtar lille Wille.. Mys!

Vill inte skryta men tjejerna KROSSADE killarna igår på Mario Cart :)


Imorgon!!

Imorgon åker vi ner till Borås och hämtar lilla hunden!! Så nu har jag varit och köpt halsband, koppel, godis, tuggben, tuggleksaker, mat och namnbricka!! Mys, mys, mys!!

Snart kommer Filip och Loppan hit för att ha en Tv-spelskväll. Killarna tror att dom kan vinna.. vi får väl se?


11 påsar..

11 påsar och snart kommer Daniel hem.. Nu har jag släppt panikkänslan och insett att det inte är ett problem att Daniel kommer hem utan mer en fördel :) Han kan hjälpa mig!

Åhh NEJ!!

Jag skulle plocka iordning allt innan Daniel kommer hem men det blir bara värre och värre. Jag kan aldrig göra nått med måtta!
Nu är det 9 kassar som skall slängas och jag fick för mig att tvätta alla strumpor INNAN jag ska rensa ur vilka som skall gå till soppen.. Ser ut som om en bomb exploderat i ett klädlager här hemma.

Paus :)

Har precis ätit en sallad från Paus. Dom har helt sklart den godadste salladen jag någonsin ätit. Love them!

Nu ska jag nog ta och städa upp lite innan min bättre hälft kommer hem från Sthlm. Ser ju ut som en knarkarkvart här hemma. Jag har ju nämligen försökt rensa ur graderoberna.. brukar ju bli sådär. Har gett bort ca 4 kassar kläder till mina kusiner som är lite smalare än mig. Sen har jag 7 påsar som skall skänkas bort.

Daniel undrade om jag hade rensat ur skorna också.. Men nån måtta får det ju vara!! Dom är heliga!
Puss


Älskar Anders Bagge!!


äventyr..

Har legat hemma nu en vecka så idag tog min mamma ut mig på lite äventyr. Jag fick följa med och kolla på en valp dom kanske ska köpa.. Hur söt som hellst!! Den hade 8 syskon. 9 små valpar som bara ville flytta hem till mig!

Den här utflykten tog ut mig ganska mycket och jag är helt slut nu. Ska försöka sova lite nu. Puss


Här är lilla killen..


var har jag sett den förut?

Kollar igenom bilderna från Thailand och mina ögon fastnar på en bild.. Var har jag sett den förut?
Kollar igenom bilderna från Cypern förra året och inser att jag har en svaghet för små kattungar :) Vem har inte det?

Thailand -09

Cypern -08


fattig..

Det enda jag har här hemma och göra är ju min dator.. Här kan jag kolla kläder, smycken och RESOR. Men ju längre jag är hemma desto mindre kommer jag kunna köpa. Fy fan så taskigt det här är.

Får drömma mig bort till Thailand eller nån annanstans för jag lär ju inte ha råd att åka inom snart framtid om det ska vara så här

omvårdnad på Pra hang. Daniel och jag får våra fötter fixade :)

 


väntar...

Sitter och väntar på att VC skall ringa, känns som om jag inte gör något annat.

SÅg ni inte på IDOL igår måste ni kolla det här klippet. Bagge är ju för söt..




Gillar Laila efter "kan man få ta en chokladbollsbit". Vem tar en bit av en chokladboll? Kanske därför hon har den kroppen och jag som äter ett par chokladbollar ser ut som en elefant..


--

Vad är det här för liv? Ligga hemma, ha tråkigt, hosta och ta tempen var annan timma för att ha koll så ingen feber stegrar iväg.
Inte nog med det fick jag idag veta av en sjuksköterska att hostmedicinen inte kommer göra mig friskare snabbare utan bara lindra den hosta som redan finns. Jag känner mig lurad!

Om en kvart börjar fotbollen. Jag ska iaf se när Sverige krossar Malta!

host, host och mer host!

Börjar bli riktigt irriterad på att hosta nu. Det gör så sjukt ont i hela kroppen och det är riktigt j*la tråkigt att vara hemma. Skulle verkligen vilja gå till jobbet men det går inte. Öppet kontorslandskap där många är rädda för grissjukan och jag kommer störa alla när mina attacker kommer,dom är ganska höga och långa. Vill inte längre!!

lte dåligt med inlägg..

 men jag mår inte så bra. Det kommer mer så fort jag känner mig bättre


adoptera?

Sitter hemma och väntar på att en läkare från Vårdcentralen skall ringa så jag kan få nått som dämpar hostan. Nått som skulle få mig och må bättre nu vore om jag kunde få en lite hund eller katt.. Eller en Gucci 2 kanske?

När vi var i Thailand vill jag adoptera en liten kattunge men Daniel ville hellre adoptera en lite retarded Indier. Vi kunde inte enas och fick åka hem ensama :)


Lördag kväll..

Fy f*n vilken fotbollsmatch!! Spänning till sista sekunden kan man lugnt säga.. Heja Sverige!!

Idag har vi varit barnvakt åt Nelly och Jonte. Dom är ju dom finaste ungar som finns!

Sen  åkte vi hem till Daniels mamma för att fira Nicke.. sallad och fika :)

Vi har avslutat kvällen hemma tillsammans med Filip och kollat på en grym fotbollsmatch..

Ja, det var min dag. Hoppas ni har haft en bra dag!

 

 

 

 



 

 

 

 


Uppe med tuppen..

Idag är jag uppe med tuppen, det kan bero på att det känns som om jag har en hel tupp i halsen ochså.. dax att sluta röka? Eller åka till varmare breddgrader?

Igår var vi och åt middag på Fik@ med gänget. Lika trevligt som alltid och träffa mina vänner. Dom är ju bäst! Har aldrig träffat några som är så elaka, rara och rolliga på samma gång som mina vänner. Puss på er!

Idag ska jag till några andra jag också älskar högt här på jorden: Brorsan med familj. Ska nämligen vara barnvakt åt dom små busfröna för Johan och Jenny skall jobba.

Efter det är det kalas för Daniels bror som fyller 28 (gamla gubbe). Så fullspäckat scheema idag. Frågan är ju vad man ska orka hitta på ikväll?


Nått som skulle sitta fint nu är kaffe från Starbucks. Dom har en ny god Frappe dark mocha som är himelsk. Varför kan det inte finnas ett Starbucks här? Eller åtminstånde en liknande?
Observera att vi blir brunare och brunare på alla bilder... varför kan inte färgen hålla i sig :(

Här är den goda Frappen.. mmmm dark mocha..


mer apor..

På en av våra utflykter med våra nyfunna vänner Micke, Sussi, Pia och Lasse åkte vi forsränning. Och på vägen dit stannade vi vid en grotta där det fanns ännu mer apor än på Poda.. Där köpte vi massor med nötter och matade dom söta aporna :)



Kolla vad söta dom är när som sitter och väntar!!

Kolla vad mycket apan har lagrat i kinden/hakan :)

Åh!! Lilla bebisen..

Små-taffsar lite



Micke dresserar en girig apa



Lasse, Pia och Micke



 

 


snyft..

Är hemma från jobbet idag igen. Kunde inte sova inatt för tanden värkte, jag hostade och halsen var helt svullen. Hoppas det inte är ett litet nöff-djur som sitter i halsen och irreterar..

I Thailand kan man skicka iväg en lykta för lycka och välgång.. det var ju jag, Daniel, Sussi och Micke också tvungna att göra :).

 

 

 

 

 

 


ska det fortfarande göra ont?

Jag har fortfarande ont i .. vad ska man säga. kan ju inte skriva tanden (?) hålet där tanden varit. Ska det vara så?

Ën av våra utflykter gick till 4 öar med Speedboat och en av öarna där vi käkade lunch var Poda island. Där fanns massor söta apor som vi köpte bananer till och skulle mata.. efter ett tag kom en elak och girig apa och snodde påsen från handen på mig (!) Otacksamt!

Här är lite bilder från Poda



 

Den giriga apan..

 

 

Jag och Daniel blir aldrig bra på bilder ihop :(




Aj..

Jag har dragit ut en tand och det gör jätteont! Ett stort j*la hål i munen. Men nu är det gjort så jag har rätt att ligga i soffan och tycka synd om mig själv- så det så!

En av dom coolast grejorna vi gjorde i Thailand var att snorkla. Massa fina fiskar i olka färger. Mycket nice!



 


vill inte..

Snart ska jag till tandläkaren... vill inte. Jag hatar sånt. Jag är sjukt hungrig men det finns ingen mat hemma. Ingen som har dukat upp en frukostbuffé. Jag längtar tillbaka till hotellet :)

Det var en liten grej i Ao nang som gjorde att det kändes mer hemma. Krogarna brann. Ena dagen finns det en engelsk pub andra dagen ett utbränt hål i väggen med vattenledningar som sprutar. Precis som hemma



Nej, nu tror jag att jag ska trycka i mig min matlåda som jag skulle ha till lunch nu.. klockan är ju ändå 09:20


Onsdag kväll

Har kommit hem från en trevlig middag tillsammans med goda vänner. Är helt slut, lite Jet-lagad och ganska mycket från träningen.. Nu sitter jag och kollar in allt nytt som kommit in på Nelly.se medans jag varit borta och undrar om jag kanske ändå förtjänar att köpa lite nya kläder.. (?)

Här kommer lite bilder från när vi åkte fyrhjuling. Det var coolt. Det var grymt coolt. JAG var cool, jag var
grym :)

Ser ju nu att bilderna inte riktigt fångat hur tuff jag verkligen var.. Men det var jag. Jag är som gjord för att köra fort i terräng!

 

 


jaha..


Nu är första dagen avklarad :)

Ska snart gå och träna lite sen är det dax för middag med mina tjejer!

Det är väskor och grejer i hela lägenheten då jag inte riktigt hunnit packa upp. har ju shoppat en del :)

Dom här bilderna är lite av det vi shoppat dom togs efter 8 dagar... då var det ju bara 7 kvar.





Saker till mig..



Till Daniel. Observera hur mycket det är jämfört med mitt!!

Presanger..

Och mer presanger


Tillbaka igen..

Vi kom hem till Sverige i Måndagsnatt och åkte direkt till lägenheten i Sthlm. Daniel gick till skolan på morgonen men jag åkte till Huddinge och familjen Reinhammar/Nilsson.
När Daniel slutade skolan åkte vi hem till mamma och åt svensk mat! Gud, vad jag har längtat! Sen var vi tvungna att åka förbi pappa och säga hej. Så vi var inte hemma i lägenheten förens klockan 22. Skönt men också lite konstigt att vara hemma igen!

Jag har massor med bilder jag vill visa er men kommer inte kunna lägga ut allt på samma gång så jag kör lite i taget och börjar med barndrömmen. Som hästtjej har man ju alltid drömt om att få galoppera på en strand men det finns inte så många långa stränder som man får rida på i Sverige.. så vi gjorde det i Thailand!






RSS 2.0