Och monterat upp min egengjorda/ egendesig...

img_0116 (MMS)

Och monterat upp min egengjorda/ egendesignade sänggavel


Valborg på Nynäs slott

img_0113 (MMS)

Valborg på Nynäs slott


Fredag och Valborg!!

Hela denna vecka som gått har jag TÄNKT att jag ska sätt upp tavlor och hyllor i dom nya rummen men varje dag har Tess ringt och erbjudit mig en promenad i det fina (eller blöta) vädret och med den dåliga karaktär jag har så har jag självfallet hellre promenerat- Men idag ska jag försöka göra klart :)

Idag slutar jag 11:30 och skall då cykla hem o invänta Jenny och kanske även Johan och barnen. Sedan skall jag nog en sväng förbi min pappa och måla klart min sänggavel och efter det ska jag kanske ta tag i väggarna där hemma..

Hoppas på fint väder idag och imorgon!!


Ganska bra utsikt från kråkberget.

img_0112 (MMS)

Ganska bra utsikt från kråkberget.


Torsdag och ingen bra dag..

Hittils har dagen inte varit så bra, vaknade irreterad, hade en sticka i knät, trött och inte speciellt sugen på att jobba... men det kanske blir bättre (?)

Igår gick jag en promenad i regnet i 1,5 timma tillsammans med Tess och Wille, mysigt men det känns i halsen idag..

Tydligen säger Yr.no att det ska vara mulet under hela tiden vi är i Italien..

Hmnn.. nu kanske jag ska luta spy galla över dagen och försöka göra nått bra av den, kan ju försöka muntra upp mig med att det är halvdag på jobbet imorgon. Ha en bra dag alla ni som kan!


Åhhh... nej!!

Fan.. detta är tagit från expressen:

Askmolnet från Vulkanutbrottet vid glaciären Eyjafjallajökull har dragit in över Sverige igen. Redan nu ligger det över Arlanda, Bromma och Skavsta. De flesta större flygbolag har dispens för att flyga ändå, men det kan komma att påverka dagens flighter från de flygplatserna.
- Det är upp till flygbolagen själva att avgöra om de ska flyga eller inte, men Luftfartsverket har gett klartecken.
I helgen lättade Luftfartsverket nämligen på reglerna för flygningar trots att askmolnet ligger över landet. Ett klassningsystem infördes beroende hur stoftrikt askmolnet är. De flesta större flygbolag får flyga trots askmolnet.
- Just nu är det klass 2. Tidigare hade det inneburit flygstopp, men de flesta större flygbolag har tillstånd från Transportstyrelsen, säger Anders Bredfäll, presschef på Arlanda.
Men han säger att resenärer för säkerhets skull bör ta kontakt med sitt flygbolag för att kontrollera att flighten inte är inställd.
- Läger är det samma på Skavsta. Samtliga flybolag har det tillstånd som krävs för att kunna flyga, trots askmolnet, säger Jocke Lindholm, trafikansvarig på Skavsta Airport.

Inte bra, det får inte bli värre tills på Lördag


SOL :)

Igår var det strålande sol när jag var hos farmor och krattade, helt underbart! Tyvärr så missade jag valp-kursen då jag stötte på Carina på gården och totalt glömde bort tiden.. men men :)

Hoppas på en fin dag idag med sol och värme. Kramen på er

Tisdag..

Idag kommer jag flexa hem vid 13 för att åka ut till min farmor och hjälpa till lite, skall även försöka hinna med valpkurs tillsammans med mamma och Wille. Efter det alla superbra program på Femman :) Hoppas det fina vädret håller i sig..
Det här kan bli en bra dag!!

Måndag... igen

Helgerna går så sjukt fort. Behöver en extra dag för att hinna vila upp mig på.

I Fredags flexade jag hem tidigare och åkte och övningskörde lite med mamma, sedan bjöd hon på mat.

I Lördags körde jag ut till farmor och fikade och sedan väntade en kväll på Lokal. Jag och Anna gick tíll Fik@ och käka, tjejsnack till tusen. Sedan fick vi trevligt sällskap av gamla bekanta som förgyllde vår kväll. Petter spelade på Tellus och vi gick dit. Insåg ganska snabbt att vi var för gamla för att vara där och gick istället upp till Birgers. Där insåg vi ännu snabbare att vi var för unga och gick tillbaka till Tellus :) Finns det inget bra ställe för oss som är "lagom" gamla?? hur som helst en bra kväll- Tack Anna (J) Portnoff!

I går spenderades hela dagen hemma hos pappa, målade sänggavel och byggde staket och #VIPS# så var helgen slut..

Nästa helg blir både längre och antagligen skönare. Halvdag på Fredag och sedan semester Mån-Tis och dessa dagar skall spenderas i Rimini, Italien.  ♥

Fredag och kanske sol?

Nu är äntligen alla rum fina :) Är riktigt nöjd med tapeterna. I Onsdags när jag kom hem och såg hur fint det blev sa jag till Daniel flera gånger hur nöjd jag var och efter ett tag säger han: Ja, det blev ju bra iaf, jag trodde att det skulle bli skitfult..
Va??! Han trodde inte att det skulle bli fint och ändå frågade jag honom flera gånger vad han tyckte och då sa han minsan att det skulle bli bra.. Hmnn, Daniel I ett nötskal :)

Snart är det helg, jag slutar 13:30 idag och hoppas på en solig helg så jag kan måla min specialare till sänggavel. Den kommer bli skitfin.

Min vän Madde berättade att hon gjort en "lyxfällan" och kollade upp hur mycket pengar hon gjorde av med varje månad och på vad.. Jag tänkte att det kan ju vara en bra grej så jag och D gjorde samma sak igår och fick en rejäl kallduch kan man säga. Vill inte nämna några siffror men kan meddela att i Mars köpte vi mat för en summa som är större än vad Daniel får in varje månad! Helt sjukt, där kan man kanske bli lite mer medveten och spara sig en rejäl slant.

Ha en bra dag allihopa och så håller vi tummarna för att det här askmolnet försvinner helt så min resa till Italien inte förstörs nästa vecka. Kramen


Äntligen är målaren här :)

img_0094 (MMS)

Äntligen är målaren här :)


För det är Lördags mys..

Idag har magen inte riktigt varit sig själv. Har haft ont nästan hela dagen :(

Men jag har trotsat smärtan och övningskört lite med pappa, åkte ut till farmor en sväng och fikade. Vet inte om det var kaffet som gjorde det men därefter fick jag riktigt j*la ont igen så jag gick hem till mamma och tyckte synd om mig själv. Hon lagade oxfile och potatisgratäng (jag tycker inte om gratäng så jag fick kokt potatis). Gott och trevligt!
Jag har ju köpt en dagbädd, som jag måste åka och hämta ut på Mio, så min moster har sponsrat mig med en madrass och jag tiggde till mig morsans gästtäcke. Lyckades även få med mig hem en ögoncreme och en dagcreme från mamma. Hon hade fått nya i present så jag fick hennes gamla. En billig men lönsam dag kan man säga!

Hela denna Lördag har jag spenderat med la familja och det var precis det jag behövde. Nu har jag och Daniel hyrt en tjejfilm och ska bädda ner oss i soffan.. Ha en trevlig Lördagskväll!


Unnar mig..

När man har varit sjuk så får man unna sig saker. Därför har jag beställt en klänning och ett par byxor från Nelly.se, ätit hämtmat och köpt blommor till mig själv :)
Jag brukar alltid bara köpa tulpaner (när årstiden erbjuder det) men det är så varmt (- och skönt!!) i vår nya lägenhet så dom blommar ut på mindre än 1 dag så nu provar jag med några snittblommor som gillar värmen bättre- rosor.







Snö?

Hmnn.. lite typiskt att det skall snöa när man väl är hemma. Riktigt Aprilväder :)

Det här lilla askmolnet som kommit över Europa har börjat oroa mig lite.. först tänkte jag inte på det förens mamma som skulle åkt på semester imorse inte kunde åka. Då började jag tänka, hmnnn... jag åker om 15 dagar och dom varnar för att detta kan pågå ett tag. Inte bra. Jag behöver dom här dagarna i Italien.


Hemma igen :)

Hmnn.. Sjukhus är inte riktigt min grej.
Vaknade Tisdag-natt av kraftig smärta i buken. Åkte in till sjukhuset på morgonen ochdom la in mig med detsamma och satte mig på fasta, lite dropp var det dom bjöd på..
Dom trodde att det var en inflamerad blindtarm men en timma innan operation ändrade dom sig.. efter många prover och undersökningar vet dom fortfarnade inte vad som är /var fel.. Jag har en infektion i kroppen men dom vet inte vart och dom tror att smärtan orsakas av en cysta som sprängdes.. låter illa men var tydligen helt ofarligt men kan göra ont.. en annan teori dom har var "luckor" i tarmen.
Har inte fått äta på 48 timmar så nu när jag ätit mat gör det lite ont och känns konstigt.. men sjukt skönt att vara hemma utan nålar i kroppen..

Tack alla söta som ringt, sms, hört av sig dom här dagarna <3

Dagens outfit :)

img_0093 (MMS)

Dagens outfit :)


Det ser ut att bli en fin dag ute.. Hoppas...

img_0092 (MMS)

Det ser ut att bli en fin dag ute.. Hoppas på att få kunna komma ut lite idag.


Nu kommer fikavagnen till alla patienter u...

Nu kommer fikavagnen till alla patienter utom Sandra , hon fick en ny droppåse.. Ingen bra dag idag- ska gråta mig till sömns nu


Jag ska fasta för ev. Operation men tanten...

img_0089 (MMS)

Jag ska fasta för ev. Operation men tanten bredvid dricker kaffe som doftar ljuvligt.. Inte riktigt rättvis. En cigg vore inte heller helt fel..


Gillar inte sjukhus men dom verkar aldrig ...

img_0085 (MMS)

Gillar inte sjukhus men dom verkar aldrig vilja släppa hem mig :(


Jag hatar målaren!!

Först skulle han komma och tapetsera efter 3 veckor, sedan vekan efter påsk... sen isåg idioten att det var en kortvecka och skulle komma denna istället och nu säger han nästa vecka!!

Så jag har två rum intryckt i mitt vardagsrum. Jag bor i en fin lägenhet man kan inte använda 2 av rummen och ett annat ser ut som ett bombnedslag för att han är en idiot!

Ska jag flytta tillbaka allt eller leva i kaos. Gillar inte att svära men jävla, piss-äckel målare- jag hatar dig!!!


Vår :)

img_0081 (MMS)

Vår :)


Aj, aj!

Träningsvärk i armarna de lux idag. Inte alls så skönt när man jobbar men ändå skönt på nått vis. Det är så konstigt det där med träningsvärk. Man vill ha det samtidigt som man INTE vill ha det :)


Ingen mer skit "diet"

Nu har jag slutat med den "diet" jag höll på med. Tanken bakom var ju att jag skulle sluta med Coca-Cola och det har jag ju gjort. Tänkte ett tag att jag skulle hålla på tills jag åker till Italien men det känns fan inte rätt.. Min hjärna och hela min kropp skriker att det inte är rätt att trycka i sig massa "onyttig" mat bara för att det inte är några kolhydrater. Jag har inte kunnat äta så mycket frukost och då heller inte kunnat göra nått på morgonen men nu är det slut på det!
Imorse blev det filmjölk, bananer och cornflakes. Min kropp vill hellre ha det än en korv-bits-jävel!

Ska dock inte dricka riktig Coca-Cola förens Italien och skall försöka hålla mig till godis och dyl. på helgerna. DET kommer min kropp gilla :)

Sköna Söndag :)

Solen skiner och livet leker.. det stämmer verkligen idag.
har promenixat i nästan 3 timmar, har fikat i hamnen och sedan spenderat många timmar i solen på vår uteplats med trevligt sällskap. Helt underbart!

men jag har också varit lite produktiv, har gjort en ny tavla. Jag är duktig ja ;)
Från början köpte jag en jättefin väggdekor... sen var jag lite rädd att förstöra dom nya tapeterna så jag köpte en stor canvastavla och tänkte göra en tavla ab väggdekoren. Men när jag igår skulle fixa till allt så har väggdekoren försvunnit!! Så då tänkte jag göra en tavla av ett snyggt vitt tyg så jag drog med mig Tessan för att inhandla ett snyggt tyg, blev en gardin :) Sen blev den lite tråkig.. och alla har väl gamla noter och spets hemma så jag har donat ett tag nu och nu är den klar :)

Nu ska jag försöka med något lite tråkigare. Rensa upp i lilla rummet för på Tisdag kommer målarna.. får se om jag hinner börja innan daniel kommer hem eller om jag skjuter upp det till imorgon

Här är resultatet av min nya tavla







Fyndat :)

Jag har länge tänkt att köpa en dagbädd från Mio, men jag har inte riktigt tagit tag i det förens idag. Och till min förvåning hade dom den som ett erbjudande just nu och sänkt priset med 300 sek så jag har tjänat pengar på att shoppa idag. Min fina soffa kommer på Onsdag. Nu måste jag bara ta tag i att köpa en madrass, några fina kuddar, en sängkappa och nått fint överkast :)


Bortskämda..

Hela Påskhelgen har vädret varit underbart. Solen har varit framme och värmt oss. den har också lockat fram våra vårkänslor... men när man vaknade imorse var taken återigen vita och det snöade ute. Snacka om bakslag!

Igår mätte min termometer ute upp 25 grader i solen och nu är den på noll :(

Man blir ganska snabbt bortskämd av lite sol..


GLAD PÅSK!

Nu nnär jag kom hem från stan stod det ett påskägg i porsilin på bordet, i den låg det marsipan och en ask från Thomas Sabo. En handklov :)
Love him!

 






Jag är skoj..

... men ingen annan har nån humor :)

Idag har både min bror och min sambo skällt ut mig efter noter. Dom kan ju inte ens tåla ett litet aprilskämt..



RSS 2.0