Fan gånger hundra

Har varit och haft en jättetrevlig middag med mina vänner på Fik@. Dock så slutade kvällen sådär. När jag skulle betala så insåg jag att jag hade tappat bort mitt VISA-kort. Sjukt irreterande. Och nu är det långhelg. Jag får leva på min sambo och hans CSN-lån.

Inte nog med det så skulle jag leta lite på min innergård (där dom bygger om). Jag hade tidigare idag "genat" över den igenspikade trappan och skulle nu göra detsamma. SKillnaden nu är att det är kolsvart ute och jag fastnade i en spik och rev upp min nya favvotröja :( Större förlust än kortet!

Så arg och ledsen skall jag nu gå och sova

Btw.. Tack John för att du betalade min nota. Pöss

Kommentarer
Postat av: daniel

Nu ska jag berätta den sanna historien om Sandras Visa-kort .... jag gick ju tidigare från Fika för att jag skulle jobba kl 21-07... Ca kl 22.30 ringer Sandra att jag måste ut o leta i bilen om hennes visa-kort ligger där för hon har tappat bort det... Jag letar då reda på en ficklampa och letar igenom hela bilen men hittar inget Visa-kort... Senare på natten ringer Sandra o frågar om jag kan gå till Coffee House kl 10.00 för att se om kortet finns där... Jag ska då sova 3h + att en jäkla grävskoppa dånar precis utanför fönstret så att man tror att det är jordbävning i kåken.. Jag kan väl säga att jag var så där munter när jag gick upp... Väl på stan o Coffee House letar jag värre än en polishund med både näsa o ögon ;) Men hittar INGENTING! När jag väl kommer hem igen slår tanken mig "jag borde nog kolla Sandras plånbok ändå". O se där ja!!! Där låg visa-kortet under ett annat plastkort.... Som sagt jag är INTE bitter, det är inte första eller sista gången som Sandra kommer tappa bort sitt Visa-kort ;) Älskar dig fjant!!!

2009-04-30 @ 10:45:48
URL: http://sneren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0