Tyvärr

Vaknade imorse och halsen kändes riktigt illa, har försökt att mjuka upp den med lite the men det räckte inte.. Så jag får hoppa över träning idag också.

Blir att städa köket istället, känns på nått sätt inte lika kul..

snart så..

Idag har huvudet känns OK men halsen känns som ett rivjärn. Har ändå hunnit fixa lite hemma och man känner att det börjar närma sig flytt..

Såg en del av första perioden av hockey (USA-Findland) En bit in i första står det 6-0 till USA och vi bestämmer oss för att spela lite Super Mario istället för att kolla hockey med handbollsresultat... Kommer tillbaka till matchen i 3:e perioden och det står fortfarande 6-0.. så det gjorde ju inget att man inte såg andra period :)

Imorgon hoppas jag på att halsen är bra så jag kan gå ch träna.. Tror dock inte det, men man kan ju alltid hoppas!

Tanken idag var att jag skulle hålla mig vaken till tolv då curlingen börjar men ögonen känns tunga så jag är lite tveksam nu.. Sov gott, parta på eller ha ett trevligt OS :)

Huvudvärk a lá skit också

Hockeyn imorse gick ju sådär så jag tror att jag skylla på matchen att mitt huvud värker så mycket att det till och med  dunkar i ögat.
Fick gå hem vid 14 för då orkade jag inte längre. Förkylningen har sakta men säkert smygit sig på mig. Har mått riktigt dåligt dom senaste dagarna periodvis... och nu är den här!

Har sovit lite, sen har jag sytt/möblerat om en pall, blev riktigt bra men jag rekomenderar inte att spika med huvudvärk och feber. Varken huvudet eller fingret mår bättre efteråt, jag lovar..







Hockey

Digistive kex och the till morgonhockey, känns liksom inte rätt med chips och Cola klockan 6:00 :)

♦Heja Sverige!♦♦Heja Sverige!♦♦Heja Sverige!♦♦Heja Sverige!♦♦Heja Sverige!♦

Skönt?

Idag på dagen lyste solen och den t.om värmde i ansiktet!! Nästan skönt faktiskt! Det var ett rent nöje att röka idag :)
Men så är det inte längre!! Nu är det återigen iskallt ute, fingrarna fryser till is och det är inte långt ifrån köldskador på kinderna!

Har precis kommit hem från Fik@. Det är så kul att träffa arbetskamraterna på fritiden. Det här är människor man träffar under lite formellare former 8 timmar och dagen, människor man nästan träffar mer än sin egen sambo. Därför är det ju riktigt kul att komma ut och käka lite och snacka skit.. Försöka släppa jobbet och bara vara.. Lyckad kväll vill säga :)

Borde gå och sova nu, blir ju en tidig morgon imorgon.  Hoppas det är lättare att sova idag. är dock lite tveksam för det är mycket som diskuteras idag som måste tas in.. Men försöka måste jag ju för klockan ringer ju tidigt för lite OS-Hockey!

Sov gott!


Middag med tjejerna..

Idag slutade jag jobbet klockan 16, då åkte jag och Daniel till Mio för att kolla in dagbädden. Men tydligen kommer den inte förens vecka 10.. hmpf!

Nu ska jag strax gå till Fik@ för att käka middag med tjejerna på jobbet. Ska bli trevlig. Tror jag ska smälla i mig en tre-rätters :)
Nu måste jag byta om innan jag går. Ha det!!

Kan inte sova..

Veckan som varit har det varit så mycket som snurrat i skallen på dagarna så när det är dax att knoppa in på kvällen har jag varit så sjukt trött att jag bara däckat av ren utmattning. Har varit riktigt fysiskt trött på kvällarna.. men inte idag! Nu snurrar tankarna så fort jag nuddar sängen och jag kan inte sova. Nu ger jag upp efter att ha försökt sedan 22:30. Tycker att efter 4 timmar kan man iaf säga att jag försökte..

Efter lite packning idag så har jag shoppat lite, tränat och sedan varit på TG hos Anna P ( fd Anna J). Nice, nice!

Nu är det Canada- Tyskland (3-0 efter 5 minter in i andra) och jag ska nu ödsla all min energi till matchen.. Ha det!

Uppdatering: Detta inlägg skrevs i natt men av nån anledning kommer det in nu (?) Lite lagom fördröjning :)
Feber, hosta och en ganska låg stämmning på jobbet är vad som väntar mig nu.. Hörs


Packar och drömmer mig bort..

Flexade hem idag vid 13:30 för att kunna packa lite idag innan träning och Tisdagsmiddag. Är lite nervös inför flytten, vet inte riktigt varför men känner lite pirr. Dels för att det ska bli kul och lite för att jag är nervös för om jag ska trivas. Älskar ju den här lägenheten. Tänk om jag inte trivs i den nya lägenheten? Tänk om jag inte trivs i området (100 meter bort men grannarna kanske är jätte högljudda eller gnälliga)

Ja, ja nu har jag ätit en bulle och ska fortsätt packa lite, ha det!!


Jag har föresten hittat just den dagbädden jag letat efter..  Den kommer göra sig sjukt bra i gästrummet.. Om nån vill köpa en liten present till mig i helgen så finns den på MIO. Det är ju toppen, inte så lånt att åka. ;)


Lite glädje :)



Har haft beredskap I en vecka. Men en stor systemuppdatering gjorde att vi I Nyköping inte kunde ha beredskap mellan Lördag 18:00 och Måndag 08:00. Detta blev jag sur på, mindre pengar än beräknat :(


Igår ringde dom från jobbet efter nio och sa att det var dax att jobba. Slängde I mig maten och 12 minuter senare sitter jag I bilen på väg ner mot jobbet då dom ringer igen och säger att det är avblåst!! Irreterande värre!

Sedan är det ju det här med flytten, det har ju krånglat till det lite med att vi inte får flytta in förens på måndag och alla som velat hjälpa till jobbar ju på vardagar.. Morr och grymt!


Men när jag kom till jobbet imorse möttes jag av nyheten att vi ändå får tre timmars övertid för att vi blev inringda. YEAH! Sedan kom beslutet att vi ändå skulle få betalt för helgen.. Lönen I mars räddad!!


Och inte nog med det så fick vi idag veta att vi får flytta in alla saker på Söndag (dock inte möblera och sätta upp tavor, för besiktnigen sker på Måndag) Så nu är jag gladare igen :)



btw, så ääälskar jag att jag kan blogga från mobilen ;) Ha en bra dag!

 


Long time no see..

Mycket har hänt sedan sist och jag har inte riktig varit på humör för att blogga. Men nu skall jag iaf berätta.

I Tisdags fick hela kontoret veta att företaget skall centraliseras och vårt kontor i Nyköping skall flyttas till Umeå. Så antingen flyttar vi 90 mil norrut eller så sägs vi upp. Detta kommer inte gå ikraft förens nästa år men det kom ändå som en käftsmäll. Här har man gått omkring och trott att man var säker på sin arbetsplats och så kommer bomben. Inte allt för kul tider att bli "arbetslös"på heller. Lågkonjuktur och hög arbetslöshet.. Men men, det är som det är och det är inget jag kan göra åt saken- Jag får försöka ta det för vad det är och göra en möjlighet av det. Men det är inte så lätt! Nu var det slutskrivet om det så länge och vi övergår till något annat väldigt trist- VÄDRET!!

Hur j*la länge ska det snö? Förra året på Påskafton flyttade vi ut alla bord från den inglasade verandan och satt ute på gräset i bara en tröja och fikade. Njöt av värmen och solen.. Tror inte det kommer bli så i år :( Det känns som det aldrig kommer slutyta snöa och än mindre att dessa snömassor som finns kvar kommer nog aldrig att smälta.

Lite kul är det ju att vi ska flytta om mindre än en vecka.. Tänker inte ens ta upp hur mycket vi har kvar att göra :)

Ska försöka göra ett gladare inlägg nästa gång ;)


På Spotify..

just nu går denna låt om och om igen..


Tisdag

Nytränad och alldeles slut. Måste ta det lite lungt innan jag hoppar in i duschen för att sedan gå till Tess som bjuder på Tisdagsmiddag.

Måste berätta om ett samtal jag hade med en kund häromdagen. jag har tystnadsplikt men tror nog att det här ska gå bra. Till saken hör ju också att jag inte kan någon tyska... så stavningen är därefter :)

Jag: välkommen till Vattenfall, du pratar med Sandra

Kund-  Ich heisse .... sprechen sie Deutsch?

Jag- (på klockren spanska) No! (sedan försöker jag få kundens telefonnumer för att en kollega ska ringa upp genom) Kuns vir telefnir dir?

Kunden förstår självfallet inte och börjar förklara sitt ärende. Konstigt nog förstår jag vad han vill. Han berättar att dom bor i Tyskland och har en stuga i Sverige. Dom har kollat igenom förra årets fakturor och har en fråga..Dom har inte varit i stugan sedan i augusti och undrar hur det kan ha gått så mycket el i september?
Kund avslutar med:
Verstehst du?

Jag- si! (där börjar alla mina kollegor skratta åt mig och min spanska och gör mig ännu mer nervös..)

kund- warum?

jag- darum.. (vilket i min värld betyder -därför)

Kund tar hela storyn igen och frågar om jag förstår... svaret blir

-Si eller Nej... ehhmm  kuns vir telifonir dir...

Kunden lägger på!

Mina kollegor fick sig ett skratt och likaså jag när chocken väl hade lagt sig, men kunden var nog inte allt för nöjd :(


Nej, hopp in i duschen för nu är jag hungrig. Ha det!!






Lördag

Nytränad och helt slut. Var fortfarande trött efter träningen igår så jag vet inte om det var världens bästa spinning-pass, men styrkan gick bra :)

Igår flexade jag hem vid 14:00, så himla skönt. Ner på stan och fika. Det var verkligen inte igår jag fikade på stan... eller jo det var igår men det var länge sedan sist :) Sedan gymet och efter det kalas hos kusin Martin som fyllde 20. En bra dag alltså!

Ska nog försöka packa lite och jag tror lilla Izza kommer på besök. Ha det!

Onsdag

Det är svårt att blogga efter så lång tid.. kommer inte ihåg allt kul som hänt eller vad jag ska skriva. Kan ju berätta för er som inte kollat ut idag att det varit snöstorm! Så idag hade jag inget annat val än att åka ut till farmor efter jobbet och skotta snö. Vägen mellan Stigtomta och Vrena var rena kaoset. Fick åka i 50 km/h för att dels kunna se vägen och hålla oss på den. Väl framme var det mörkt ute men snöskottning blev det!! Ca en meter snö hade yrt omkring och lagt sig där det INTE skulle vara så på med vantarna och ta i :)

På jobbet har vi i min grupp skämtat att 2010 är det tre personer i gruppen som får bli på smällen. Innan Januari var slut var den kvoten fylld :)

Hmnn... Nu är Paradis Hotel slut. Vad ska jag kolla på då? Greys, D.H, och Criminal Minds börjar inte förens 1/3. Men det kan iof vara bra. För jag behöver packa.
Började packa igår. Tog ner alla gardiner och tvättade dem, tog ner alla tavlor och packade ner dem. Likaså böcker och annat i vardagsrummet. Så nu ser det väldigt tomt ut :(

Imorgon skall jag köra ett morgonpass på gymet. Så himla skönt att gyma på morgonen! Gillar verkligen mitt gym och har varit där i över 10 år... men ibland är jag lite sugen på att byta gym och anledningen är just denna.. Att det inte finns några bra morgonpass. Imorgon kommer jag flexa in 30 minuter senare bara för att kunna vara med  på passet. Det skulle verkligen vara toppen om dom hade ett pass som började 7:00.

Nej, nu ska jag kolla lite TV och sedan natta kudde.

Med snöstorm ute känns det verkligen att jag behöver semester. Gärna typ en månad i Thailand eller liknande :) Men en fin Svensk sommar vore inte helt fel heller :)

Sen-sommar i Söderköping


RSS 2.0