En monolog i det fria

Kära bloggbok.
Jag har precis varit ute på en promenad. Det var menat som en trevlig promenad i rask takt och djupa diskutioner med min vän Therese ( i folkmun känd som Party Tess the mess). Men promenaden blev mer som om två vänner var ute och gick och en av dem höll en monolog. Therese hörde nämligen inte många ord vad jag sa. Jag är känd att prata snabbt och kanske otydligt så jag kan ta på mig lite av detta. Men idag var inte som andra dagar, detta var värre.
Hon trodde själv att det berodde på mössan, som hon alltid har på sig på våra promenader.
Jag tror jag kanske ska skicka ett mail till henne och berätta vad vi pratat om idag och alla dem saker hon lovat...

Igår fyllde Linda 100 år. Grattis i efterskott!! .

Ska nu gå och väcka Daniel som har jobbat natt så vi hinner äta lunch innan vi går hem till Linda och snyltar fika.

                                                                                         XOXO/ Sandra

Bröllopsmässa och yrsel

Kära Bloggbok.
Fortfarande så har inte min yrsel gett sig. Den kommer i attacker och altid när man minst anar nått. Jag hoppas det går över snart.
Jag har fått många frågor om jag är gravid tack vare denna "åkomma" men jag vill ta tillfälle till akt att dementera detta. Jag är inte gravid. Och när den dagen kommer så lovar jag att jag kommer vara snabb på att basunera ut detta.

Nu till annat som kan få folk att tänka och undra, så jag kan redan nu säga: Nej, vi skall inte gifta oss (inte än i alla fall).
Ikväll har jag tvingat med Daniel på Bröllopmässa på Grand Hotel. Han var motvillig i början men avslutade mässan med att säga att han var lite besviken, då han trodde den skulle vara större(!?)
Man blev som på vilken mässa som helst påhoppad, indragen i båser och och överskopad med brochyrer och reklam.
Så nu har jag suttit i och kollat igenom två påsar med reklam och upptäckt att jag har en otrolig förkärlek till pyssel. Jag fick en katalog med över 80 sidor som innehåller olika kort, papper, påsar, stämplar och dyl. Har kollat i den 2 gånger nu och kommer antagligen kolla i den igen.. Har jag valt fel yrke? Borde jag kanske satsa på något mer kreaktivt? Som kanske bords-placerings-kort-skrivare?

Nu börjar min yrsel komma tillbaka så det är nog dags att avrunda. Tror jag skall göra det genom att berätta hur Daniel tyckte det var att provsmaka en chokladfontän..
Sandra: Var det gott?
Daniel: Det var ju bara vanliga jordgubbar och marshmallows så det var väl inget speciellt..
Sandra: Jag vill ha en jordgubbe iaf ( går och tar en)
Daniel: Jaha, skulle man hålla in den i fontänen?

                                                                                                                 XOXO / Sandra

Då var man igång..

Jag har tänkt på det länge och undrat hur det skulle kännas. Men jag har inte riktigt vågat, rädd att blotta mig. Men nu har jag tagit steget. Gett mig ut i det okända. Startat en blogg!
Jag hoppas kunna se denna som samma terapi som 1995 års dagbok gav mig... "Världskriserna" kommer kanske se annorlunda ut men många namn som fanns då kommer återkomma idag. Så då kör jag igång:

Kära bloggbok..
Idag är jag sjuk, hemma från jobbet. Har fått en otrevlig åkomma som återkommer varje kväll. Jag blir yr och illamående. Imorse när jag skulle gå upp kändes det som jag varit på Tellus igår och spenderat mina pengar på ett sprit-bord.. men så är inte fallet. Jag är bara illamående, har fått en ihärdig bakfylla men utan den roliga dansa-shota-fest-delen.
Daniel är duktig i skolan. Hans lärare sa att han var bäst i klassen på att slåss med batong. Ja, jag vet vad ni tänker nu och det stämmer: Dom övar på att slåss med batong i hans skola!! Jag kan tycka det är lite töntigt, det är väl bara att slå, så hårt och mycket man kan! Men han är glad och tycker det är roligt och det är huvudsaken. Och jag suger åt mig lite av berömmen, det är ju ändå mig han övar på :)

Jag kommer ihåg hur det var att vara sjuk när man var liten. Mamma tog hand om en, köpte glass och tidningar. Man kändes sig trygg och älskad när man låg i soffan och käka glass och läste Min Häst eller Penny. Nu är det annat. Nu får jag köpa min glass själv, ligga ensam hemma och läsa om idioter som bränner ner våra krogar på www.sn.se. Känns inte lika bra på något sätt.. Jag tror att om jag fortsätter må så här imorgon skall jag våldsgästa min vän Linda som fyller 100 år imorgon. Hon får då bjuda på tårta och ta hand om mig!!

Jag hoppas att min yrsel och feber har gått ner tills imorgon för då kommer min finaste Elin till Nyköping för en liten stund. Hon har då med sig Patrik och lilla Adam.

                                                                                                            XOXO / Sandra


RSS 2.0