Morsdag Mamma försöker få Teddan att klät...

img_0166 (MMS)

Morsdag Mamma försöker få Teddan att klättra i träd vid Åstugan


Är på väg från Arnö efter att ha hälsat på...

img_0157 (MMS)

Är på väg från Arnö efter att ha hälsat på den här gobiten ( och hans föräldrar)


Tvätta?

Satt och tänkte på att jag skulle behvöa tvätta kläder hemma och då slog det mig att jag glömt berätta om en rolig händelse häromdagen

Daniel hade tvätttid klockan sju på morgonen men kommer upp från tvättstugan ganska snabbt och han är arg som ett bi. Han fräser ut att nån idiot har tagit hans tvätttid och nu jä*lar har han skrivit en arg lapp som talar om att dom skall ha lämnat tvättstugan senast klockan åtta.

När klockan slår åtta går han med bestämda steg ner till tvättstugan igen men kommer upp lika snabbt. Tanten som hade "snott" vår tvätttid hade varit därnere tillsammans med hennes man och informerat honom att det var den 19:e idag och han hade bokat tid den 20:e

Alla som känner D vet att han inte ofta blir arg och att han inte brukar skriva arg lappar till folk så ni kan ju förstå vad jag skrattade när han berättade detta :)


SMS-inlägg

img_0151 (MMS)


Regnig Tisdag..

Det smattrar på glastaket av regnet och jag är för första gången på länge glad att jag sitter inomhus!

Igår skulle jag vara "barnvakt" åt pappas valp. Han kom och lämnade henne på jobbet och min tanke var att gå med henne hem. Men jag kom på att jag inte hade ¨någon väska och kunde inte bära allt löst i händerna utan var tvungen att ta med cykeln hem så grejerna kunde ligga i korgen.. Detta var lite besvärligt men funkade-  i ca 10 meter. Sedan gick hennes koppel sönder. Hon har ett sådant Flexikoppel som är långt men skall rulla in sig igen. Men nu hade det slutat funka och linan var 3 meter lång.
Så jag fick vira den tunna linan runt min hand ( blev väldigt många varv) och det gjorde sjukt ont, fick försöka leda cykeln med ena handen medans hunden drog i den andra... Det gick så där kan jag meddela!
Det blev ju inte bättre av man måste gå förbi dammen på vägen hem och där finns det massor med gäss och  som denna hund var väldigt intresserad av. Dom sista 300 meterna bar jag henne hem! tjockhund!

Men man kan inte bli irreterad på henne, hon är ju så söt ♥


Dålig uppdatering

... men jag ser ändå att det är ganksa många som är inne och kollar.. men inte i Lördags- så få som var inne på min blogg i Lördags har det aldrig någonsin varit. Kan det vara vädret ;)

Jag skulle behöva ett nytt jobb! Jag skulle må så mycket bättre om jag fick ett nytt jobb. Det är så tråkigt på jobbet nu för tiden. Det är inte själva jobbet det är fel på men stämningen gör att man tappar arbetsmoralen och motivationen.. så ett nytt jobb skulle uppskattas. Gärna ett med bra lön, ganska fria tider, möjligheter till utveckling... Nån som har nått över till mig?



Onsdag..

Onsdag idag men nästan som liten Fredag, man är ju ledig imorgon.
Jag har lgat sjuk ett par dagar och precis när jag börjar bli frisk gör vi misstaget och sover med fönstret öppet... och då var det tillbaka :(

Men nu är febern borta och bara lite hosta, så äntligen kan jag gå till jobbet igen! Är så sjukt tråkigt att vara hemma.
Igår var jag hundvakt åt lilla Izza. Hon är en värdelös hund när det gäller att bli rumsren!! Hon är ju inte så van att vara i stan och allt är ju så spännande att hon inte hinner kissa... men så fort man är på väg hem, i hissen ser man hennes förtvivlan och hon springer in i lägenheten för att kissa.. Va f*n!! Tur för henne att hon är så söt..


Torsdag

Ja, det har ju hänt lite i mitt liv. Vi var ju i Rimini, Italien ett par dagar. På en pir i spöregnet gick min älskade Daniel ner på knä och friade. Han är ju helt underbar min fästman :)
Rimini var fint men vi hade lite otur med vädret. Regn 3 av 4 dagar.. men man kan ju inte få allt.
Vi drack sjukt mycket kaffe, fikade, promenerade, åt, shoppade, kollade delfiner och hajar och fikade lite till.. En bra semester!! Bilder kanske kommer senare..

Igår hade jag TG, kom ju hem i Tisdags så det blev framskjutet en dag. Älskar TG! Men det här var sista gången för denna säsong, Vi gör som TV-serierna och tar säsongsuppehåll. Vi skall ha en liten avslutning nästa om två Fredagar, det ska bli nice ♥

Rimini 2010-05-02

img_0119 (MMS)

Rimini 2010-05-02


Glad och ledsen på samma gång..

idag borde jag vara riktigt jävla glad, ska ju iväg till Italiens kust ett par dagar. Jag är glad för det också men lilla Doris är dålig. Jag vet inte vad som är fel, igår mådde hon hur bra som helst och nu är hon en helt annan Doris :(

hmnn.. detta är ju ganksa väntat men tidpunkten är fan inte den bästa!


RSS 2.0