Öland!

Nu skiter jag iu det här och drar till Öland! Ska festa och socialicera i dagarna tre. Datorn hänger med men jag vet inte om det blir tid över för bloggning. Så ha det så bra här hemma på fastlandet i erat Hallowen-firande!

En bra dag :)

Ska berätta en pinsam sak som hände häromdagen. Gick och kissade på jobbet, trots att jag tycker det är lite jobbigt med offentliga toaletter. Sitter där, blottad och hjälplös- då öppnas dörren! Hade av nån anledning glömt att låsa! Tur nog var det en vän och inte nån kille eller ännuvärre nån chef som inte vanligtvis är på kontoret. Blev kissnödig igen efter några timmar, men då höll jag meig till jag kom hem :)

En annan kul grej som hände idag, hände på Systemet. Jag var tvungen att visa legitimation! Det har gjort min dag.

22:10

Nu har jag inte kollat på Greys som jag brukar. Daniel var ju med på Efterlyst. Dock dom få gångerna man såg honom var det bara bakhuvudet man såg.. Men, men :)

Vi har sådan bra gransamverkan här på vår gård vid Nefre. Fick ett sms där det stod: du har glömt cykel-lyserna.
Snälla Anna hade observerat det så jag kunde kila ut och stänga av dem och ta en dom. Bra att ha trevliga grannar :)

Ska dona lite här hemma nu coh vänta på att Daniel skall ringa. Ha det!

En bra dag :)

Idag är verkligen en bra dag. Jobbet var ok.
Kommer hem till en överskning från älsklingen och sedan gick jag till Gina Tricot som hade nån form av VIP-kväll. Handlade varor för nästan 500 SEk, men det var 20% så jag betalade bara 396:-. fick tre lotter och vann på två av dem. Fick två presentkort på 100 vardera.
Hämtat kläder från nelly.se. Mamma tog dock klänning med detsamma och kjolen var för liten.. men ändå. Tanken är väl att jag ska gå ner i vikt någon dag.
Påtal om att gå ner i vikt kollade på kort hemma hos mamma idag, hittade ett som togs för ca 4 år sedan då jag vägde under 50 kg.. Hmn, inte snyggt att väga 40+ men något mellan där coh nu skulle vara perfekt :)




3 år!

Idag firar jag och Daniel tre år. Tiden går så fort :) Det roliga i det hela är att pirret fortfarande är där. Spänningen som finns ibörjan är självfallet försvunnet men är nu ersatt av något mycket bättre, en trygghet. Och varje dag växer kärleken på ett helt annat sätt. Jag älskar honom så sjukt mycket, min Daniel.

Jag gillar inte folk som expanderar sin "kärlek" överallt, bombaderar med sms, skriver mesiga kärleksförklaringar på FB osv. I mina ögon så förlöjligar man ju nästan den intima kärleken man ska känna tillsammans. Men jag vill absolut ha uppskattning och söta sms, men inte överallt och hela tiden. Då försvinner det fina i det hela.
Så Daniel har gjort vår tre-års dag perfekt trots att vi inte kan träffas idag. Fick imorse ett sms som betyder massor för mig och när jag kom hem stod det ett blomsterbud utanför dörren. Rosor, ett kort med ett ord som betyder mer än något annat och choklad :) Det är alldeles lagom och intimt.
Han är helt enkel underbar, den perfekta mannen för mig!




Tack Carro och TG!

För en trevlig kväll-igen. Nu ska det farmas för att sedan nanna kudde. Godnatt!

TG och Tisdag..

Tisdag idag och då är det som sedvanligt TG. En av dom bättre saker mina vänner kommit på. Kommer nu inte ihåg vems idé det var men en guldstjärna förtjänar hon iaf. för TG gör hela vardagen lite lättare och speciellt eftersom min sambo är i Sthlm på vardagarna. Tror dock att jag kommer uppskatta dom minst lika mycket när han flyttat hem igen. Tjejkvalitetstid är ändå viktigast!
På tal om sambo så "firar" Daniel och jag 3 år imorgon. Detta skall firas framför TV:n. Jag kommer missa Veckans bästa program på vår årsdag för mr Bam Bam är med på Efterlyst..

Shoppat :D

Har precis köpt en klänning och en kjol :) I like internet!!


Måndag..

En av fyra arbetsdagar avklarade och snart bär det av mot Öland för en sjuhelvetes fest :)

I helgen fick Daniel lite banning för att jag inte använde cykel-lyse av några kollegor på stationen.. så vi var och inhandlade det igår. Men jag hade ju förträngt att man ställde om klockan och att det är bäcksvart redan vid 16:45 när jag slutar och hade inga med mig.. var ju självfallet tvungen att cykla förbi en polisbil och två poliser- men dom sa inget :) Var väl upptagna med annat.

Men jag satte på dom när jag cyklade till mamma och Wille och då var det ingen som såg, förstås!

Nu har jag precis kommit hem från mamma, där jag lekt och tränat med Wille. Och så fick jag lite mat också :D

Nu ska jag göra nått jag inte gjort på länge, kolla hemnet och sen kanske beställa lite kläder från Nelly.se.

Ha det!


Söndag.. som en Söndag alltid är

Denna Söndag är som alla andra Söndagar... med några bortfall och ibland något extra. Men i storhet typ identiska..

Vaknar
Städar
Handlar mat
Äter lunch
Söndagsfikar
Kollar stan, handlar julklappar
Myser med Wille
Lagar mat
Kollar innebandy
Lagar mer mat
Äter middag
Kollar TV

Och det är också det jag älskar med Söndagar, man hinner med mycket men ändå inget :) Jag skulle aldrig kunna ligga i soffan en hel Söndag som många andra. Ibland önskar jag att min adhd inte tog över coh jag också kunde slappna av på Söndagar ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på en av världens bästa filmer  Love Actually. Älskar den filmen!



Lördag 20:38

Idag har jag fått mycket gjort men ändå känns det som om jag har massor att göra.. Jag har skruvat ihop ett litet bord till sovrummet och en ny kläd/sko-hängare till hallen. Var ju även tvungen att montera ner den gamla. Jobbigt att göra det ensam men alternativet var ju att göra det med Daniel men jag föredrar att vara sams med min sambo :)

Har även fikat på stan och handlat lite julklappar. På tal om jul så var jag på Ikea igår och skulle köpa nya julgranskulor. Ska ha vit och silver i år istället för det röda/guldiga som jag haft i många år. Men som många vet så behöver jag inte en kula utan ca 100 samt rosetter och dyl. När jag köpte mina 150 röda kulor för flera år sedan kunde man köpa 6 st för 9:- på Ikea och det trodde jag inte hade förändrats. Men tji fick jag för 6 kulor kostar 29:- det blir mycket pengar. Samt att jag har ju två "dioder" i granen som tindrar.. och dom är ju röda så jag måste köpa nytt även där. Så när jag kom på hur mycket det var så känner jag lite tvivel.. Är det värt det? Jag älskar ju julen och min gran men det är ju typ en hårförlängning eller 3 par jeans? Men jag tror ju det kommer bli så fint med silverkulor och vita rosetter.. ja, vi få väl se hur det blir.

Har varit hos mamma och ätit mat och myst med lilla Wille :)

Förra årets gran. Årets ska bli större: Visst, Daniel?


Storstaden..

Åkte upp till Hufvudstaden imorse tillsammans med moster och kusinerna. Blev lite shopping, men inte så mycket jag hoppas på :). Blev ett par leggings, en väska, ett par stövlar och ny maskara.
Sen kom Daniel och mötte upp och vi åkte till Ikea- där blev det lite mer shopping.

Nu ska jag gå och duna.. godnatt!

Btw min kusse skickade mig en söt film på fb. Här kommer den:


Ledig Fredag :)

Idag ska jag åka till Sthlm. Tanken är lite shopping men vi får se hur det blir :) Ska se om jag kan hittanån frukost nu innan dom kommer och hämtar mig.. Ha det!

Ledig!!

Nu går jag på helg! Så himla skönt. Jobbade över idag också men det kändes inte alls jobbigt då jag visste att jag skulle gå på helg så fort jag slutade :)
Har promenixat med Tessan och hon berättade om havrebollarna dom bakat på jobbet och jag blev väldigt sugen. inte på dom som hennes snoriga 3-åringar rullat, men på egna. Så jag letade upp lite havregryn och började blanda. Tror inte dom blev så lyckade faktiskt.. dom ligger i kylen och kallnar lite. Men vi får se..(?)

Har sett världens dåligaste reklam. Mio gör reklam för att köpa soffa. Den lyder typ: Köp soffa och få leverans innan jul. Som om det är bra reklam. 2 månaders leverans? Helt sjukt, skulle jag köpa en soffa vill jag ha hem den inom en vecka och inte om 2 månader. och är leveranstiden så lång.. ANNONSERA FÖR F*N INTE UT DET!

Snart börjar Criminal Minds- så himla bra! Se ya


FINALLY!!

Nu har det äntligen hänt! STARBUCKS ÖPPNAR I SVERIGE! I början av nästa år skall det ske på Arlanda. Nu ännu en anledning att åka utomlands oftare :)

Idag har det jobbats och jobbats lite till. jobbade över två timmar idag med. Klirr i kassan ;)

Har varit hemma hos mamma och lilla Wille. Han är så mysig så jag blir tokig!


Tisdag.

Idag har jag jobbat över några timmar så det var bara att åka direkt till Tessan för TG. Alltid lika trevligt med mat och tjejer! Innan jag började skriva hade jag något skitkul att skriva om men nu har det försvunnit. vet inte längre vad det var :( Kommer nog på det nån dag..

Så länge kan ni kolla på denna parodi på mina bästa hemmafruar :)


Tisdag.

Idag har jag jobbat över några timmar så det var bara att åka direkt till Tessan för TG. Alltid lika trevligt med mat och tjejer! Innan jag började skriva hade jag något skitkul att skriva om men nu har det försvunnit. vet inte längre vad det var :( Kommer nog på det nån dag..

Så länge kan ni kolla på denna parodi på mina bästa hemmafruar :)


HAHAHAHAAA!


Såg dom här idag... så kul :)





Måndag..

Efter jobbet cyklade jag hem till mamma. Vi åkte upp till nya djuraffären (jag körde) sen åkte vi till morfar på hemmet. Hämtade upp mormor som köpt en lägenhet. Så vi åkte till mäklaren och skrev papper. Skjutsade sedan hem mormor till Stigtomta i ösregn och mörker. Vilken skillnad att köra i mörker!
Sen var det hem till mamma, dricka kaffe och leka med Wille. Spöregnade när jag cyklade hem.

Det var min dag. Hoppas eran varit roligare :) Imorgon, Onsdag och Torsdag ska jag jobba över två timmar på jobbet. Bla liten extra slant inför julen och klapparna..

Saknar min kille ganksa mycket idag. Önskar att han vore hemma :(


Måndag..

Efter jobbet cyklade jag hem till mamma. Vi åkte upp till nya djuraffären (jag körde) sen åkte vi till morfar på hemmet. Hämtade upp mormor som köpt en lägenhet. Så vi åkte till mäklaren och skrev papper. Skjutsade sedan hem mormor till Stigtomta i ösregn och mörker. Vilken skillnad att köra i mörker!
Sen var det hem till mamma, dricka kaffe och leka med Wille. Spöregnade när jag cyklade hem.

Det var min dag. Hoppas eran varit roligare :) Imorgon, Onsdag och Torsdag ska jag jobba över två timmar på jobbet. Bla liten extra slant inför julen och klapparna..

Saknar min kille ganksa mycket idag. Önskar att han vore hemma :(


Söndagkväll..

Idag har det lagats mat och sedan var det dax att mata ankorna. Loppan skulle följa med och kolla på innebandy så jag sms:ade henne att vi skulle mata ankorna innan och hon var välkommen att komma förbi. Då fick jag tillbaka "haha, ni är ju för kul. Ja det kanske vore nått. Vi ses där! :)" hon hånade oss men ändå när hon kom tog hon påsen med bröd från daniel och började mata ankorna. Mamma, Dennis och lilla Wille hade sett oss när dom var ute på promenad och kom förbi och kallade oss för pensionär-par, skrattade och hånade. Men ändå lämnade mamma bort Wille till Dennis och ställde sig i mitten av ankhavet och ville ha bröd.. Hmnnn, dom hånas men vill ändå vara med :)


Sen var det innebandy för hela slanten. Polisen förlorade förstås men det var kul ändå. När vi gick ut från hallen hörde vi pojkarna snacka om vad "aina" hade gjort på plan..  Känns lite konstigt att killarna kallar min kille för "aina"

Nu är det soffläge som gäller. Det var ju egentligen helgens tema men med mitt adhd visste man ju att det inte skulle funka en hel helg :)

Har en 4 dagarsvecka att se fram emot. Är ledig på Fredag. Ska åka upp till Huvudstaden med Moster Åsa, Sara och Loppan sen ska jag träffa Aina och sova kvar. Kram

Söndag.

Igår slog adhd:n över och jag tillsammans med sambo gick till Fik@ och åt, sedan hem till Filip. Filip, Tobias, jag och Daniel gick tillbaka till fik@. Mötte upp Sara, Sofia och Bibbi och begav oss till Tellus. Besöket där blev kort för mig och Daniel men vi var där iaf :)

Idag handlade vi innan Söndagsfikat och sen har det promenerats med Tessan. Nu ska jag nog vara duktig och laga lite matlådor så det är gjort innan innebandyn. Puss så länge

Jaha..

Tanken med den här helgen var ju att inte lämna soffan.. Lyckades ju ganksa bra idag men nu börjar jag bli rastlös. Har varit barnvakt idag. Vanligtvis brukar Jonte ty sig till Daniel men idag var han lite dålig och då var det bara faster som gällde- mysigt!

Sen åkte vi förbi pappa och lämnade lite smörgåstårta, sen farmor och nu är vi hemma. Nu är ju frågan om man ska bädda ner i soffan eller om man skall göra nått skoj? Jag skulle behöva vila men har lite för mycket spring i benen (adhd) för att kunna slappna av.. Ja, vi får väl se vad kvällen har att erbjuda.


09:15

Hmnn.. tror minsann att min kropp behövde sova lite. Vi gick och la oss klockan 21:00 igår och sov till 08:00!! Helt sjukt! Men nu känner jag mig lite bättre iaf.

Ska snart till Svalsta och vara barnvakt åt trollen.

Äntligen Fredag!

Idag har jag verkligen längtat tills att arbetsdagen skall ta slut så jag kan inta soffläge- och aldrig resa mig igen :)
Min kropp och själ behöver vila och det ska dom få göra denna helg. Jag kanske inte ska skriva för mycket då jag har beredskap på jobbet och kan bli inringd närsom.. men fram till dess skall jag vila!


100 år vs. 23 år

Igår var jag på 100-års fest i Globen. En väldigt trevlig tillställning men man kom hem lite sent för att vara arbetsdag dagen efter. 1000 vattenfallare på samma ställe..

Imorse var det bara att kliva upp lite tidigare än vanligt för att dekorera en av smörgåstårtorna. Jobbade och sedan skynda hem för att dona det sista innan all familj kom för att fira Daniels födelsedag.
Det var mamma, Dennis, mormor, moster Ninni, moster Åsa, Rasmus, Martin, Magnus, Sofia, Johan, Jenny, nellie, Jonte och Wille från min familj och Daniels mamma, pappa, farmor och bror från hans.. Stackars familjen Abrahamsson fick träffa halva min släkt på samma dag. Men jag tror det gick bra trots att min familj är lite knäpp :)

Nu har Sara precis varit här och ätit och jag kollar Criminals Minds..


Så typiskt..

Bara för att jag vet att jags ka upp tidigare än vanligt i morgon och även komma hem sent igen kan jag absolut inte sova! Så sjukt irreterande.


Tisdag

Idag har jag jobbat, som vanligt. Men idag var en seg dag på jobbet. Jag frös, huvudet värkte och lite feber gjorde sig påmind.. inte alls bra. Siffrorna flöt ihop i den där j*la exellfilen och humöret var inte riktigt på humör.

Efteråt var det bara att stressa hem för att göra smörgåstårta. Mamma kom hit och hjälpte mig och det är jag tacksam över. Annars hade jag aldrig hunnit.

Sen kom en av veckans höjdpunkter. TG! Hemma hos Madde denna gång, god mat i goda vänners lag. Ny traditionen att vi kollar på Desperat H är mycket uppskattat. eller hur Anna?

Nej nu är det tid för sängen för imorgon är det fest på Globen som gäller. Ha det!

Äntligen ..

Äntligen en lugn stund :)

Efter jobbet skyndade jag hem då mamma var hemma hos mig och väntade. Hon hjälpte mig handla till kalaset på Torsdag. Sen har jag städat, städat och städat.

Häromdagen när Daniel damsugade tyckte jag att dammsugaren lät lite konstigt så jag frågade om dammsugarpåsen var full. Jag fick svaret Nej och trodde då självklart att han hade kollat. Men nu när jag skulle dammsuga var påsen proppfull och vi hade inga fler hemma.. Så det var ju bara att sätta sig på golvet med en soppåse i knät och gräva ut allt äckligt dam, hår, barr, plåster.. Fy fan vad äckligt!

Nu är jag äntligen klar, eller det är jag egentligen inte men jag var tvungen att äta lite och nu såg jag att extra-avsnittet av Hollywoodfruar börjar strax..

TRÖTT!!

detta skulle jag göra idag..

söndagsfika- alltid!
spela innebandy (daniel)- japp!
åka till mormor antagligen ta en fika- absolut, men blev middag istället för fika.
åka till farmor, yttligare fika- kaffefika.
åka till moster Ninni och hämta Doris :)- the och fika.
åka till brorsan, hämta laddare och prata med barnen- klart, slog ihop den med övningskörning :)
åka till pappa.. här orkar vi nog inte fika mer utan det blir nog bara kaffe :)- kaffe förstås.
handla mat inför kalas i veckan- handlat mat.. men inte för festen. det gör jag med mamma imorgon,
laga matlådor- jajebing!
städa- nja.. Daniel har plockat undan medans jag lagat mat.
övningsköra- jo då. Och det gick bra också!

Hela den här veckan är sjukt stressig

MÅN- jobba, städa, övningsköra, handla strumpbyxor och köpa mat
TIS- jobba, göra smörgåstårta och TG
ONS- jobba till lunch sedan upp till STHLM, Globen för Vattenfalls 100-års galej
TOR- jobba sedan stressa hem för att vänta 20 gäster på smörgåstårta och vanlig tårta :)
FRE-jobba sen sova :)

Nu är jag helt slut och ska snart nanna kudde, först lite farmande i vanlig ordning. Godnatt!

En hektisk Söndag

Idag har vi massor att göra.. Vi ska:
spela innebandy (daniel)
åka till mormor antagligen ta en fika
åka till farmor, yttligare fika
åka till moster Ninni och hämta Doris :)
åka till brorsan, hämta laddare och prata med barnen
åka till pappa.. här orkar vi nog inte fika mer utan det blir nog bara kaffe :)
handla mat inför kalas i veckan
laga matlådor
städa

och så skulle jag vilja övningsköra nån gång under dagen..

Men nu ska det Söndagsfika. Söta Elin och Adam kommer!!

Lördag natt..

Klockan är strax över ett och jag har kommit hem. Har varit födelsedag/inflyttningsfest hos min käre vän Madde. Festen, sällskapet var underbart. Orkar dock inte diskutera resultatet i fotbollen..

När lkockan började slå Lokal-dax begav vi oss mot Fik@ som till våran förvåning stänge precis då. Så det var ju bara att knalla ner till Tellus. Så fort jag klev in genom dörren fick jag en klump i magen. Jag var rädd för att vara där. Helt sjukt! Dom där j*la idioterna som eldar Nyköpings nattklubbar har skrämt mig. Jag tror att när dom inte lyckas elsa upp det när det är tomt kommer dom tyvärr försöka när det är folk därinne.. dom har ju inte brytt sig om faran för allmänheten förut och jag tror inte dom kommer börja göra det nu heller. Så fort jag såg nån som jag inte sett förut, nån som inte var från stan såg jag framför mig hur han bar på en bomb.

Så jag följde med Anna, som var hungrig, och köpte mat. Sedan gick jag hem..


Idag har jag varit i Norrköping med Daniels föräldrar och shoppat. Jag fick en jättefin vinterjacka som jag är sjukt nöjd med. Tack min älskling!

Nu blir det lite farmandes, sen väntar sängen :)


Fredag igen :)

Idag har det hänt så sjukt mycket i Nyköping. En bomb har placeras utanför Tellus som bombpatrullen sprängt, en man hittades skottskad utanför Anna, 50 meter från mitt hem! Lilla idyllen har förvandlats till värsta gangsterstaden.

Nej, nu ska vi dona lite för snart kommer folk hit på lite mys


Torsdag..

Dagens Torsdag har varit som en helt vanlig Torsdag- som det ska vara.
Jobbade, åkte hem, handlade lite, åkte till stallet med Loppan en sväng. Bakat, slappat, snarrat. Perfekt alltså!

Min laddare till min kamera är försvunnen. Den har varit borta i ett par veckor och det stör mig något väldigt! Ska jag köpa en ny laddare kostar det 500 kronor. Kan man ju lika väl köpa ny kamera :(

Nu är det dax för världens bästa kriminalserie. Criminal Minds ♥ Se ya!


Oh my god!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5921835.ab


Oh my god!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5921835.ab


KLAR!

Myskläderna på
Nerbäddad i soffan
Pollypåse
Festis och nu börjar GREY`S


KLAR!

Myskläderna på
Nerbäddad i soffan
Pollypåse
Festis och nu börjar GREY`S


Nu närmar sig helgen..

Igår skulle jag och Daniel spala Badminton så jag ringde till Gumsbacken och bokade bana. Men jag hade inte numret  i huvudet eller på mobilen så jag ringde 118 188 för att få numret. Men dom hittade det inte! Hon höll på jättelänge och jag tom sa att jag brukade googla korpen/nyköping och på så sätt få numret... men hon hittade ändå inte. Så det samtalet kostade ca 100 kronor och jag fick ändå gå upp till datorn och googla fram det!

Sen blev det aldrig någon badminton och vi missade att avboka banan. Klantigt och otrevligt men vi glömde. Senare på kvällen får jag ett sms av Daniel där han skriver att dom har ringt upp honom och vi debiteras för kostnaden.. inget konstigt med det, förutom att när jag (tjejröst) ringde och bokade sa jag bara namnet Abrahamsson. Och då har dom av gjort en uteslutning bland alla Abrahamsson i Sverige/ Nyköping och sen korpen och kommit på att det kanske kan vara Daniel och ringt upp honom. Snacka om vild chansning..

Så att inte spela badminton igår kostade oss ca 220 kronor!

Tisdag och TG

Min Tisdag har gått väldigt segt på jobbet idag. Ibland kan det ju kännas som om dagen aldrig tar slut och precis så var det.

Men efter regn kommer solsken och solstrålarna idag var mina vänner på TG. Detta middagsfenomen är verkligen guld värt.

Av nån konstig anledning röstade mina vänner bort adoptionen av hamstern Doris med motiv att hon var gammal och närmare döden. Dom tror visst att jag är dålig på att hantera djurs bortgång(?) Men det kan ju Hannah intyga att så inte är fallet ;)
Som tur är har dom ingen talan i adoptionen och lilla Dorran kommer flytta hem till mig!

Godnatt och tack till Anna J för en trevlig middag!  XOXO

Jag ska få en dvärjhamster!!

Idag fick jag meddelande på msn av min kusin som frågande om jag vill ta hand om hans DORIS. Jag frågade Daniel och det gick bra. Jag ska bli mamma igen!

Söndag..

Det är Söndag och livet känns inte allt för kul idag. Jag har en sådan nackvärk att jag knappt vill röra på mig. Varenda gång jag hostar känns det som om huvudet skulle lämna nacken. Inte alls skönt!

Hoppas det blir lite bättre snart iaf. För idag är ingen vanlig dag - det är kanelbullensdag! Det är så jävla töntigt och Nordiskt att hitta på sådanna här dagar. Dom skapar sådanna här dagarför att det ska vara tilllåtet att frossa.. Jag frossar varje dag. Behöver inte någon högtidlig tillåtelse!
Jag kommer aldrig att fira kanelbullens dag med pompa och ståt (kommer aldrig fira den i huvudtaget) men finns det bullar på Söndagsfikat som ser goda ut kommer jag nog köpa mig en eller två.


Igår var vi nere på stan och åt frukost. Sedan blev det lunch hemma hos mamma. Jag och Carro åkte och kollade på innerbandy och på vägen hem slank jag in på fik@ för en kaffe.
Gick hem och gjorde mig iordning för att gå ner till Fik@ igen och äta tillsammans med Anna J och Daniel. Miiicket trevligt men nackvärken gjorde sig påmind redan där så kvällen blev inte så läng.

Grattis :)

Detta är inlägg nr 500! Kanske måste skriva något roligt då? Men man ska ju inte bryta gamla banor  :)

Kanske borde bjuda mig själv på något fint idag för att fira att nr 500? Blir nog en sväng på stan efter jag städat iaf, måste ju ändå ha nått i magen.

Puss


det här är min IDOL :)


Fredagsmys..

Alla har skrivit att dom ska ha Fredagsmys på sin status på Facebook idag. Vad är Fredagsmys? Är det Fredagsmys att sitta framför sin stora TV med hämtmat från grillen på hörnan och kolla på Idol? För då är det vad jag har idag!

Längtar efter min kille som jobbar och kommer hem vid 23:00. Längtar efter att bara krypa upp i hans famn!










 


Tårar i ögonen när jag läser detta

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5892212.ab


Äntligen Fredag!

igår var det Fik@ och sedan Rockbaren som gällde. Det är så sjukt kul att kolla på alla som sjunger Rockkareoke :)

Nu ska jag iväg till jobbet. Ciao!

Här är en snubbe som KAN sjunga iaf :)


RSS 2.0