Tisdag..

Ska snart till jobbet. Inte så skoj men efter jobbet skall jag till Tandläkaren. Ush och tvi!

Ha en bra dag

Barnvakt..

Idag åkte jag och Daniel ut till min storebror. Han och hans tjej skulle ut och "göra stan" på deras egna lilla vis (  vara hemma till halv nio) så jag och Daniel var barnvakt åt dom små trollen.. det är sånt här som gör att den biologiska klockan börjar ticka så högt att man kan höra den ;)
Men mysigt var det..

En hel helg..

Har inte haft tillgång till en dator på hela helgen. Efter lite strul i Fredags så åkte jag och Daniel ut till stugan och grillade. Tanken var att vi skulle se fotbollen ute på terassen och mysa men av nån anledning så hade Tv:n gått sönder. Detta märkte vi dock efter vil lyft ut den..
I Lördags var det Beach-Volley-Boll-turnering på Strandstuviken.  Daniel spelade med två vänner (Alex och Anders) Sara och Sofia hjälpte mig hejja på grabbarna.
Sen var det dax för lite jobb på Lotsen. Meningen var att jag bara skulle hova men det blev även lite barjobb.
Idag, Söndag, åkte vi ut till stugan och åt frukost och sola. Sen var jag på "barnkalas". Skruttungarna fyller 2 och 4 år.
Där tog jag årets första bad (dock i pool med 24°C) och det var ganska kallt men ändå uppfriskande.
Ungarna fick bl.a en studtsmatta som kom till nytta och nöje.
Sen var det dax att åka tillbaka till stugan och laga mat. Daniels föräldrar kom nämligen dit på lite grillat.

Så det är min helg:) Jo, jag fick även en present av min mamma som har varit i Tallin i ett par dagar. Hon vet hur mycket jag älskar Mozartkugel och all Mozart-godis för den delen. Så hon köpte en Mozart-likör!! Hur god som helst. INGEN ska få smaka ;)

Här kommer lite bilder från helgen :) OBS!! Kolla in Daniels bränna ;)
































förstår inte

King of Pop är död.! R.I.P M.J!! Hela Sverige, antagligen Världen sörjen bortgången av Micheal Jacksson. INTE JAG!
Hur många hits han har gjort och hur bra folk mår tycka hans musik är så kan jag inte sörja hans bortgång. I mina ögon är han en pedofil som levde på en stor gård tillsammans med små pojkar och en apa. Och när en av pojkarna anmäler honom för våldtäkt och ofredanade köper Michael hans föräldrars tystnad för över 100.000.000 SEK. Hoppas lilla pojkens sår kan läka nu när hans föräldrar har blivit rika (!?)

Nej, jag sörjer inte King of Pop. Hans "livsverk i musiken" finns ju alltid kvar för den som vill lyssna. Och jag kanske känna att jag är lite lättnad- nu finns den en mindre pedofil som utnyttjar pojkar på Världen.

Sommardag.

Idag har jag följt med Sara till stallet. MYYYYYS! Sen äkte vi ner till hamnen och skulle ta en glass men det slutade på Lotsen med en drink.

Insåg idag när jag såg bilder som Sara tog att hållning när man rider försvinner efter tio år. SÅg ut som en fet padda till häst.. Men men,..mysigt var det


Paddan på häst




Men trevligt att vara ute i naturen




Så här ska det se ut.. Sara på samma häst i måndags..


Fattig men glad

Nu har jag betalat dom resterande 11.000 på Thailandsresan så nu är kontot tömt. Men lika glad är jag för det men gladast är nog..

Ska ta mig ut i solen nu. var bara tvungen att betala alla räkningar. Förstår inte varför jag inte gjorde det när det regnade ute. det känns iof lite trevligare när det är fint väder :)

Ses när solen gått ner :)

Inhopp

Jag har idag gjort ett litet inhopp på Lotsen som Hovmästare. Riktigt roligt men nu är jag helt slutkörd och måste sova. Godnatt

Onsdag

.. Och fortfarande sol!
Vet inte om jag har dragit på mig en ihärdig förkylning, Den senaste veckan har jag haft ont i halsen och lite feber när jag vaknar.. men det har snabbt gått över. Idag har jag hostat mig igenom morgonpromenaden- inte bra.

Ska nu gå till jobbet och återigen kolla ut från kontorsfönstret på det fina vädret.

Ha det!

Tisdagkväll

Har varit i hamnen med bästa Madde. Mycket trevligt. Dock hade jag önskat mer sol i ansiktet men kvällen får ändå mer än godkännt.

Nu blir det lite fotboll. Heja Heja!!

Världens bästa Madde




Tisdag

.. Har precis gått en promenad och skall snart bege mig till jobbet. Jag är trött idag. Jag förstår inte riktigt varför(?)

Vill inte jobba idag, vill bara ligga och sova i solen.. Nej, nu ska jag göra mig iordning. Ha en bra dag!!

Oj då..

Var och kollade på lite Korpen-boll. Dock så blev matchen över 30 minuter sen då dommaren blev misshandlad i matchen innan. Helt sjukt! En korpenmatch..

Sen åkte vi och kollade på när Sara hoppade Måndagshoppning. Daniel har lovat att han skall rida. Det ska han få hålla den här sommaren.

Nu ska jag gå och lägga mig. God natt!

Måndag..

Jaha.. då har man jobbat då. Sjukt skönt ute och var inte det minsta lockande att sitta på ett kontor och se det fina vädret.

Nu ska jag snart åka och kolla när Daniel spelar fotboll. CIAO!

Vardag igen..

Har varit ute och promenixat på morgon. Jättefint  väder! Synd att jag inte är ledig idag då..
SKa ducha nu och sen cykla ner till jobbet. Ha en bra dag!!


Jahaaa..

... då var min semester över och NU kommer solen och värmen.. Det är väl typiskt! Och till alla er som har semester när det är fint väder: Jag kommer ändå vara brunare i slutet av sommaren!! ;)

Sitter och kollar på en film som visas på 5:an. Sådär faktiskt.. Ska snart gå och sova. CIAO!!



Sista kvällen..

Självfallet ska det vara varmare idag än alla andra semesterdagar tillsammans.
Har varit hos farmor och i mammas stuga. Nu är det dax för lite rulerblades innan man gör sig iordning för jobb imorgon..

Sista semesterdagen

Idag är min sista lediga dag innan jag går tillbaka till jobbet. Den skall tillbringas hos farmor där det är förberedning för skördning. Sen blir det kanske en sväng förbi mamma där jag har lovat att hjälpa henne gräva ny rabatt. Har jag blivit en dräng/ trädgårdsarbetare på min semester?

Thailand..

Vi flyger ju till Phuket men skall bo i Krabi. Jag har dock kommit på att vi ska flyga från Krabi till Bangkok och vara där över ett dygn. Det tar bara en 1,5 timma och flyga enkel resa. Därifrån skall vi åka till Chantaburi och göra nått jag alltid velat göra. Simma med delfiner!! Sen flyger vi tillbaka till vårat lyxhotell :) Nu ska jag bara sälja över idén till Daniel ;)


Midsommardagen

Skulle bara åka och käka lunch hos mamma vid två men blev kvar lite längre. Har klippt hennes gräs och trimmat hennes kanter medas Daniel och Dennis byggde växthus..

Nu vet jag inte om jag ska desperat hitta nån att gå ut med i kväll eller om jag ska slo mig till ro i soffan..

Midsommar 2009

Midsommar för mig.. Jordgubbar!




Mamma och Daniel




Moster Ninni och kusin Sofia ;)




Dax att gå till Ok hällens midssomarfirande i Stigtomta



3-kamp i år blev. Pilkastning, innebandy och fotboll..








Dax att gå hem och fika..






Lite fotboll på  TV




Oj.. Daniel var så trött så han gick och la sig en sväng...




... medans vi andra spelade lite spel





Runt 23.00 kom filtarna fram..


Jahaaa..

Nu har jag precis kommit hem från Skeppsbron.. eller Lotsen som jag gärna fortfarande säger. Trevligt men inget sommarväder precis.
Av nån konstig anledning så vill jag inte gå och lägga mig fast jag är ganska trött (?) Ska nog kolla lite TV..

PÖSS

21:12

Har precis ätit. Väldigt mätt men sitter ändå och äter vindruvor :)

Jag har bakat idag. Chokladmuffins, midsommar-hallon och citronmuffins och en "midsommar-tårta". Jättefina!

Nu har Daniel gått och tränat innan han ska till jobbet så nu är jag helt ensam oh sitter och lyssnar på Brad Paisley.
Nu är ju frågan ska man krypa ner i soffan eller hitta på nått att göra?

vilken ironi..

Kollar vädret. På måndag skall det vara sol i HELA Sverige och 20 °C. Min första arbetsdag!!

Dan före..

Idag har jag varit med min mor och skjussat omkring mormor. Mormor har inget körkort så det passar mig ganska bra när hon skall göra ärenden.. Då får ju jag köra ;)
Vi har varit på Blomsterlandet (jag köpte midsommarblommor till pappa, svärmor och farmor) sen var det Jysk, Rusta och ÖB. Mormor letade efter nån bambupersien som hon skulle ha. Sen åkte vi och storhandla .. inte så smart dan före midsommar. Massor med folk. Sen tillbaka med mommo till Stigtomta. Blev en del körande ;)

Nu har jag och Daniel varit och handlat.. återigen massor med folk. Nu ska jag vila lite sen ska jag baka lite


mina midsommarblommor som jag var och plockade igår


snarr ;)

Gick till Henköp och köpte snarr. Det blev ett wienerbröd och lite mozart-kugel. Visste ni att nästan alla matbutiker har börjat med lyxgodis? Premiym heter det och är lösgodis fast LYX. Det finns mina absoluta favoriter Mozartkugel. Kostar endast (!) 199 kr/kilot. som hittat. Plockade ner ca 12 kugel i den fina guldpåsen och det blev bara (!) 60 kronor.. Men gott är det!


...

... nu ger jag upp. Har så himla tråkig och inget att göra. Inget bra på TV heller!
Fy F*n. Sånu ger jag upp och går ut en sväng.. kanske går oh handlar godis eller nått.. CIAO!

killar och städning..

Ska kankse inte dömma alla killar efter min kille men han är usel på att städa. Han försöker verkligen och gör sitt bästa. Det är jag helt övertyglad om. Men hans bästa är inte som mitt bästa bara. Igår var han gullig och städade. (När han var klar med att tvätta golvet sa jag att vi skulle vara barnvakt åt två hundar, kanske inte så snällt)

Idag när jag frågade var min bankdosa var svarade han.

- Den ligger nog i soffan, under kudden. Den hamnade där när jag städade..

Själv så tyker jag att när man städar så lägger man saker där som skall vara och inte låter dom "hamna" mellan kuddarna i soffan.. men men, det kanske bara är jag?

han är iaf väldigt söt -min kille!


köpa skor på H&M?

Jag har aldrig köpt skor på H&M. Men ska ge det ett försök iaf den 14 november..  För Jimmy Choo är H&Ms nästa gästdesigner. Me like! Jag har nämlingen inga skor och skulle behöva ett par..


--fjöwiosk emjkadsö nhdfqä

Kommer nog inte skriva nått inlägg idag, iaf inte förens ikväll. Jag ska nämligen till Tandläkaren idag och kommer bli väldigt drågad. Hatar detta!

Tisdag 21:55

Idag har solen tittat fram men det har inte varit varmt. Men man får vara glad för det lilla. Det är nog den enda sol jag kommer få på min semester..

Idag har jag kört bil med mamma, bråkat med min störda lillebror och varit barnvakt åt två skithundar ;)

Tog med mig odjuren till pappa så dom kunde springa fritt och leka och jag kunde ligga i gräset och mysa.

Sen  har det varit fotboll gånger två. Sveriges u21 match mot vitryssland. Oj vilken match! Sen blev det en annan sorts fotboll. Korpenfotboll.


Nu ligger hundarna uppe på några kuddar i soffan och sover.. sååå söta. Har tyvärr ingen kamera så kan inte fota. Här kommer några gamla bilder på dem.




SOL!!

Gick ut på balkongen i underkläder och frös inte... för solen var framme!! Äntligen!!
Men glädjen kommer inte att hålla i sig så länge då smhi säger att det bara kommer vara sol idag på dagen sen kommer moln och lite regn igen.. S
Skönt med en dag där solen visar sig under dom här 17 dagarna jag är ledig.

Snart ska jag iväg till mamma och köra lite bil. CIAO!

Sjuka människor..

På Kanal 5 just nu handlar det om människokr som är KÄRA i föremål. En tjej är kär i en pilbåge.. Vem kan vara kär i Golden Gate bron? Vem gifter sig med Eifeltornet? En svensk tjej är med.. hon är kär i Berlinmuren.. Så sjukt!

Objektumsexuella?! Varför ger man det ett namn? Varför inte bara kalla dom galna?

 

körkort..

Nu dax för lite körkortsfrågor med Vänner i bakgrunden ;) Sen är det dax för CSI (som var bättre förr... innan HAN dog)


Måndag 16:06

Idag vaknade jag som sagt med feber men ju längre dagen har gått så känns det bättre.
Har varit hos farmor med min stalldräng Daniel. Vi har tömt logen på hö. Eller rättare sagt börjat tömma logen på hö. Snart är det en ny skörd som skall in.
Förra året efter höskörden så var jag sjukskriven i 2 dagar. Jag vaknade upp dagen efter och trodde jag fått ryggskott. Kunde inte röra mig. Fick rulla ur sängen. Kom på efter en dag att det inte var ryggskott utan bara ren träningsvärk..

Ska snart åka till mamma på bjudmiddag ;) Skönt med semester när man inte behöver laga någon mat..

Ciao!



Måndag..

Inte kul att vakna upp med feber och en hals som gör sjukt ont. Inte nog med det är dåligt semester så skall jag bli sjuk? Precis vad jag vill slösa min semesterdagar på!!

Fik@ all star party igår var riktigt trevligt! Men jag mådde redan  igår lite dåligt så jag gick hem runt 01:00

Nej, nu ska jag till farmor och tömma hötorken på hö så vi får plats med årets skörd. CAIO!

Fik@ All Star Party!

Ikväll är det fest! Alla som nån gång jobbat på Fik@ har fått en inbjudan om fest. Personalfest i all ära men Fik@ All Star Party kommer bli nått ut över det vanliga..

Borde kanske göra mig i ordning snart men jag gör några körkortstest till ;)

Amor ;)

Ni kan kalla mig dejting-guru eller nått liknande idag. Kan nog inte berätta så mycket detaljer just nu mer än att jag är grym på att hitta killar till mina vänner ;)

Har varit ute på Lotsen idag. Lite folk men trevligt.

Nu är jag jätte trött men kan inte sova :( Har försökt men det går inte.Borde kanske ge det ett till försök men det är så irreterande när man bara ligger där och inte kan sova.. Provar igen då. God natt!

Semester..

Nu gör jag det jag skulle göra på min semester. Pluggar till körkortet. Gör tester på nätet om och om igen. Jag hade ju velat göra det här i bikini på balkongen.. men men..

Lördag

Ingen strålande sol idag heller.. Börjar bli lite smått deprimerad av vädret. Antagligen kommer det väl vara strålande sol när jag kommer tillbaka till jobbet igen. Jag har ju iaf Thailand att se fram emot!


 

Student i ur och skur..

Dåligt väder hela dagen.  Som tur var var det inte samma ösregn på eftermiddagen när studenterna sprang ut som tidigare på förmiddagen. Dom slapp tom regnet under kortegen :)

Klantiga jag glömde kameran hemma hos min kusin Martin så det blir inga bilder idag.. Kommer kanske nån annan  gång.

Imorgon skall jag, sukin Sara och Loppan gå ut en väng. Ska bli riktigt nice att få träffa lite folk. Har isolerat mig den sista tiden. Men nu skall kusinerna göra stan... eller kanske hamnen ;)

j-la smhi.se

smhi.se lovade uppehåll på eftermiddagen idag och uppehåll imorgon. Nu har dom ändrat sig!

Dom ligger inte på plus dom där smhi.

Behöver kaffe..

.... men tänker inte gå ut mer än nödvändigt just nu. Är himla tacksamm att jag köpte alla studentgrejor igår.
Går inte riktigt att få med på bild hur mycket det regnar nu.. men här är ett försök







Fredag , skolavslutning och student..

Men det regnar. Så tråkigt.. Tycker så synd om all barn som sett fram imot at gå till vallarna. Alla studenter som har planerat den här dagen i månader. Men aldrig ängnat en tanke åt att det kan regna..

Igår var jag och Daniel i stugan. Vi gick ner till  ett litet kärr. Där fanns det massor med "grodyngel" Såg ut som grodungel fast dom var jättestora. Själva kroppen innan svans var ca 1 cm. Är det nån som vet vad det är? Kan det vara paddyngel?
Hur som helst låg vi på bryggan ock kolla när Daniel helt plötsligt flyger upp med ett tjejskrik och pekar på världens största padda. Mamma reagerar likadant. Det går ju inte att vara på offentliga platser med dom två. Det var ju bara en padda. Tyckte den var cool.Det var verkligen den största padda jag nånsin sett som simmade där!


Nej ska göra mig iordning och ni ska få se en bild på hur Daniel sover. Jag vill inte ha nerdragna persiener för jag vill att det ska vara ljust när jag vaknar...


torsdag..

Har kört bil idag med mamma. Går bättre och bättre. Behöver mer träning bara. Träning ger färdighet :)



  Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig imorgon när det är student.. Spelar ju ingen roll om man klär upp sig om man ändå ska ha gummistövlar och regnrock.


Regn, regn och regn..

Skulle vara trevligt med lite sol på min semester.. men jag verkar få vänja mig vid regn.

Idag ska jag hjälpa mamma och gräva en rabatt och plantera lite.. Bara det inte börjar regna mer nu.

Såg ni Grey´s igår? Fy f*n! Varför ska alla säsongsavslutningar alltid vara så dramatiska. Vem kommer dö? Kommer båda dö? Går det att ladda ner några avsnitt från näst säsong kanske..



4-0!!

Fotbollen blev 4-0 och jag missade den. Jag valde att promenixa med Tessan i regnet istället. Men Tessan är värd varenda mål Sverige någonsin kommer göra.. Men 4-0. Heja Sverige!!

Btw. så har jag påbörjat min väg att bli "blond". nej kanske inte blond då men ljusare. Efter några behandlingar kan man ana en ljusare nyans :)

Nu dax för Grey´s..

Jag som blond (obs!!! bilden är ett montage)



Ikea, Lindköping och Norpan..

Har försökt shoppa idag men det har inte gått så bra. Kom nästan tomhänt ut från Ikea. Inget bra tecken. Håller jag på att bli sjuk? ;)

Smhi börjar visa lite bättre väder fram mot nästa vecka. Jag håller tummarna. Dock så skall det tydligen regna på fredag. Stackars alla studenter! Nu är det dax för lite mat och sen stundas det fotboll.

Ciao!

07:34

Snart ska vi åka till Linköping. Jag är jättetrött idag. Kunde inte sova igår så jag var uppe och kollade CSI.

Det är så himla tråkigt att ha semester när det är sånt här väder.. Om jag har tur blir det fint nästa vecka.

Ska åka nu. CIAO!

21:56

Idag har min mamma ringt och frågat om jag ville köra bil. Det hör till ovanligheterna. Tror honn gjorde det för att jag var lite besviken på min körning igår. Men idag gick det bra!!
Tack Hannah för den fina komentaren.. jag har nämligen tränat på att vinka och köra samtidigt :)

Idag har jag spenderat dagen med Elin, lilla Adam och gravida Carina. Biologiska klockan tickar snabbare än vanligt då..
Men dagen har varit jätte trevlig. Vi har fikat, shoppat och käkat på Lotsen (skeppsbron 11)

Imorgon skall vi åka till Lindköping. daniel ska på interjuv för Östergötlands poliskår. Vi önksar honom lycka till medans jag shoppar på Ikea ;)

Nu ska jag kolla lite Tv. KRAM

Tisdag

Igår körde jag lite bil med min mamma, kom på några saker jag måste träna på..

Var med Sara på kvällshoppning. Mycket trevligt trots att det regnade nästan hela tiden. SLutade dock när hon skulle starta :)

Idag kommer Elin till Nypan!

Är inte på så bra humör idag och vädret gör det f*n inte bättre.. SE YA!

Måndag 11:54

Har sovit i stugan i natt. Mycket mysigt. Snart ska jag ner på stan en sväng :)

Igår var jag hos farmor. Jag fick en liten slant som kommer hjälpa mig väldigt mycket med mitt körkort. Hon är för go min farmor :)

Sen var jag hos mamma och åt middag. Gratis är gott.

Ikväll ska jag nog följa med Sara på tävling, tyckte hon sa att hon skulle starta i en 120-klass som träning.. kommer inte riktigt ihåg. Men hur som helst det ska bli skoj!

Söndag..


 Idag ska jag köra till farmor. Ska bli skönt att få komma ut på landet. Bonnig som jag är ;)

Tog en liten sväng ut igår. Tanken var att vi skulle gå till fik@. Men när Jenny och Marcus kom dit skulle Stavve precis stänga. SÅ vi gick en sväng mot hamnen men det var lite för kallt och för lite folk för att vara där så vi drog upp till Tellus.
Satt där och drack en cola och en kaffe :)

Ciao!

Kallt :(

Min andra semesterdag och vädret är inte på min sida :( kallt som aldrig förr och smhi visar ingen förättring.

Har käkat lunch nere på stan och varit och fikat. Men ingen sommarkänsla när man inte kan sitta ute.

Här kommer lite bilder från gårdagen :)





        

slutkörd.. men inte slutkört :)

Har kört fram och tillbaka till Sthlm idag. Det gick skitbra, kände mig väldigt säker på att köra om och thlms-trafiken. Lite obehagligt att åka in i Södertunnel i början.. men man vande sig :)

Jätte trevlig student med underbar släkt och vänner, god mat och mysig tillvaro.

Passade även på att shoppa lite mellan själva "utspringandet" och firandet. Köpte ett par fina gummistövlar från Diesel och 2 fina toppar.

Nu är jag helt mentalt slutkörd efter allt bilkörande och firande så nu åker jag ut till stugan och vilar upp mig :)

Första semesterdagen..

.. och det är nästan minusgrader ute. Kanske inte minusgrader men kallt iaf. Ska äta frukost nu det blir ljust bröd med ost och smörgåsgurka samt färskpressad apelsinjuice. Frågan är bara hur jag ska lyckas göra juicen utan att väcka aniel som precis kommit somnat..

Idag bör det av mot Kungliga Hufvudstaden för att fira student. För ca 10 år sedan var jag också i Sthhlm för att fira mina vänners student. Tiden går fort när man har roligt.

Klädval är idag svårt. Ska jag ha den nya fina klänningen i siden eller ska jag anpassa kläderna lite mer efter vädret?
Smhi säger att det inte ska regna i STHLM men inte soligt heller.

Nej, frukost dax!

Semester!!

Nu har jag semester. Från och med nu och 2 veckor framåt. Ska inte tillbaka till jobbet föräns om 17 dagar :)

Idag när jag kom hem hade jag fått en present av Daniel. En liten bäbis till Tjyv-nallen!

Har varit hos min moster Åsa som har hjälpt mig sy in min klänning, blev jättebra. Lurade min mamma att övningsköra dit genom att säga att det regnade. När hon kom på min fint sa hon att jag fick gå hem. Dock inte så långt ;)
På vägen hem gick jag förbi Mc Donalds och köpte mat. Har inte ätit där på flera månader och nu fattar jag varför. Det var skitäckligt!!  Kunde knappt smaka på skiten.

Imorgon ska jag köra upp till Sthlim. En av mina minsta kusiner Nils-Emil tar studenten. Hoppas på lite bättre väder bara.





..

Jag har massor tavlor hemma. Som jag Älskar! Många är stora och dyra. Men det finns en som betyder extra mycket för mig. Och det är ett brev jag fick av min pappa när jag var yngre som jag ramat in. Varje gång jag känner mig lite låg tittar jag på den och känner mig genast bättre.
Det står:


Sorgsen var blicken- jag förstod dig så väl
Tunga var stegen- jag förstod dig så väl
Tårar på kinden. jag förstod dig så väl
Sorgen du bar på- jag förstod dig så väl
Du vände dig mot mig, såg in i min själ
Du såg vad jag tänkte- du förstod mig så väl.


Åk till dina vänner i Stockholm och ha så roligt, sköt dig, tänk på din pappa. Jag älskar dig min lilla flicka / Pappa


Julafton!!

Har jobbat över 2 timmar idag pga att datasystemet låg ner i måndags. Bra med liten extra slant ;)

Det är som julafton här på Stallbacksgränd. Var och varannan dag kommer det presenter till mig. Idag kom yttligare en klänning från Nelly. Sååå kul :) Bäst att passa på, imorgon har Daniel sin sista tenta och sen flyttar han hem igen. Då kommer han som är en form av shopping-polis sätta stop för mina inköp.

Nu ska jag laga lite mat, hungrig som tusan.

Kram

The voice..

Jag brukar sätta på The Voice Direkt på Femman varje morgon. Nu började prata om Wii.
Vilket bra köp Sandra och Daniel! Vi använde det i ca en månad. Det är sjukt kul men man tar sig aldrig tid.
I efterhand var det lite mycket med Guitarr Hero, Wii fit, Mario cart och alla dessa sportspel Daniel köpte..
Kanske måste spela lite ikväll (?)

Nu ska jag gå och jobba.. SE YA!


...

Dax att göra sig iordning för sängen snart. Skulle vilja vara uppe och se Christine men jag orkar verkligen inte.

Har målat både naglarna med mitt nya nagellack. Blev mycket fint. Var dock tvunget att klippa ner min naglar några millimeter, annars såg det ut som en häxa/transa.. Nu är min mamma nöjd. precis som hon vill ha det. Lite kortare naglar och ROSA.

Sov gott


Thailand..

Sitter och kollar ut i regnet. Så himla tråkigt. Kommer jag få nån sol i sommar? Eller kommer det regna varje helg? Antagligen så kommer det göra det, med den tur jag har ;)

Men jag har ju iaf Thailand att se fram emot ;)

Och nu har jag Desperat att se fram emot!!

Regn :(

Jobbat idag, datorna fungerade men inte riktigt som dom skulle.. Men det gick till sist iaf.

Efter jobbet kom min mamma och hämtade mig för lite bilkörning, En cyklist körde mot rött så jag fick tvärnita. Läskigt!
Min mamma hade med sig en liten present till mig. Ett jättefint rosa naglack nu till sommaren.

Sen när jag kom hem låg det ett litet paket innanför dörren. Ett armband som jag beställt- Älskar att shoppa på internet. Det känns som man får presenter varje gång det dimper ner nått i brevlådan :)




CSI och glass

Ligger och myser i soffan och äter glass. GS´s vanlij med krossad choklad :)
Har bara 3 arbetsdagar kvar den här veckan sen går jag på semester. Skönt! Hoppas bara på fint väder då..

Kom på idag att man kanske ska vacinera sig innan man åker till Thailand (!) Måste kolla upp det i veckan..

Nu är reklampausen slut.. CIAO!

Saknar..

Har varit i stugan med mamma sen kört bil. Börjar kännas riktigt bra att köra nu. Krampar inte i ratten, störs inte av musik och att nån pratar. Får inte panikkänslor när nått händer. Börjar kännas bra ;)
Måste bara börja plugga nu. Inte alls så kul. Ska jag behöva ligga och läsa körkortsbolen i sommar på stranden istället för  nån roman eller Bildextra?

Har varit och handlat mat, det är så tråkigt att laga mat till mig själv. Saknar min Daniel!!


Frankrike 2007

Flexade ut..

Vid 13:30 fick 2 i vår grupp flexa ut. Vi lottade och jag fick vara kvar. Vid 14.30 fick 3 till gå hem. DET BLEV JAG!

Cyklade ner på stan och köpte mig en tunika. Nu ska jag till stugan med mamma.

SE YA

Shopping på jobbet ..

Har ju inget att göra så jag har beställt en klänning från Nelly.  ;)

sitter inne..

Har en liten datakrash på jobbet så våra datorer fungerar ej. Vi har inget att göra och solen lyser ute. Känns inte bra just nu..

RSS 2.0