Lite snabb uppdatering

Veckorna som gått har det inte hänt så mycket. Äter fortfarande inte socker, men lever ändå.

Igår bokade jag en resa till Rimini. Vi åker iväg 4 dagar i början av Maj. Känner att det behövs lite uppmuntran i mitt liv och en resa passar ju utmärkt :)

Snart vankas påsk och lite ledighet. Jag har dock beredskap hela långhelgen men tror jag kommer njuta av varje sekund ändå.

På Lördag skall jag få äta vad jag vill, det är min fridag efter 3 veckor utan socker. Jag längtar efter Anton Bergs marsipanägg!


Måndag

Idag står det i tidningarna att vi skall njuta av solen idag för imorgon kommer moln och regn/snö... Så detta tar jag vara på och flexar hem klockan 15:00, ska ner på stan en sväng och se om jag kan unna mig nått fint :)

Inte snö!!

Idag har det varit 12 grader varmt men nu varnar dom för snö imorgon... Fy f*n! Nu vill jag ha vår!!


Lördag och sol!

Gårdagens kalas med jobbet var mycket trevligt och jag lyckades hålla mig vaken till tolv.

Imorse vaknade jag 07:00 och redan då lyste solen. Har varit barnvakt idag och sen kom pappa hämtade mig för att åka en sväng förbi farmor..
Kusin Sofia firas imorgon och när jag skulle slå in hennes present insåg jag att jag inte hade något inslagningspapper. Jag slängde allt jag hade i flytten och tanken var ju att köpa massor med nya fina... men det har jag ju glömt bort. Men det gick bra ändå, tog av den tapet som blev över från köket och en del av en gardin som klippts bort för uppfållning :) Man tager vad man haver!
Nu har jag påskpyntat lite hemma och skall snart äta lite för att sedan hänga med Tess

Här kommer lite bilder från nya lägenheten.. 2 rum visas inte då dom inte är klara men så fort dom nya tapeterna är på väggarna och nya möbler inhandlas till båda rummen kommer bilder :)

Här  är presenten till Loppan






En liten del av köket.. resten är så stökigt :)

























Uteplatsen :)






En vecka in hell..

Förra veckan bestämde jag mig för att sluta dricka så mycket Coca-Cola. Och dom som känner mig vet ju hur mycket Cola jag dricker och hur mycket socker jag får i mig på en dag.. Så för att inte ersätta Colan med annat sött bestämde jag mig för att under en vecka sluta med kolhydrater helt. Inte nån jävla töntig GI-metod där man får äta mat med låg GI utan jag bestämde mig för att köra NOLL GI! Bara kött i en vecka, inga grönsaker som innehåller någon form av kolhydrater, INGET!

Dag 1: Redan klockan 10 började huvudvärken komma, så huvudvärk en hel dag, konstant sug efter Cola och en utmattning som inte var av dess like..
Vanligtvis kan jag inte "sova middag". Har aldrig kunnat ta en "powernap". För jag har alltid blivit tröttare och grinigare efter en så kallad "powernap".
Men i MÅndags efter jobbet, åt jag min köttbit och sedan slocknade jag klockan 18:00. Sov till 20:00. Kollade TV och somnade om

DAG 2: Fortfarande hungrig. Mindre huvudvärk men fortfarande jobbigt, helt slut i kroppen. Tog mig 25 minuter att gå till jobbet. En promenad som brukar ta 10-15 minuter.. Helt orklös hela dagen och slocknade när jag kom hem.

DAG 3: Mindre hungrig, gladare men kroppen var nästan utslagen.. Tvingade mig själv att vara vaken till Greys men när klockan slog 21:00 så gick det inte längre.

DAG 4: Normal hungerkänsla, kroppen fortfarnade ur balans men sinnet i topp. Med nöd och näppe lyckades jag hålla mig vaken till 22:00 (något slumrande i reklamenerna men ändå)

DAG 5 (idag): Tror att det blir en bra dag, jag hoppas jag orkar vara vaken lite längre ikväll då det är kalas med jobbet :) När jag tog detta beslut lovade jag mig själv att jag ska få äta lök och tomat på Fredag-kväll, det ska smaka!!


Nu är det bara 2 dagar kvar tills en viss mängd kolhydrater kommer få intas, dock inte coca- cola  men jag kommer vara glad för det lilla jag får ;)


Hahaha!!


long time no see

Nu var det länge sedan förra inlägget. Har haft mycket att göra hemma med nya lägenheten och inte kännt mig helt kry. Lovar mer och bättre inlägg inom kort :)

RSS 2.0