Valet 2010

Har en skön känsla i magen samtidigt som en liten oro. Jag har inte hymlat med att jag röstat blått och är självfallet glad att alliansen får fyra nya år men det som tar bort lite av den glädjen är ju att SD är inne i riksdagen med 20 mandat.

Vart är Sverige på väg om Svenskarna röstar på ett parti som bara har en hjärtefråga- och inget mer! Och när deras sak är främlingsfientlig dessutom..
Många säger att det bara är fyra år sedan är dom ute igen, men jag är osäker. Jag tror att dom på fyra år kan skapa många motstånfare men även anhängare och det är farligt.

Hmnn... nog om det. Blir bara på dåligt humör när jag tänker på det.

Ny vecka- nya tag! Så är det för mig iaf :)
Blir ännu mer jobb denna vecka. Jobbar inte bara den "vanliga" heltiden på VF utan ganska mycket övertid samt den "vanliga" deltiden på Forsen. Lägg till lite studier på det och du har min vecka =)

Ha det!


Veckan som varit

Måndag- jobba på VF och sedan Forsen
Tisdag-  jobb på VF och Forsen
Onsdag- jobb på VF och sedan studier
Torsdag- jobb VF och sen Forsen
Fredag- jobb VF sen → leeeedig :)

Har börjat plugga ekonomi, läser bokföring, administration, bokslut och lönehantering. När jag är klar kan jag jobba som typ ekonomiassistent :)

Trots mycket jobb och plugg och väldigt lite fritid är jag lycklig! Har en underbar fästman som jag älskar över allt, en bröllop på g, världens finaste familj, en resa till Thailand att se fram emot med släkten, folk på jobbet som gör mig glad, två jobb och världens bästa vänner!

All negativ energi som varit runt om mig är borta, alla människor som inte bör finnas i ens liv är glömda och den oro jag haft i kroppen för allt med att kontoret läggs ner har nu övergått till en känsla av "det blir bra", "det ordnar sig" och "I can do this"

Trevlig helg!

Idioter!!

På jobbet berättade en kollega om en kille som krockat och hans son fick åka till sjukhuset. När mamman kom till sjukhuset hade pappan däckat då han hade varit dyngrak. Sonen dog efter två dygn. Pappan fick villkorigt då försvaret hävdade att någon drogat hans grogg. Detta hände självfallet i sjuka landet USA!

Vem är så sjuk i huvudet att man sätter sitt eget barn i bilen efter att ha druckigt och kör bil? Det spelar ingen roll om man druckit lite eller mycket eller om man ska åka långt eller bara åka en liten bit!
Det kanske går jättebra och dom kommer hem säkert, men man kan ju ändå ha oturen att en olycka händer.
Eller polisen kan stoppa dom och man åker dit för rattfylla och får följa med farbror polisen till polisstationen och ens barn får bevittna detta och socialen blir inblandad. Är man villig att riskera detta borde man inte få ha barn, inte ens hund!

Som tur är så har ju Sverige en ganska låg toleransgräns när det gäller alkohol och bilkörning men i det sjuka landet USA får man ju faktiskt köra bil fast man har druckit lite- sjukt!

Ja, nu har jag fått ut lite av det jag ville säga- nu är jag lugn igen :) Ha det!!

Mycket just nu..

Har skaffat mig en till jobb. Och så ska jag börja plugga lite ekonomi imorgon, bokföring, administration, bokslut samt Lönehantering. Så jag kommer få fullt upp :) 150% jobb samt lite studier så det kan blli dåligt med inlägg (om det kan bli så mycket sämre än vad det är nu)

Ja, det var det så länge.. måste försöka sova innan stora dagen imorgon :) Ha det!


Fint nattbesök idag

img_0344 (MMS)

Fint nattbesök idag


Tillbaka

... till verkligeheten
... till kylan
... till jobbet
... familj och vänner
... jobbletande och bröllopsplanering

Vi har haft en underbar semester. Dom första 8 dagarna strålande sol, sedan 4 dagar mindre bra väder (monsunregn 24 om dygnet) och sedan fint igen. Solat och badat och njutit av livet. Bilder kommer senare :)

Nu har vi precis hämtat ut Daniels kläder ...

Nu har vi precis hämtat ut Daniels kläder till bröllopet. En snygg kille jag ska gifta mig med :) nu väntas Fia med knuff!


En liten hälsning från varma Thailand :)...

En liten hälsning från varma Thailand :) vi har det oerhört skönt med sol och värme. Våra dagar består mest av sola och bada. Sen lite massage, fotvård och shopping på det. Nu kom det precis en liten skur så en bok på hotellet innan massage. Ha det


RSS 2.0