Dålig uppdatering av bra helg..

Helgen har varit riktigt bra!

I lördags åkte vi ju till Kisäng på fest. Mycket trevlig folk och underbart väder. Blev kvar ganska sent så vi åkte hem till mormor i Stigtomta och sov där.
Det var nog över 15 år sen jag sov hos mormor. Men det måste jag göra offtare. Hon sa åt mig i morse att gå ut och sätta mig i solen så fixade hon frukost!! Mormor-mys :)
Idag är det mors dag. Det har firaas med mormor, hennes syster, mina mostrar och mammas kusiner. Denna gång vardet bara tjejerna/tanterna som firade. Vi var på Åstugan och käkade lunch sen ner till hamnen och käka glass.
Tyvärr så jobbade mamma så jag och Daniel åkte till stugan och väntade på att hon skulle komma. Grillad mat och sen kom mamma hem. Somnade under en filt på gräsmattan. SÅ skönt!

Har precis kommit hem och ska snart krypa till sängs.

Jobbar bara 4 dagar denna vecka sen har jag semester i 2 veckor :)

Sol och mer sol :)

Har precis kommit hem från mammas stuga där jag aldrig får en lugn ro utan sätts i arbete så fort jag kommer dit.
Vill åka dit och lapa sol på gräsmattan men får istället lacka avgränsningar och tvätta cykel. Men skönt att vara ute iaf.

Nu ska jag ta en dusch för vi ska åka ut till Stigtomta och grilla. En av Daniels klasskompisar har en stuga där så det blir lite av en fest. (vi-som-om-ett-halvår-är-snutar-fest)

Ha det gött!

Sol, sol, sol!

Igår efter jobbet hade vi A:W med jobbet. Vi var på Hamnmaggan. Riktigt trevligt. Dock så kom min pappa dit och ni som känner mig vet att det inte är på sånna ställen jag vill träffa honom. Jag älskar min pappa väldigt mycket men vill inte ha honom på krogen.Gick hem vid tolv och hade hela tiden suttit ute och det var riktigt skönt.

När jag kom hem i natt blev jag lite orolig för min pappa så Daniel fick vakna, klä på sig för att gå ner i hamnen och spionera på min pappa. Jag har en underbar familj men märker ju dess mer jag skriver desto konstigare det låter. Med det är min familj, min familjen Adams :)

Har precis ringt och väckt min mamma, ändå väntade jag en timma för att hon skulle få sova ut. Är det ingen som har samma sov/vaken tider som jag?
Nu skall jag iaf gå en långpromenad. Kommer tillbringa min dag i solen i stugan.

Kram!

Fredag!

Äntligen Fredag! Lite jobb och sen After Work med jobbet!!

Hoppas nu på sol hela helgen ;)

Bra dag :)

Idag har jag jobbat, klippt mig, shoppat jättesköna leggings och beställt en resa till Thailand!!
En riktigt bra dag alltså ;)

Har aldrig varit i Thailand, så det ska bli trevligt!

Här kan ni avundas vårt hotell i Krabi om ni vill http://www.fritidsresor.se/resa/thailand/aonang/krabi-thai-village/?season=sommar-2009

Regn och grått 07:10

När jag vaknade runt sex imorse forsade det ner utanför fönstret. "det finns inget dåligt väder, bara däliga kläder" gäller inte på morgonen. Så jag struntade i morgonpromenaden.

Ska övningsköra istället nu på morgonen. Måste ju utnyttja all vaken tid ;) (lätt ADHD)

Efter jobbet ska jag äntligen klippa mig! Det behövs kan jag säga.

Ha en bra dag!

Trött 23:24

Kollat boll med Eliten. Mycket trevligt. Dock så är det ju inte mitt favoritlag som tog hem CL-finalen. Men men..

Blev idag hotad av en kille att han skulle "snitta mig utanför sen" för att han inte såg fotbollen. Då skulle han kanske gjort som vi andra. Bokat bord! Då hade han sluppit sitta längst bak i lokalen!

Nu ska jag iaf äntligen få krypa ner i sängen. Det här ju väldigt sent för mig ;)


Blåst, larm och shopping

Idag blåser det ju så mycket att man nästan blåser iväg. Tror dock om man hittar en plats att det är lä kan det vara skönt. Har inte riktigt haft tid att undersöka detta.

Idag var tanken att jag skulle spontanshoppa allt jag ser efter jobbet. Så  jag börjar i affären som ligger närmast mig (hellmans) och hittar jsälvfalleet nått att köpa. En söt liten nalle som ska få bo i min soffa.

Går sen vidare och börjar ganska snabbt inse att larmet går så fort jag går in och ut i affärerna. Sjukt pinsamt, folk kollar ju alltid till som om man vore nån tjuv. Tydligen så är det nått i nallen som utlöser larmet i nästan varje butik..
Jag tappar luste för att shoppa och går hem. På vägen hem hämtar jag mitt paket från Nelly med mina nya klänningar!

Den klänningen jag "drömt" om var jättefin men lite stor i bysten (?!). Den andra satt perfekt! Hade också beställt en tröja till Daniel :)

Ikväll blir det mat och fotboll med tjejerna. CL-final som sig börs.

Nu ska jag käka lite glass för att stilla min hunger, då vi inte skall äta förens 20:00.

CIAO!


Tjuv-Nallen



Fotoboken har kommit 19:20

Har promenixat med Tessan med blade-turen med Sara blev inställd då det började regna.

Har varit och hämtat min fotobok som ska bli mammas mors-dag present. Blev riktigt bra. Jag är en god dotter!

Tisdag 17:45

Efter jobbet idag så har jag kört lite bil. Gick bra!

Nu ska jag äta lite sen ska jag hämta ut Fotoboken jag gjort till mamma i mors dag present, promenixa med Tess och åka lite blades med Sara.

Btw.. av nån anledning har Daniel pikat mig för att bilen gått sönder. Visst att jag har övningskört med den MEN den gick inte sönder när jag körde utan när han körde. Alltså hans fel ;)


:(

Nu är Daniel hemma igen..

Han åkte till Max för att köpa en Lyxshake till mig
När han kom dit pajade växellådan
Han ringde min pappa som bekräftade detta.
Han skulle köpa en Lyxshake till mig men kortet funkade inte. Efter många försök så fick han shaken gratis.
Han började gå mot stan igen när Farbror Polisen kom oh hämtade upp honom

Så nu är han hemma igen och jag slurprar på minLyxshake

Är det nån som har en bil att ge bort är det bara att höra av sig. Det vore jättesnällt verkligen!

Ska gå och sova nu. Godnatt!

Ohnej!!

Daniel ringde precis och sa att bilens växellåda hade rasat!! Jag bad honom ringa pappa. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt och DYRT.

Shopping på nätet :)

Jag kan inte sluta shoppa på internet :)

I flera månader har jag letat efter en klänning som jag inte vet om den fanns. Jag har haft en bild i mitt huvud hur den ska se ut och letat som en tok. Nu har jag hittat den. På www.nelly.se.

Nu längtar jag efter mitt paket!


Sommarens hit?

Åkte förbi Max idag och skulle prova en av deras nya glassar. Jag tog en Dumleglass och Daniel tog en  Lyxshake
Min var god men Daniels var UNDERBAR!.

Jag gillar inte milkshake men den här var anorlunda. Handgjord milkshake på mjukglass vispad med mjölk, jordgubbar och vispgrädde på toppen!! Skit god!

Ska nog försöka få Daniel att åka och köpa en efter maten ;)



soligt och fint 18:13

Idag är det riktigt fint väder så man kan ju inte vara annat än lycklig!

Har varit och storhandlat mat efter jobbet men så fort man kommer hem och skall packa upp och börja laga mat drar Daniel till nån match!
Ja, ja då får jag iaf bestämma vad vi skall äta idag :)

Nu när vi skall boka resan till Turkiet börjar planerna ändras lite.. Nu går tankarna åt Thailand istället. Mer vågar jag inte säga eftersom jag har vänner som hotat med att sätta kuggar i hjulet på denna resa ;)

Nej, nu dax att laga mat. CIAO!!


Hi hi.. 20:44

Då var det dax igen.. för Daniels vaxning av bröstet. Han har blivit mindre gnällig. Men det betyder inte att han inte gnäller. Ligger och gnyr som ett litet barn..

Ska man vara fin får man lida pin ;)


Söndag kväll 18:28

Nu har jag precis kommit hem från min pappa, där vi suttit och snackat skit i sol/regn och inne/ute.
Pappa fixade bakluckan på bilen som inte gick att öppna.

Svängde förbi Johan, Jenny och barnen en stund för att lkämna GPS:en som Jeny skulle låna. Pratade om barnens födelsedagar som kommer nu i juli. Gud vad stora dom blir!! 4 och 2 år! Tiden går fort när man har kul :)

Nu ska vi äta lite mat och mysa framför Tv, trots att vi egentligen skulle behöva städa :S

Söndag igen

Helgen går så fort. Nu är den snart över..

Ska kanske försöka åka ut till farmor idag om vädret tilllåter men nu ska jag väcka min kille som annars kommer sova hela dagen.
Måste göra nått produktivt annars blir det så dyrt. Shoppar nämligen på internet annars.


Hemma igen.

Redan hemma då det började regna så ort vi klev ur  bilen. Det duggade bara men ändå inte läge att lantbruka. Istället gick vi omkring i frukträdgården och kollade hur träden blommade. Fy f*n jag låter som en gammal tant, men det är ändå sånt jag uppskattar här i livet.
Sen blev det en fika innan hemgång

Jag körde självklart både dit och hem och jag tycker att det går bättre för varje gång ;)


Lantliv..

Nu har jag varit på stan oh shoppat med Hannah. Hon är så duktig och lättsam att handla med!

Nu ska jag äta lite lunch för att sedan åka ut till farmor och lantbruka ;) Måste jag berätta att det är förstås jag som kör..

Äntligen dator igen..

Nu har Daniel kommit hem med min dator :)

Smhi säger att det inte ska bli regn, så himla skönt! Nu ska jag gå ut och gå en promenad och sen på vägen hem köpa lite apelsiner så jag kan göra juice.

Ciao så länge!

Data-lös

Daniel skall strax gå och jobba och kommer då ta med sig min dator till jobbet. Den andra är i sthlm :(
Vad ska jag göra utan dator? Vad gjorde man förr? HUR gjorde man förr?


i-landsproblem..

Sitter och kollar resor. Men det finns så mycket att välja på. Först ska man välja Land, sen Stad och till sist Hotell.. För mycket att välja på.  Vad ska man prioritera? När man ska var borta 2 veckor vill man ha ett fint hotell, nära till strand, stor pool. Lagom nära till stad och shopping men inte för nära så att man störs av det. Lagom mycket aktiviteter att välja mellan men vill inte bli påhoppad av snubbar som säljer biljetter till grisfester..

Svårt I-landsproblem :)


Fredag

Äntligen Fredag. Känns konstig (men skönt) att vara ledig mitt i veckan och sen gå tillbaka till jobbet igen. Men nu är det äntligen helg.

Imorgon skall jag ner på stan med Hannah. Sen ska jag till farmor och fortsätta klippa gräset och betesputsa hagarna. Det får inte regna bara. Efter det skall vi hem till Daniels föräldrar i Bryngan och grilla. Mysigt!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och hoppas att det är något bra på TV.


:)

Har inte bloggat på ett dygn och det beror på att jag inte varit hemma..

Igår efter jobbet åkte vi till mamma och käka middag, sen åkte jag ut till hennes stuga och sov där. Så skönt att vakna klockan 06:00 att gå ut och sätta sig ute och dricka kaffe. Livskvalité!
Klippte gräset och dona i trädgården.

Sen kom pappa och  hämta mig för att övningsköra till farmor. Även där blev det gräsklippning, dock så har hon väldigt mycket gräs att klippa så efter ett par timmar fick jag sluta trots att jag inte var klar. Dax att åka hem. Får åka ut nån dag och ta resten..

Morfar fyllde år idag så efter farmor åkte jag till mormor för att äta grillat och spela kubb.

Alltså... En riktigt mysig dag i Sandra-anda ;)

God morgon!

Har varit ute och promenixat lite på morgonen. När jag kommer hem så tänkte jag göra lite juice men det fanns bara EN apelsen. Det blir ett litet töntigt glas med juice.

Tänkte uppgradera er om rökningen.
Slutade röka Söndag
Helt rökfri Mån-Fredag.
Rökte en halv cigg lördag natt/mor.
Sen har jag rökt några bloss varje dag sedan dess.

Är faktiskt ganska nöjd med det. Varje dag känns jag lite närmare målet. Då suget blir mindre och dom där blossen smakar värre. Snart kommer jag inte ta dom där blossen längre :)

Nej, nu ska jag gå och duscha sen vidare mot jobbet.
CIAO!

Godnatt!

Nu skall jag krypa till kojs..
Vill ni se ett gulligt klipp om äkta kärlek. Kolla det här http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5180150.ab

Natti, natti

Sköna Tisdag :)

Nyss hemkommen från en trevlig Tg middag hos Anna.
Nu har äntligen min mamma ringt upp. Blev middag hemma hos henne imorgon ;) sen skall jag nog kapa stugan och sova där.. Mysigt!

Kan nog bli en bra ledighet!
Ska kolla D.H nu.
Puss

Tisdag..

Äntligen Tisdag och Tisdagsmiddag. Då vi vid denna middag bara blir tre personer har det bestämts att det skall ätas vid 18:00 istället för 19:00.
Det passar mig jättebra, då jag redan är hungrig och inte känd för att vara en kvällsmänniska :)

Jag har försökt att få tag på min mamma hela dagen utan resultat. Jag hade tänkt bjuda in mig på grillad mat imorgon när man ändå är ledig på Torsdag... Men hon känner väl vibbarna av tiggandet och har lagt av telefonen..

Nu skall jag gå till Anna.
Ciao!

Arghg!!

Vilken skit!
Jag har suttit sedan klockan 16:40 och gjort iordning en "fotobok" till min mamma. En fotobok är som ett fotoalbum fast det ser ut som en bok. Man kan beställa dessa på internet och då göra din egen design.
Tanken var att göra en sån till mamma på mors-dag. Så jag har letat fram massa nya och gamla bilder på mig, bröderna och mamma. Snygga och fula. Sen har jag suttit  från 16:40 till 19:30 och designat denna bok.
När jag ska skicka iväg min perfekta beställning lägger internet av!!

Blir skitarg!

Men under tiden jag donat med boken har jag sparat. När sedan mitt internet startar igen skickas beställningen iväg. Men jag vet inte om det var den sista utlagan som skickades eller den lite mindra bra versionen som tidigare sparats..

men ja, ja nu är den iväg och den kommer hinna komma innan morsdag iaf.

Nu ska jag äta lite mat o glo på tv ;)


vart tog solen vägen?

Ett litet bakslag i  vädret idag.. Det har regnat och varit mörkt. Man har blivit bortskämd med att ha fint väder.. Men jag är glad att det var fint i helgen och att det regnar nu när man är tillbaka på jobbet. Det kan faktiskt vara ganska mysigt när det regnar över kontoret. Vi har glas-tak-fönster så det smattrar ganska fint..

Tanken var att jag och Tess skulle promenixa idag men regnet förstör planen så jag tror det blir en lugn soff-kväll istället ;)

Btw. Kolla vad fint mitt sår har blivit, nu 4 veckor senare..


Gulligt eller konstigt?

Jag får kärleksbrev på bot-block och maskrosor!! Daniel har googlat maskrosor och påstår att det inte är ogräs utan en blomma..


Sol på ballen,,

Har varit och fikat med en liten skara av Eliten. Resten tror jag låg hemma och var bakfulla.
När jag hade gått en promenad imorse, handlat apelsiner och druckit min nypressade juice.. Ungefär då gick dom hem från efterfesten..

Ska nu sätta mig på ballen och läsa ;)

...

Promenad!!  Ska gå på en promenad och rensa huvudet lite.
Mina bloggnlägg har varit lite konstiga på sista tiden och det beror på att jag är otroligt ledsen och sårad just nu.  Känns som om jag inte orkar kämpa mer för mina drömmar. Kommer inte ta upp det på bloggen, men där är en förklaring iaf.

ciao

Inget är bra- förutom..

Just  nu är det inget som är bra.. men det finns ett ställe i världen som inga problem kan ta sig till.

Här kommer lite bilder från MIN frizon här i världen..






























...

Har inte börjat gå än.. kan inte sluta gråta. Jävla skit allt!


misslyckandet!

Jag har rökt i natt. Mycket känslor som tog överhanden och jag vek mig. Först rökte jag en halv cigg och sen fick jag niko-kick.. rökte senare ett par bloss till.

Daniel slängde alla cigg som låg i jackorna förra söndagen. Men jag visste att han inte gått igenom alla väskor. Självfallet hittade jag oöppnade paket där :S

Det här känns inte bra kan jag säga.. just nu känns inget bra.



Nu ska jag iaf gå en långpromenad till mammas stuga och det känns bra!
Sen ska jag försöka få min pappa att köra mig till farmor. Där kan jag läka ifred. Det är den platsen på jorden jag oavsett  tidigare hummör känner frid. Naturen, gården, djuren, vattnet, luften, utskiten !!

Frusen..

Har precis kommit hem från Rosvalla. Bissarna förlorade med 2-1 mot Älvsjö. Kul att kolla på fotboll men det blev ganska kallt när solen gick ner.
Nu ska jag krypa upp i soffan och mysa lite.

Trevlig kväll!

Fredag och fotboll

Äntligen fredag och vi skall strax gå och kolla på fotboll. Nyköpings Bis spelar hemma. Ska bli kul, har inte varit på en Bis-match på mycket länge ;)

Fortfarande rökfri, btw..

Dag 6

 Ska väcka Daniel nu för en promenad :) Han gillar det..

Dag 5..

Fortfarande grym huvudvärk. Fortfarande rökfri :)

Har övningskört med både mamma och pappa idag .. Gick bra!

Nu ska jag till mammas stuga och äta grillade hamburgare ( jag gillar inte det, men får väl äta nått annat då)

Min Bam Bam är sååå duktig!

Jag fick precis meddelande från Daniel att han klarat skjutningen på första försöket!! Han är så duktig :)



Googlat sluta röka..

 Jag har precis googlat bieffekterna av att sluta röka och jag är GLAD att jag bara har ont i huvudet och känner mig yr. För konsekvenserna kan bli mycket värre än så..

Men nu är det Dag 5 :)

http://www.nicotinell.se/infopages/abstinence.shtml

God morgon..

Som den gamla tant jag är så vaknar jag innan klocka halv sex.. Trodde faktiskt att värken var borta men så fort jag satte mig vid datorn kommer den krypandes. Så detta blir ett kort inlägg.
Ska snart gå  en promenad och hoppas på att det inte börjar regna.

Vill också säga Lycka till Bam Bam Abrahamsson ... som har två test i skolan idag. Bam-bam och brum-bruum (skjut och kör-test)



Grey´s

Har varit en sväng på Fik@ och druckit kaffe med tjejerna.
Så fort jag kommer hem och sätter mig framför datorn börjar huvudet dunka igen :(
Nu skall jag kolla på Grey´s och sen sova.. och hoppas att lite sömn tar bort min värk.

KRAM

Vill inte längre..

Är så trött på att ha ont i huvudet.. Vill inte vara icke-rökare om det skall vara så här..

Att jag hatar Daniel för stunden gör inte saken lättare..

Kört bil..

Jag har varit och kört bil igen. Gick väldigt bra faktiskt! men det funkade bara en liten stund för när jag koncentrerade mig på allt kom huvudvärken tillbaka.

Om drygt tre veckor börjar min första semester. Tanken var att jag skulle gå en form av intensivkurs då.. men nu vet jag inte längre hur jag ska göra :S

Nej sprängande huvudvärk- Hej då!

           



Glass är bra för huvudärk..

Nu jar jag ätit upp all min glass och har börjat nallat från Daniels ;)
Så kan det gå om jag fick för lite från början..

Huvudvärk

Mitt huvud känns som om det skall explodera!  Jag kan inte konsentrera mig på något för då gör det så j*la ont. Så ont att jag inte kan blogga mer nu..

Jobba igen då :)

Har varit ute och gått en  promenad i solen. Jätteskönt!

Det här är Dag.4 som rökfri. Känns bättre men absolut inte bra.
Jag önksar jag skulle ersätta rökningen med  något produktivt som tex träna eller varför inte städa.. Men jag ersätter den med tårar, frukt och glass..


...

Nu har tjejerna gått hem. Mycket trevlig med sällskap :)

Dock så har detta varit en prövning, att inte röka när dom andra går ut efter maten tex!!
Men nu är jag inne på 3:e dygnet. Synd bara att jag har konstant ont i huvudet.

Ska ringa Daniel nu. ;)

Inför TG

Hinner egentligen inte blogga för jag har massor att göra. Vill bara tala om att jag fortfarande är rökfri!

Saknar..

När jag förut skulle röka ville jag alltid prata i telefon. Så jag ringde alltid till någon. Oftast till Daniel. Nu kan jag inte prata i telefon längre, då blir jag så sjukt röksugen.
Så nu saknar jag Daniel (och rökandet) så himla mycket..



Vem vaknar klockan 05:00?

Kanske den som går och lägger sig 21:30..
Jag vaknar för tidigt. Man kan inte gå upp klockan 05 så istället ligger jag kvar i sängen och segar till mig..

Idag ska jag ha T.G-middag och jag har bjudit in en joker till middagen. Lilla Carro G ska få äran att gå på en T:G ;)

Nej nu skall jag göra mig i ordning för arbete.

Sova nu..

Jag kan inte vara vaken längre. Helt utmattad går jag och lägger mig- rökfri.


Jag vill tacka alla vänner som skickat sms,mail och kommenterat. Det värmer!

Berg o dalbana

Allt känns som en evig berg o dalbana. Allt går upp och ner.
Ena sekunden röksugen så det gör fysiskt ont i kroppen. Andra sekunden en gråtattack. Sen fryser jag. Skakar. Fan.!

Just nu känns inget bra!

Usch fy fan!

Hatar att sluta röka! Har inget att leva för längre.. inte mycket iaf ..

Dag 1

Eller blir det dag 2?
Hur som helst så är det inget roligt. Röksugen kommer som ett slag i magen varje kvart och det håller i sig i ett par minuter.
Börjar ångra mitt val nu. Röka är ju så gott.

Väckte Daniel klockan 06:00 i morse för då var det dax för en promenad. Det är så sjukt skönt att promenera på morgonen. Man vaknar till!
Inte Daniel, han gick och la sig igen när vi kom hem.

Nej, nu mot en rökfri dag.

Usch..

.. nu har jag ätit och kollat på Tv- utan att röka. Jag skulle ljuga om jag sa något bra om det. För det känns verkligen skit.

Det är för jobbigt att kolla på Tv eftersom jag blir sjukt röksugen i reklampauserna så nu går jag och lägger mig.

God (rökfri) natt!

Sista ciggen!

Nu fick jag nog. Jag sa att skulle röka upp dom ciggen jag hade men nu har jag bestämt mig. Nu har jag slängt alla cigg jag hade och skall sluta röka! Jag har rökt i 15 år men nu får det vara nog.

Så jag välkommnar en jobbig tid med mycket känslor och antagligen ett helvete.

Önska mig lycka till!!

Jävla kärring!!

Jag tänkte inte gå ut med detta än.. men jag måste göra det för att kunna få lätta mitt hjärta om vad som hänt.

Jag ska sluta röka. I torsdags köpte jag tre paket cigg och när jag gick därifrån bestämde jag mig för att när dom är slut ska jag sluta röka. Nog om det..

Jag gick in till Hälsobutiken inne på Västerport, Nyköping och sa
- Hej, jag ska sluta röka och skulle vilja köpa alla naturliga hjälpmedel ni har. Jag vill ha nått som behåller min förbränning så jag inte går upp så mycket och något som minskar suget.
Då svarar kärringen
- Usch, vad du stinker Nikotin.
Sen börjar hon visa produkter för tusenlappar och fortsätter med
- Ska du gå ner i vikt också, så ska du använda dom här, MEN du måste träna också..

Jag hade inte sagt att jag ville gå ner i vikt eller frågat om jag luktade illa!!

Jävla, äckliga kroknäsa, med sneda ögon och eksem på händerna- DU kan f*n dra åt helvete! Jag tänker inte köpa något av er och jag tänker klara det utan hjälp!

Eliten och jag!

Jag och mina vänner är Eliten! Nu är det inte bara vi som anser det längre utan det är även så ute på gatorna. Vi är ju ett gäng för inbördes beundrande som alltid har förstått att vi är lite bättre än alla andra.

En av mina vänner, L. Sjödin har en liten praktikant/vikare eller nyanställd. Hur som helst- en ny tjej på jobbet!
Linda och tjejen pratade om diverse onödigheter då Linda kom in på våra Söndagsfikor. Då flikar lilla tjejen in att hon (helt okänd för Eliten) vet om att vi fikar på Söndagar och t.om att vi precis efter många år har bytt ställe. Vid ett annat tillfälle säger hon till Linda
"ja, men du hänger ju med Eliten också"

VI ÄR ELITEN: Jag och mina vänner är Eliten. Jag skulle kunna ta det här som en bitter pik att vi är aroganta och högfärdiga. Men jag tar det med ro, med glädje.

Nu ska jag  byta om för att ansluta mig till Eliten´s Söndagsfika.

CIAO!


Ha ha.. jag vill bli pensionär

Igår när jag och Daniel var på gamla Tennishallarna och käkade lunch såg vi en jätterolig lapp.

Tanterna och farbröderna v et hur dom skall aktivera sig och kan driva med sig själva ;)




Har kört bil igen..

Åkte till mammas stuga halv sju imorse. Jag fick inte igång kanalerna på Tv, så jag fick sitta och kolla på Tv-shop. SÅ nu vill jag köpa ALLT. Behöver inte jag en ny rynkkräm? Eller en magmaskin? Eller varför inte ett nytt mineralpuder?

Vid 07:30 orkade jag inte vara ensam längre så jag satt på en kanna kaffe och skramlade lite extra så dom skulle vakna i stugan. Samma sekund som kaffet började koka slutar både mamma och Dennis att snarka :) Det funkade!

Vi har idag bara kört stora korsningar, snabba växlingar upp och ned samt på- och avfarter. I´m good!

Borta bra men..

... hemma bäst. Klockan är 22:55 och jag har precis kommit hem.
Dagen har varir full av aktiviteter.
Polisskolans dag i Sthlm med "bam bam". Där Daniel hade aktiviteter med klassen. Dom visade självskydd och Daniel var "red-man-gubbe". Fullproppad med skydd så både hans kollegor kunde visa slag och små barnen prova att slå på honom med batong. Jag tog självfallet tillfället till akt och slog lite ;)
Oxelömarknad .. ett evigt strosande bland knallar och sol o regn om varannat
Grillad middag i Bryngan med  hela familjen Abrahamsson.
Sen till mammas stuga för kaffe och kortspel.

Ska bli riktig skönt att gå och lägga sig en sin egen sääng. En stor säng. En 180 cm bred säng :)

Imorgon skall jag upp tidigt (06:00) för att Daniel skall skjussa mig till stugan innan han börjar jobba. Jag skall övningsköra imorgon :)








Fy fan vilken natt..

Jag kan ju bara sova om det är lugnt. I natt var det allt annat än lungt.
Trafiken utanför hördes. Hördes killgäng som skrek. Hundar som skällde. Grannarna hade hundar som sprang på parkettgolv och man kunde höra hur hundarna halkade omkring. Daniel låg och vände på sig i den stora 90 cm sängen. Efter ett tag tog jag (det enda) täcket och gick och la mig i soffan (som ligger ännu närmare fönstret :(
Helt slut idag..

Nu skall vi till polisskolans dag. Synd bara att det har regnat hela natten och fortfarande är mulet. Men smhi har lovat uppehåll från klockan 06:00 så det får dom hålla

Ciao

Snabb uppdatering från Sthlm..

Sitter nu i Daniels lilla rum uppe i Sthlm. Vi har gått och strosat i affärer. Blev bara ett par nya deninleggings :(

Sen gick vi på bio. Såg Män som hatar kvinnor. Riktigt bra film!

Nu får jag inte skriva mer för tjuven Abrahamsson tycker jag ska släcka och gå och lägga mig..

Fredag igen!

Veckorna går så snabbt. Inte mig emot dock, helgen kommer ju så snabbt :)

Jag vaknade 05:45 och kollade på klockan och tänkte gud vad skönt.. jag kan ligga och dra mig i 15 minuter  innan klockan ringer. Så jag låg  och njöt i sängen och tiden gick så j*la sakta. När ska den där klockan ringa egentligen? Efter ett tag gav jag upp och kollade på klockan, den var 06:30och jag hade inte ställt klockan i huvudtaget..

Idag är det en skön dag på jobbet, har möte från 14-16 och sen åker jag till Sthlm och möter upp Tjuven Abrahamsson.

Ciao!


Susanne: Jag har en kusin som också tar studenten men ska nog hinna med båda två. Det är en ganska stor chans att Daniel jobbar den dagen (det är ju en del fylla på stan). Har du kvar samma nummer? Jag provar att skicka över mitt iaf :)

Godnatt..

Nu ska jag gå och lägga mig trots att jag inte gjort hälften av det jag skulle göra ikväll. Undra om det jag som inte är produktiv nog eller om faktiskt tiden inte riktigt räcker till?
Får gå upp tidigt imorgon och fixa allt.

Sov gott!

Gick inte så bra ..

Det gick sådär med att städa. Jag kom ju på att jag måste äta. Och för att äta måste man ju laga mat. Det blir pasta med köttfärssås och vitlöksbröd :)


Blek,fet och har inga kläder

Dålig dag idag. Jag är blek (det är Daniel fel), fet (skyller på marabou) och har inga kläder.. det är också Daniels fel!

Måste städa idag, för imorgon efter jobbet skall jag upp till STHLM och mysa med Daniel aka. tjuven. Han vill helst själv bli kallad Bam bam Abrahamsson för att är den enda i sin grupp som avanserat och får skjuta dubbelskott med pikkadolen. Jag kommer inte annama det namnet utan kommer kalla honom tjuven tills mina tior kommer tillbaka!

Efter jobbet idag kom mamma och mötte upp mig. Skulle övningsköra lite. Efter ett tag frågade jag henne om hon tyckte jag låg rätt på vägen i en konstig kurva. Då svarade hon " jag vet inte, jag kollar inte vad du gör".
hmnn, kanske skall byta lärare till nån som kollar mig iaf. Eller hon kanske tycker att jag är färdiglärd efter mina tre veckor :)

Nu skall jag försöka slita mig från min vän datorn och börja städa. Om nån vill så kan ni ju ringa och störa så jag måste ta en paus ;)

CIAO!

"nån" har nallat i min spargris!

Jag har en stor spargris där jag slänger ner alla mynt. Rotar i mina och Daniels byxor vid tvätt och dylikt och allt hamnar där.
Idag gick jag upp vid 06:00 för att jag tänkte gå och sola, känner mig vitare än vitast och måste få lite färg. På gymets solarium kostar det 30 SEK och dom tar bara tior. Spargrisen skulle bli min räddning från blekheten men nån (Daniel) hade tydligen tömt den på tior. Det fanns bara 2 kvar. Den lilla tjyven har gått och nallat mina tior! Så nu får jag fortsätta vara blek :(


Kollat innebandy..

Har varit och kollat på "blåljusinnebandy". Polisen, Brandkåren, Ambulansen och AT-läkarna gör upp i en het turnering.
Daniel har visat några av sina bättre sidor på plan. En av dem är svartsjuka. Han gjorde allt för att tackla Blondie. Min Daniel är väl för söt.

Nu ska jag ta ett varmt bad och sedan kolla på Grey´s.

Vem dumpar en häst i en okänd hage?

En häst hittades i en hage och nu vill polisen skänka bort hästen.. Vem lämnar en häst i  nån annans hage? Varför inte försöka sälja den? Eller ge bort den? Finns många idioter!

Jag skulle velat ha lilla pållen om jag hade haft tid :(



Ägaren dumpade hästen i en hage

Tv-marathon

Jag brukar inte kolla så mycket på TV men idag ska det  bli en helkväll framför TV:n.
Här kommer  dagens TV-tablå

19:01  Vänner
19:31  Vänner
20:01  Ugly Betty
21:01  Desperate Housewives 
21:57  Christine 
22:26  Brothers & Sisters

Dock så kommer jag aldrig orka vara vaken så länge, ska vara glad om jag klarar hela Desperate Housewives ;)

Haha . min kille är bög :)

Jag ringde min kille som efter ett tag tryckte på "upptaget"
Efter några sekunder ringer han upp och frågar vad jag vill. Jag svarar att jag spridit ut bögrykten om honom och Johan på min Blogg och sedan ifrågarsätter jag varför han tryckte upptaget(!) och han svarar: "Förlåt, jag håller på och fumlar i byxorna"
Jag behöver inte sprida några rykten. Han gör det ju så bra själv ;)

Ingen T:G idag

Idag är det Tisdag... men ingen vanlig Tisdag. För vi har ingen T:G idag. Jag älskar att träffa mina vänner och käka god mat och snacka skit men jag kommer få en bra kväll ändå. Jag ska njuta av att vara ensam och kolla på riktigt bra TV-program :)

Jag ska njuta av min ensamhet medans min sambo inte kommer sova ensam! Han ska nämligen ha nattsällskap. Typ pyjamasparty. Nej, det är kanske inte så allvarligt. Dom skall kolla på fotboll med grabbarna ikväll och en av killarna bor så långt bort och kommer inte komma hem förens sent inatt och skall därför sova hos Daniel som bor lite närmare. Jag undrar bara hur två fullvuxna killar skall sova i en 90 cm säng? Rykterna säger också att Daniels vän är riktigt bitig. Undra vem som är lilla sked?

Nu ska jag skynda mig ner på stan och se om jag hittar nått kul. En sista-minuten-shopping kanske ;)

Måndag, måndag

Snart är måndagen över och helgen börjar närma sig :)

Har precis kommit hem från en promenix med Tessan. Innan vi gick pratade vi i telefon och bestämde oss för att promenixa. Jag sa nått i stil med: Ska bara sätta på mig trors och sen går jag.. Tessan kontrade snabbt med "bra, vi vet ju alla att du inte gillar att frysa om musen"
Så skönt med kompisar som känner en och bryr sig :)

Ska nu kolla färdigt på CSI, sen ringa min kille för att sedan gå och sova.

Saknar så mycket

Ibland är jag så trött på honom att jag blir galen. Ibland är han så jobbig och störd att jag vill mosa honom.. Men oftast är han världens underbaraste och jag älskar honom av hela mitt hjärta ♥

Idag är en sån dag när jag saknar honom så mycket. Jag har tänkt på honom hela dagen. Saknaden är alltid värst på måndagar när han precis har åkt till Sthlm.




skit lektion

har kört lektion nu på morgonen och det gick riktigt illa. Mitt första stora bakslag. Jag ska försöka ta mig igenom detta och kommer skylla på den nya läraren och byta tillbaka till den gamla!

Helgen är snart slut..

Snart är även denna långhelg slut. Men det har varit en mycket trevlig helg.

Idag har vi firat min kusin som fyller 14 år. Gud jag kommer ihåg när han var en liten bebis. Om han har blivit så gammal.. hur gammal är inte jag då?

Nu är jag snart klar med all matlagning och kommer få äta lite och sedan bara ta det lugnt.

Söndagsfika med eliten..

Nu är det snart dax för Söndagsfika med eliten. Daniel sover så sött att jag tror han skall få slippa fikan idag och sova ut lite..  Ses på fikat!

Oj vad konstigt det lät..

Har varit och övningskört igen. Nu övade vi på att backa i uppförsbacke. Och lite fickparkering. Efter ett tag så började kopplingen låta konstigt. Som om det var en fläkt som satte igång. Båda jag och mamma var rädda att vi pajjat Daniels bil så vi avbröt tränandet och åkte hem. När vi sedan kom hem och skulle parkera i uppförsbacke så lät den normalt igen..
Jag fick gå in med svansen mellan benen och erkänna för Daniel, som tur var låg ju han  och sov och blev inte det minsta upprörd eller orolig.

Övningsköra igen

Nu skall jag och mamma övningsköra lite. Blir att köra skruttbil idag (Polo). Wish me luck

Haha.. jag älskar Aftonbladet

Finns så sjuka människor. Och aftonbladet hittar dom alltid!
Det finns en artikel om hur ett par som ville ha ett riktigt sagobröllop klädde ut sig till makarna Shreek och gifte sig. Vad har man för dresscode på ett sådant bröllop?



http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article5025549.ab

Trött men skönt trött :)

Idag har vi åkt ut till farmor igen, myst med hästarna och donat lite. Jag körde igen och denna gång provade jag på E4:an för första gången :) Det går framåt!

Sen åkte vi till Bryngan och grillade med Daniels föräldrar. Satt i solen och åt mat och trivdes.

Efter det tog vi en sväng förbi mamma (som tydligen låg och sov klockan åtta) i stugan.  Daniel tog en powernap och jag satt och snackade skit.

Nu är jag (äntligen) hemma och är hur trött som helst. Men inte så där jobbigt trött utan så där skönt trött som man är om man varit ute hela dagen.

Nu skall jag snart krypa ner ensam i sängen, då Daniel jobbar ;( Men nån måste ju dra in pengarna..

En nyvaken mamma :)




Fan.

Jag bor i en lites skrubb men endå  hittar jag ingenting! Så fort Daniel försöker vara snäll och vika in tvätten blir det fel. Han vet vart allt ska ligga men lägger sen ändå fel!!
Fan, var är mina sköna Nikebyxor!!

Åhh. Härliga långledighet!

Har varit och grillat hos Gustafssons. Mycket trevligt och gott! Vi invigde inte bara grillningen för sommaren utan även årets första sommar-alias. Alltid lika kul med sällskapsspel. Dock vann inte jag och Carro som sig börs utan det gjorde Kristian och Madeleine. Hmnn konstigt!

Nu ska jag bada för andra gången idag då jag fryser något för j*ligt.

Diskutionerna var många när vi kom in på det hemska ämnet våldtäkt. Jag trodde att jag läst att var 6:e kvinna blev våldtagen under sin livstid och har nu försökt googla detta. Jag får kanske backa lite då jag inte hittar vart jag läst det men därimot så har jag hittat att var 10:e kvinna anmäler en våldtäkt under sin livstid. Och alla våldtäkter anmäls ju inte.
Och detta är ju sjukt hemskt! Vilka jävla idioter det finns i Sverige! Blir arg bara att tänka på det. Kastrering och tortyr är ett milda straff... eller varför inte öga för öga, våldtäkt för våldtäkt?

Harmoni..

Har varit hos farmor (jag körde förstås). Det finns inget i världen som kan ge mig sådan tillfredställelse och lugn som ute hos farmor. Jag är ju praktiskt taget uppväxt där ute.
Att gå vid sjöhagarna, mysa med hästarna och titta ut över det stilla vattnet. Eller bara sitta på uteplatsen och ha fruktträdgården framför sig. Harmoni!

Nu skall jag ta en snabbdusch och sedan bege mig till Fruängsgatan och grilla hos Gustafssons. Skall bli mycket trevligt!

Haha ha..

Jag älskar Aftonbladet och deras alltid lika världsomfattande nyheter. Kolla den här söta grisen :) Jag kan tänka mig en sån..




1:a maj

När klockan slår sju så vaknar jag. Jag är som en gammal tant :)

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite mer så jag kan väcka Daniel med gott samvete.

RSS 2.0