Får aldrig åka utomlands..

Ja, det stämmer. Jag var i Spanien för 18 månader sedan. Och jag var i Thailand för 14 månader sedan sedan i Italien för 6 månader sedan och Tahailand igen för 3 månader sedan och åker tillbaka Thailand  om 2 månader och kanske blir det en liten bröllopsresa om 6 månader... Men det betyder inte att jag är bortskämd eller något liknande. Det är nämligen så att jag är allergisk mot kyla!!

Jag tycker att jag borde få en remiss på solsemester när det är så här himla kallt ute!

Trött

... mycket jobb och lite sömn denna vecka. Men ikväll ska jag iaf ta det lugnt. Tess the mess bjuder på middag :)


Vecka 45

Måndag- Jobba på vattenfall -sen jobba på Forsen- sova
Tisdag- Jobba på vattenfall -sen jobba på Forsen- sova
Onsdag- Jobba på Vattenfall - skola - sova
Torsdag-Jobba på vattenfall -sen jobba på Forsen- sova
Fredag- jobba på Vattenfall - träffa Tess -sova
Lördag- Jobba hela dagen och kvällen på Forsen- sova
Söndag- jobba hela dagen och kvällen på forsen- försöka hinna med att fira fars dag- kanske se nån film - sova

Ja, så ser min vecka ut. Kanske inte allt för rolig då jag gärna skulle ha en rimma över för att kanske sola eller träna men det får jag göra i ett annat liv :)

Ja, just det. Fredrik kommer hem i helgen också så jag måste hinna med och träffa honom...

En bild från Öland  Som gör mig glad :)

img_0402 (MMS)

En bild från Öland  Som gör mig glad :)


Snö och blask..

Det tar bara 5 minuter att rulla ner för backen sen är man på jobbet. Men idag var det inget kul, jag tänkte tom lämna cykeln hemma men insåg att jag var så sen att jag aldrig hade hunnit gå.

Jag ska försöka sluta röka på Måndag. Jag har börjat men några tabletter som skall hjälpa mig men dessa gör att jag mår riktigt dåligt på morgonen. Inte kul.

Mår illa och snöblask men jag får väl gotta mig i att det snart är jul och om 3 månader är jag tillbaka i Thailand och förhoppningsvis rökfri :)

Ha en bra dag!


fantasktisk helg!

Sitter med ett leende på läpparna och det kan bero på helgens vinst (hejja lag Dekor, mys,mys, mys) men också på att familjen Reinhammar/Nilsson har ett hjärta av guld och alla event dom rör vid har en tendens att få samma färg som deras hjärta! En underbar helg med underbara männsikor och roliga aktiviteter som det bästa laget vann, förstås ;)

Halvår!

Ett halvår sedan daniel friade och minde än ett halvår tills vi gifter oss ♥


föötyld..

Den här helgen har varit en kamp. En kamp i att kunna andas. Jag har varit så sjukt täppt i näsan och hostat som en tok. Men jag överlevde :)

Har bara tagit det lugnt i helgen. En snabb sväng till Norpan, en snabbtitt på ett barnkalas och soffan är det som fyllt min ledighet.

Men igår kom familjen Reinhammar/Nilsson förbi stan för en liten lunch och en rundvandring för barnen nere i polisens garage. Mycket trevligt. Kvällen bjöd på sällskap i form av Loppan och Jesper som kollade film och åt tacos med oss. Och lilla Wille förstås..







RSS 2.0