:)

Väldigt dåligt med uppdaterande från min sida... men jag har ganska mycket omkring mig just nu.

Idag har hela släkten varit här och firat min och lillebrors födelsedag. Jag fyller i morgon och han igår.
Fick  massor fina presenter idag. Bla en Iphone, en tavla, pengar, thomas sabo-hänge, eltandborste och teamuggar. Hmnn... undra då vad jag får imorgon när jag fyller år :)

Nu ska jag fortsätta leka med min telefon. Ha en bra dag!!

JULEN

Gud, vad jag älskar julen!!

Så här har min jul varit..

Julafton var jag först hos pappa, på en liten fika och presentinslagning. Sedan hem till Farmor och hela den släkten och åt lunch. Efter det bar det åt mot mormor, där det fikades och tomten kom förstås :)
Sen över gatan till moster Ninni där middagen dukades upp. Sedan myspys och fika igen. Runt niosnåret lämnade vi Stigtomta och åkte hem till D´s föräldrar för paketöppning och sällskapsspel ända in på småtimmarna. Julafton är en av dom bästa dagarna på året- man får ju fira den med dom man älskar mest!!

Fick massor fina julklappar. Bla ett Attlinghalsband, Thomas Sabo armband, fårskinn, stövlar mm mm..

Juldagen brukar firas hos Moster Åsa, men i år blev det hos mormor. den firades med Kalkon och fika :) Kom hem ganska sent och fick skynda mig bort till Familjen Gustafssons. Sedan blev det Tellus. En blöt och ganska kort kväll kan man ju summera Juldagen på Tellus.

Annandagen (idag) väcktes jag av att jobbet ringde. Jag var som alltid snabb på att tacka Ja till övertidstimmar och detta gjordes innan jag ens satt mig upp ur sängen och insett hur bakfull jag egentligen var. Så 10 timmar bakfull på kontoret har varit min Annandag :)

Nu ska det sovas lite då det vankas övertid imorgon bitti igen..


Snart...

Snart är det julafton... bara några minuter kvar :)

Har varit hemma hos mamma och haft uppesittarkväll med Bingolotto. Vann en ny lott men på den ska jag vinna storkovan..

♥ ♥ Önskar er alla en riktigt God Jul ♥ ♥


Glömt att berätta..

Har visst glömt att berätta. Mitt åmande över att vara sjul har tydligen tagit över :)
Men.. Att nu är allt klart. Flyttar den 1/3. Ska bli riktigt skönt med lite större och om än möjligare, lite mer centralt ;)

hmnn..

Nu har jag försökt med vila, alvedon, nässpray, halstabletter, vitaminer och the.. Men inget verkar hjälpa. Nu ska jag ta ett sjukt varmt bad och hoppas på att kunna ånga bort förkylningen!!

Dan före..

..dopparedagen och jag mår bättre men f*n inte bra! Jag har ett dygn på mig att pli frisk och ska fortsätta att blanda kurer för att lyckas :)


Ti taan tå illa jag mår..

Halsen gör ont, täppt i näsan, hostar och har feber.. Måste bli frisk innan Torsdag!!
Trots att jag mår som jag gör måste jag ända släpa mig ner på stan och köpa det sista inför julen, tar det ikväll om jag orkar..


Vackra vinterland

Lite vinterbilder från igår












Dan före dan, före dan, före dopparedagen..

Sitter hemma i min soffa med, vad som känns, en taggtråd i halsen. Varför händer detta mig NU?
Har alldeles för mycket att stå i för att vara sjuk. Men jag vill ju inte vara sjuk i jul så det är ju bara att lyda doktorn och vila.. Men inte så kul :(




4:e advent

Idag mår jag betydligt bättre än igår. Jag var helt slut precis hela dagen. Kvällen tillbringade jag hemma hos Anna och Leo tillsammans med Madde, Carro och Tess. Jag fick nog inte pris för årets trevligaste sällskap igår..

Idag har jag haft en lite mer produktiv dag iaf. har söndagsfikat, varit hos farmor, pappa, handlat, fixat julblommor till släkten, kollat lägenhet och nu är det dax för Anna Ankas Jul.

Det är ju ingen hemlighet att jag älskar Anna Anka. Tycker hon är hur skön som hellst. Hon säger det vi andra tänker :)



LOVE!!

Jag älskar filmen Grinchen!  Kanske för att jag älskar julen så mycket.. Det här var verkligen en perfekt film att mysa till när baksmällan är som värst. Skulle vilja se en Julsaga nu också men går istället ut i snön. Ska ta mig upp till mamma, behöver lite frisk luft och omsorg..



Visste ni föresten att den söta lilla tjejen är Lilla L i Gossip?


Liten..

Känner mig inte speciellt tuff idag. Skakar och huvudet känns ovanligt tungt. Sov till 11:00 och det händer aldrig, helt sjukt! Himla tur att den planerade trippen till Farmor blev inställd, hade inte känns rätt att sitta där och må så här.

Kvällen igår var väldigt rolig, kommer inte kunna gå att återberätta den då alla skämt och annat kul som hände vara väldigt interna inom Vattenfall. Men kul va det!!

Jag måste ha mat.. ska försöka mig bort till Paus och köpa en sallad tror jag. Snart, eller rättare sagt om en timma börjar Grinchen på TV. Jag älskar den filmen. Innan dess ska jag ha fixat mat så jag kan lägga mig i soffan i granens sken med ett täcke och kolla på film. mitt på dagen.
Nu börjar jag förstå det alla andra alltid gör. Jag förstår grejen med att slöa en hel dag framför TV. Alla som alltid undrar hur jag kan vara så aktiv jämt kan jag hälsa: det var tydligen inte ADHD, jag var bara inte bakfull!

Nu kollar jag kvartfinalerna i världscupen, sprint medans snövallarna bara växer utanför- kan det vara mer jul än så?

Bra dag..

Bra dag men nu snurrar det!
Har haft julfest med Fallet och det har verkligen varit en sjukt rolig kväll! Gillar väldigt många av mina arbetskollegor och har skrattat sjukt mycket... men nu snurrar det. Varför ta en äcklig Frenet klockan halv tre?

Måste berätta om min roliga vän Tess the mess. För kanske 10 år sedan skickade hon ett julkort, kombinerat med nyår och födelsedag. Vi brukar skämta om det ganska mycket... så idag när jag kollade posten låg är tre kuvert. I ena stod det "God Jul", det andra "gott nytt" och det tredje "grattis på födelsedagen". Sjukt kul!

Nu ska jag krypa till sängen och hoppas att jag kan somna trots att allt snurrar, så ha det!


En vecka kvar...

Hallå i stugan! Hoppas ni också börjar få lite julkänslor, för det börjar jag få :)

Idag har jag handlat julgran och klätt den, himla mysigt!

Min vän Tess the mess fyller gammalt idag och jag var där på en fika. Hon har en stor isbjörn (nalle) som jag brukar skämta om. Jag brukar skämta med om att den är kär i mig osv. Låter lite lamt, men många skämt har ängas denna isbjörn. Idag när jag kom dit såg jag att "Bjoorn" som jag kallar honom inte var där. Frågade vart han var och Tess sa att mig att gå och kolla efter. På Bjorns plats låg en ful, sliten apa med skinjacka och ett brev där det stod:
Sandra,
Det funkar inte mellan oss.
Det här är Monk, singel.
Adjö / Isis
(jag har alltid hatat att du kallar mig Bjorn)

Fy f*n vad jag skrattade. Det här är en sådan grej som inte går att återberätta riktigt men dom personer i den innersta kretsen som varit med på Bjorns (Isis) upptåg fattar iaf :)

Nu ska jag dona lite sen sova- för jobb och fest imorgon. Se ya!






9 dagar kvar..

.. till Julafton :) Och deet är vitt överallt! vaknade imorse och det var nån decimeter snö och det har snöat precis hela dagen. Hoppas det håller i sig  *hoppas*

Igår efter jobbet var jag hemma hos mamma med Wille och idag flexade jag hem tidigare och tog med mig min lilla valp till pappa :) Men han är inte så liten längre, 5 månader och snart 19 kg- men lika söt som alltid :)

Igår var jag så himla trött och orkade inte hålla mig uppe för att se Paradise Hotel så jag gick upp lite tidigare imorse för att se det på datorn.. men dom hade inte lagt ut det än.
Så jag fick kolla på det nu. Det är så sjukt kul, längtar tills morgondagens avsnitt!

Veckan som kommer bjuder på granköp, julfest med jobbet och lite annat julstök här hemma. Bara nio dagar kvar som sagt.

Ska krypa ner i säng nu.. så godnatt ♥♥♥

Holiday!!

Bliv riktigt glad när jag såg att Holiday gick på TV idag. En sjukt mysig julfilm. D blev inte lika glad när ha inte fick se Cold Case men så kan det gå .. Han somnade ändå vid nio så han kan inte bli så sur :)


Tredje advent

Idag har jag firat advent genom att mysa med Wille, Söndagsfika, gjort stan med Hannah, köpt lite mer julklappar och kollat korpen. Nu sitter jag i soffan med ett glas glögg (rosé)- så himla gott :)


..

Idag har jag och Anna varit i Norpan och shoppat lite. Jag handlade en skarvsladd men Anna hade slösarplånboken på sig. Hon köpte en ny MAC.

Taken är helt vita av snö, riktigt fint. Hoppas det håller i sig bara. Grabbarna som jobbar på grillen där jag bor hoppades på 1 meter snö. Själv är jag nöjd med två decimeter som ligger kvar till Nyår.

Idag är en dag av saknad och eftertanke. Jag saknar mycket gammalt idag. Trots att jag vet att vägar har gått åt olika håll och att folk växer ifrån varandra, att tider är förbi och pasé. Jag saknar både gamla vänner och gamla tider. Ska försöka att inte grotta ner mig för mycket i det här. Jag kan ändå fortsätta kvällen ut men imorgon ska jag försöka blicka framåt istället :)

Lördag

Har varit vaken i ett par timmar men inte gjort nått vettigt. Väntar mest på att Anna ska vakna så vi kan åka till Norpan och shoppa lite :)

Imorgon är det tredje advent. har inte riktigt fått in den där julkänslan än. jag älskar ju julen mer än något annat men den är inte riktigt där. Kan ju vara att det regnar precis varenda dag. Det är nåstan så att det känns konstigt att kolla på alla tomtar, änglar och annat julpynt jag har framme. Hoppas på att känslan kommer nästa helg då det är julfest på jobbet, klappfest hemma och dax för införskaffning av julgranen. Då kommer nog känslan :)



ERIK!!

Har varit på Fik@ med brudarna och käkat och snackat lite skit. Där fick man ju höra att underbara Erik vann IDOL 2009. Han är ju så grymt bra. Så fort jag kom hem var jag ju tvungen att gå in på TV4:s hemsida och lyssna in vinnarlåten. Me like!


Fredag!!

Hmnn.. Äntligen Fredag, dennna vecka har varit otroligt lång.
Igår efter jobbet var det julbord med jobbet som gällde. Var på Forsen- mycket trevligt!

Idag har jag hunnit jobba, springa ner på stan och köpa en topp, fikat med Jim och John och skall snart hoppa in i duschen för en träff med tjejerna på Fik@.. så ses i vimmlet eller i bloggen ;)


Damp..

Åhh.. har så tråkigt. Har försökt och ringa alla mina vänner för att hitta på något. Men antingen svarar dom inte eller skyller på matkoma, svett och internetsex. Hhmn.. What to do?

Har celebert besök från Storstaden. "Kött-Johan" är och hälsar på. "kött-johan" kommer från hans otroligt stora armar :)  Han och D är och tränar fotboll och jag kollar på Paradise Hotell- vilket himla bra program alltså!

Imorgon ska jag på Julbord med jobbet, trevligt värre.


Långt eller kort?

Klippa eller inte? Det är frågan... men jag kommer f*n inte på svaret..




2009-12-08 18:23

Inte så mycket bloggande på sistonde.. och som inlägg som har varit har inte varit speciellt roliga heller. Detta beror bla på att jag har mycket att göra och mycket att fundera över..  Inte alls kul och därför skriver jag hellre inget alls. Tror jag behöver en semester. Sol och värme och jag kommer piggas upp

Snart ska jag iaf till Fik@ med tjejerna på provisorisk TG. och det är iaf roligt!


Söndag..

Söndagen har bjudit på Söndagsfika, innebandy och julgodis-bak hemma hos moster. En mycket trevlig Söndag vill säga :)

Jag har i snart ett år väntat på att Coca-Cola reklamen skall börja visas på TV.. Jag älskar ju julen och den betyder att snart är julen här för mig. Men det är andra advent och den har inte kommit än. Varför!!?

Nu ska jag sova, det är ju en dag imorgon också


Lördag.. snart Söndag :)

Idag har det shoppats på stan, ett par stövlar, en skjorta och en tröja blev det. Älskar alla köp!
Lunchat på Paus i vanlig ordning och fikat med Familjen Gustafsson.

Nu har jag just kommit hem från Bio. Såg Luftslottet som sprängdes. Riktigt bra film!! Rekomenderas varmt :)


Fredag.. eller faktiskt Lördag

Efter jobbet sprang jag ner en snabbis på stan och shoppade lite, men hann inte så mycket då stan faktiskt stängde och jag skulle hem till mamma för lite mat.

Efter det hem till Anna, där jag, Anna och Carro kollade på Idol och snacka skit. Erik är ju så sjukt bra!! Så bra att Anna och jag ska snyfta till oss biljetter till Globen :)

Runt 23:00 kom Daniel som skulle vara barnvakt åt ett sovande underverk medans jag och Anna dansade loss till Thomas Rusiak och Mange Schmidt på Tellus..

Nu är det sovdax- så godnatt!


Torsdag...

Inget går bra på jobbet just nu.. Jag snubblar över riktiga skitärenden. Men, men.. efter regn kommer sol som man brukar säga... Så jag hoppas på en semesterresa nu :)

Jag har inte köpt all julklappar än :( Jag brukar alltid vara klar vid den här tiden. Jag hade en jättebra julklapp till Frettan men han kom på vad jag tänkte köpa.. och då vill jag inte köpa den längre så nu är jag tillbaka på noll.. Och han är f*n inte lätt att köpa åt heller.

Imorgon är det Fredag och sen är det en efterlängtad helg. Ska blir riktigt skönt!

Nej, nu börjar Criminals Minds igen.. så - Vi hörs!

Funderingar..

När man ligger hemma, helt ensam. Kolsvart tomhus och bara mysiga adventsljusstakar som ger sken... så är det lätt att börja fundera. och det är precis vad jag har gjort idag

Trivs jag på jobbet? Vad vill jag göra när jag blir stor? Vill jag med mitt liv? Karriär? Ska jag söka nytt jobb? Ny lägnhet? Ny stad? Är jag bra på mitt jobb? Kommer jag få barn? Ska jag börja plugga? Utvecklas inom företaget?

Frågorna bara fortsätter men jag finner inga svar. Är det nån som kan svara på frågorna är jag grymt tacksam :)

Onsdag..

Blev inget bloggandes igår. Direkt efter jobbet åkte jag hem till Pappa för en fika sedan var det dax för en provisorisk TG. Jag, Carro och Anna köpte hämtmat och körde lillTG. Vi har ju nämligen juluppehåll :)

När jag sedan kom hem fungerade inte internet! Vad gjorde man innan internet?

Idag har jag jobbat och sedan varit hemma hos mamma och släppte in henne. Den som varit hundvakt hade nämligen låst dörren och slängt in nyckeln... och Dennis kom inte hem förens sent. men då fick jag tillfälle att kramas lite med min hund :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. har för ont i halsen för att träna, det är för kallt för att gå ut men jag vill inte sitta hemma.. hmnn


RSS 2.0