Åhh Lördagstjafts igen..

Kära Bloggbok.
Idag är det Lördag och det livas på Stora Torget i Nyköping igen. Av någon tragisk anledning har Nyköpings torg blivit en samlingsplats för patetiska människor.
 Det började på allvar för något år sedan att några få främlingsfientliga tonåringar började dela ut flygblad på staden. Det dom sökte efter var uppmärksamhet och det var Nyköping snabba med att ge dom. Media (läs vår prisbelönta lokatidning Södermanlands Nyheter) började skriva om dem, uppmärksamma dem varje lördag.
Sedan skulle politerkerna göra något sades det och en hobbypolitiker drog ihop till Nyckelskramlarna. Hela Nyköping har  tvingats följa dessa 30-tal människor som skramlar med nycklarna varje lördag.
Varje måndag har det stått i "våran" tidning hur många människor som trotsat regn och snö för att demostrera mot rasism. Det står dock inte att sådanna handlingar lockar både vänster- och högerextremister till Nyköping. Eller hur denna handling, som påstås vara en handling för civilkurage av Nyckelskramlarna, kostar våran kommun pengar. 

Jag är trött på alla Vänster, Höger, AFA, Info 14, SMR och Nyckelskramlare. Dom förstör våran stad. Dom kostar pengar och skapar oro. Ibland skulle jag vilja samla alla dessa människor med olika samhörigheter i en skog. Några skulle några börja slåss, andra skulle bara stå och skrika sig hesa och nyckelskramlarna skulle antagligen sitta gömda bakom någon sten och inte våga röra sina nycklar i skräck för att bli upptäckta. Då skulle det upptäckas att det är aldrig civilkurage dom haft. Att deras medmänsklighet bara var spel för galleriet(återigen läs vår prisbelönta lokaltidning Södermanlands Nyheter).

Nu skall inte dessa patetiska människor få mer av min tid. Dom var inte ens värda den här tiden. Dom kan dra åt fanders!

                                                                                                         XOXO/ Sandra

                                                                                                                    




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0