Onsdag

Det har gått en helg och några vardagar sedan sist.

Lördag: Ute hos brorsan och var barn- och hundvakt, sedan jobb på Fik@. Det var faktiskt sjukt kul!

Söndag: Promenix med Tess och Daniel på morgonen, blev ingen längre promenad men en liten fika. Sedan ut till farmor och hjälpte henne hela dagen.  Det fina vädret lockade ner mig och Tessan på en glass i hamnen efter det en promenad med mamma och Wille

Måndag: Vaknade med feber och låg hemma och sov hela dagen

Tisdag: Fortfarande inte ok, men bättre. Låg hemma och reflexterade över vänner. Vad en vän verkligen är och så vidare, kom fram till att man kanske skulle sålla ut vissa människor som bara tar energi och inte tillför något.

Lilla Izza började halta i Lördags och efter det har det bara blivit värre så igår kväll klockan 18:30 hade vi en tid hos ortopeden på Strömsholm. För att kunna rönka den lilla krabaten var dom tvungen att droga henne. Fy fan så söt hon var när hon låg i ens famn helt ledlös. Hur som helst hon hade två frakturer på benet, ett ben var av och den andra hade en spricka. Så hon ordineras vila och skall tillbaka nästa vecka för att se om det självläker eller om man behöver vidta andra åtgärder.. Lilla söta valpen fattar inte varför hon inte får var vara ute och leka på tomten längre.. Sötgöte!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0