En underbar helg!!

 Har haft en sådan underbar helg. Allt har verkligen varit perfekt så som väder, sällskap och event!!

I Fredags åkte vi upp till Sthlm. På vägen mot Gålö stannade vi till i Trångsund hos moster Eva på en fika. Väl framme möttes vi en hop av underbara människor!! Fredagskvällen spenderades med vänner och grillning.

På Lördagen var det gemensam frukost och sedan lite bad och sol som stod på agendan. Efter det började cermonin!! En härlig cermoni under bar himmel och världens finaste Elin och Patrik svarade ja!
Middagen var otroligt go och många fina tal hölls. Festen var som en fest skall vara men jag var ganska trött och tvungen att lämna in runt 03:00

Brunch på Söndagen och presentöppning. Blev en tur till stranden innan vi checkade ut. På vägen hem började dock bilen låte, det slog i hela bilen. Stannade till och upptäckte att nån hade lossat på bultarna och en var borta så hjulet höll på att lossna. Trots detta sabotage kan jag nog utnämna detta till 2010 års (näst- ) bästa helg!!  Bästa måste nog vara Italien, Rimini 20100502..

Elin var verkligen vackrast i världen och jag önskar henne all lycka i världen och måste bara tacka och buga för en perfekt helg tillsammans med brudparet, deras familj och vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0